,
UOTE=nurgulguney;25472665]acabaa nedennn dönnenn yoookkkk ?????[/QUOT
9.guruba gel boş yerimiz var
gelirsen kuralları kaptan sana anlatıryaşasın benimde artık bi gurubum varrr :)) gelmem yeterlimi peki :))
merhaba bayanlar!bu yaz sıkı bi diyetle 2 ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum kendime sizce bu mümkünmüdür.iki haftadır yeme yi büyük ölçüde azalttım.ilk etapta tartıda eksiklik yoktu.şimdi 2 kilo vermiş olmanın mutluluğu içibdeyim tabi azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz diyerek.net üzerinde uzunca bi araştırmalarda bulundum.ve burayı keşfettim hemen üye oldum.herşey zayıflayacağına inanmakla başlıyor.hayatımı 40 beden biri olarak geçirken son 2 yılda çok iştahlı biri olmamama rağmen kilo artışı yaşadım.tartıda 73 bulmuşum ve farkında bile değilim.şuanda 2 kilosunu vermiş bulunmaktayım.şimdi 61 kilo ya yeniden dönmeyi hedef koyuyorum kendime.biçok kez denememe rağmen vediğim kilolar geriye döndü.bu kez böyle olmaması için çok çalışcam.önümüz ramazan ramazanda iyice zayıflıcam gini görünüyor.çok sıcak bol su tüketimi gıda alımının önüne geçecek gibi görünüyor.zira geçen yıl ramazanda 4 kilo vermiştim.şimdi.maydonozlu limonlu su yapıyorum günde iki bardak arada bir de yeşil çay içiyorum.yoksa metobolizma çalışmıyor.her fırsatta su içiyorum.günlük 30 dakika yürüyorum zarureten.20 dakka da olsa jimlastik yapmaya gayret ediyorum.son zamanlarda akşam yemeğini tamamen bıraktım.acıkınca karpuz ve meyve yiyorum.kahvaltı ve öğlen az yiyorum yemeklerden önce meyve yiyorum.hemurişi börek tatlı evde tamamen kaldırıldı.sadece sebze pişiriyorum.çayımıda şekersiz içmeye gayret gösteriyorum.bir guruba dahil olmak gurup çalışması zayıflamama katkı sağlıcak diye düşünüyorum.bir guruba dahil olmak istiyorum selametle
Hic bi zaman cok ince olmadim ama hic bu kadar haywani de olmadim.68 kilo idim,cok sisman oldugumu dusunuodum,ne kadar salakmisim meger.. DİETLER YAPTİM İSTİKRARLİ OLMAYAN,GERİ KİLO ALDİM DERKEN LANET OLASİ ZAYİFLAMA HAPLARİNA BASWURDUM,SAOLSUN O HAPLAR BENİ 3 SENE İCERİSİNDE 68 DEN 86 YA GEtirdi.EN SON TARtiDA 86Yİ GORDUGUMDE AGLAMA KRİZİ İLE BİRLİKTE YEMİN ETTİM BU KİLOLARDAN KURTULACAGİMA.3 haftadir cabaliorum.suan 83 kiloyum.beni de yarismaya alirsaniz sewinirim.boyum 1.64 buarada 25 yasimdayim.herkese bol sans
merhaba arkadaşlar,
çocukluk yıllarında kemikliydim ama kilolu değildim. herşey ortaokuldan sonra adetim başlamayınca annemin panik olup bütün jinekolokları gezmemizle başladı. şehir şehir bile gezdik. denemediğim ilaç kalmadı. içinizde o ilaçların değişik modlarını ilk kez kullanan varsa tavsiye verebilirim hepsini kullandım çünkü. sonunda stres falan filanda derken yarım dünya oldum. bu sefer ben panikledim. ne kadar diyet modeli varsa (dayanamayıp bıraktığımda çok oldu) denedim. baktım olmuyor kendimi zayıflama ilaçlarına verdim. bu sefer tam dünya olma yolundaydım, spora geçtim. saatlerce haftanın nerdeyse her günü spor salonunda çalıştım. elime geçen incelme yerine sımsıkı bir vücut oldu hele omuzlarıma gıptayla bakan çoğu arkadaşımla aynı salonda ter döktük. dedim böyle olmayacak uzman bir diyetisyene gideyim. uzman bir endokrin uzmanına gideyim. gittik öğle öğünüm evden taşıdığım (düdüklü tencerede pişirilmiş yeşil sebzeler) çorba yada 2 galetayla cacık olurdu sonunda ayakta duramayacak duruma geldim. noldu onca uğraş ve gerçekten acaip sıkı diyetle 2 ayda 5 kg verdim aynı diyeti yaptığım arkadaşım (onun diyetinde hep kilo verdiği için artılar vardı) 16 kg verdi. hem baş ağrılarım sıklaştı hem motivasyonum sıfır oldu. birde 4-5 ay süren (zatürreye çeviriyor dedi doktor) bir öksürüğe tutuldum. gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı. sonunda ünlü diye ücra bir yerdeki doktor bana demir eksikliğin var durmadan diyetle geçmiş ömrün toparlayamıyorsun dedi. demir için serum olarak verilen kiremit rengi sıvılarımızı aldık. öksürüğümüz geçti diyete sonsuza kadar veda ettik. sonuç nedir? kilolarımla mutluyum yazmamı bekliyorsunuz ama yazamayacağım. nerdeyse 12 senedir adet düzenleyiciler ve hormon takviyeleri kullanmaktayım. bugun olmuş kilo veremiyorum. regl olamıyorum. insülin direncim var. aç kalınca elim ayağım titreyip şekerim düşüyor henüz 1 kez bayıldım :) pko var. yok yok. ne yazıkki bunlara rağmen diyet yapmak zorundayım. regl olamam için psikiyatriste kadar sevk etmiş olan türkiyenin çoğu yerindeki sevgili jinekolok arkadaşlar nedense kilo yüzünden adet olamayıp kilo yüzünden hamile kalamadığım görüşünde. şu an 86 kilodayım. sanırım 85 üstü kimse doğuramıyor yada adet görmüyor :)))
en son bölgesel zayıflama yöntemleri ve akupunktur denedim... zayıflama kemerleri, sauna şortlar, yürüyüş bandı, bel hareketleri için aletler dambıllar bilimum zayıflama ekipmanıda elimde mevcut. geriye çok da fazla yöntem kalmadığını sanıyorum ama birşeyleri yanlış yapıyorum sanırım...
30 yaşındayım, gıda müh. yim yediklerime dikkat etmeyi bırak masaya oturduğumda masaya bakıp kalori hesaplayıp yerim. (bazen çığrımdan çıktığımda oluyor) diyete 95 i görünce başladım. martta başladım. bu sefer dönmek yok sonuna kadar devam edeceğim. hali hazırda ne yöntem olursa en az 1 ay deneyeceğim. 4 ay=9 kg vermişim benim bünyeye göre muhteşemyarışma için pek umut vaadeden biri değilim ama grubuna almak isteyen olursa orda devam edeceğim kendi yarışıma...
kilom 71 boyum 1,65 kemikli olduğum için göbek yok etim sıkı ama kalça ve kollar almış başını gidiyor.bir guruba dahil olmak beni motive edicektir diye düşünüyorum.iki hafta oldu başlayalı gayet iyi gidiyo.1,5 kilocuk verdim bile hedefim 8 kilo daha verebilmek.bakalım neler olacak
Azimliyim, kararlıyım ve paylaşım konusunda sorun yaşamam diyorsan eğer 13. takıma beklerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-tak305m-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html
herkesi almışsın çaarmışsın bi beni çaarmadın yaa alcan olsun
1.takima buyur gel
ben ilkokul 5 ten beri kiloluyum maalesef
kilolarımdan hep rahatsızdım ama diyet hiç yapamadım doktora gitme fırsatım da olmamıstı ama 2009 da canıma tak etti ve bi diyetisyene gittim sporla birlikte 2 ayda 20 kg verdim sınava hazırlanırken bunun bir ikisini geri aldım diyeti ve sporu bırakmıstım cünküüniversiteye gittiğimde ise hep abur cubur hazır yemekler derken 20 kg aldım şimdi yaz tatilinde bunu tekrar vermek istiyorum ve bunun için yardımınıza ihtiyacım var bi hafta önce diyete basladım artı bi spor salonuna kayıt yaptırdım 2 buçuk kilo verdim hedefimde daha 23 kg var
simdiden tsk edrim cvplarınızı beklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?