- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Selam kızlar 2010 yılının sonlarına doğruydu galiba yanlış hatırlamıyorsam 75 kilo ile 5. takımda diyete başlamıştım daha sonra takım kaptanı olarak devam ettim ve 2011 yılı haziran ayında 16.5 kilo vermiş olarak mezun oldum ama ne yazıkki kulandığım ilaçlar dolayısıyla tekrar kilo aldım yeniden diyet gurubuna girmek istiyorum benide takımınıza alırmısınız :)
ben kadınlar kulubüne yeni üye oldum bu grubu da yeni görüyorum benide aranıza almanızı istiyorum 45 gün önce doğum yaptım doğuma 106 kilo ile girdimdogumdan cıkınca 100 kiloydum.saglıgımın kötüye gitmesinden endişelendiğim için cok cok dikkat etmeye basladım kosu bandı aldım yediklerime asırı dikkat etmeye basladım tabi biraz da emzirmenin faydası olduğunu düşünüyorum su an 45 gün gecti ve ben 90 kiloya düşebildim fakat bu gruplarda daha hırslanacagıma inanıyorum 70 kiloyu hedefliyorum yasım 22 yardımcı olursanız cok sevinecegimm..
Merhaba arkadaslar bende sizler gibi kilolarım da kurtulmak istiyorum benim icinde araniz da bir yer varmı bı de nasıl oluyor ne yapmam lazım bilgilendirirseniz çok sevinirim.....
kızlar iyi geceler ben 13. takımda daha önce vardım ama şimdi orada misafir olarak katılmaktan sıkıldım.
birde eski enerjiyi yakalayamadım orada.
bu sefer çok kararlıyım kilo vermek için çünkü çok fazla kilo aldım.
takımınızda boşluğunuz varsa beni de alırmısınız.
170 cm boyunda ve 87.2 kiloyum.
selam arkadaşlar,bende çok acil zayıflamak istiyorum ama birtürlü beceremiyorum benimde motivasyona çok ihtiyacım var,lütfen bu konuda ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz yeni üyeyim...
Merhaba kızlar, bu ilk mesajım hayırlı uğurlu olsun yeni üyeyim :)
Sırf bu kilolarımdan kurtulmak için üye oldum, sürekli takip ettiğim kk'yi bu kez bu şekilde yazışarak takip edeyim belki daha motive olur da bu sefer kilolarımdan kurtulutum diye.
Kısaca 73 kiloyum, 170 boyundayım. Kilom uzun süredir sabit. En azından 10 kilo vermek istiyorum; ama çok sağlıksız besleniyorum. Çikolata ve tatlılardan, hamurişlerinden vazgeçemiyorum. Tüm günüm bu tür yiyeceklerle geçtiği için haliyle kilom da bu şekilde kalıyor. Yaşım genç olduğu için henüz kilo almıyorum belki ama ileride böyle olmayacak, metabolizmam hızlıyken hala, bu kilolardan kurtulmak istiyorum offfffff. Okullar açılacak yakında bari birkaç kilo vereyim açılana kadar((( BEraber yaparsak belki uyarım bu sefer
Merhaba ben de katılmak istiyorum umarım aranızda bana da yer vardır 73 kiloyum ve vermem gereken 18 kilo var takım çalışmasıyla 4 ayda bu kiloyu vermek istiyorum.
benide alın kızlar boyum 1.64 kilom 59 :) en az 5 kilo vermek istiyorum
Bu sistem nasıl şliyor birazdan detaylı okuyacağım arkadaşlar.Ben de 60 kg 152 cm bıyundayım./.5 aylık kızım var emziriyorum.50 kg olmam lazım benim :) Biri beni de davet edebilir mi? Sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?