seng, teşekkür ederim davetin için, yalnız kilodaşım yok gibi takımda, ben mi göremedim aktif üyeleriniz arasında benzerimi ? yanlış anlaşılmasın, sadece kaş yapayım derken göz çıkarmayayım sitiyorum. Maksimum empati için kiloda denklerim olsun istiyorum..
Sık sık paylaşımda bulunurum, nette olurum dersen 6. takıma bekleriz
ozaman buyrun 1.takima :)
merhaba kızlar siteye daha yeni üye oldum ve cuma yarışmalarını da görünce bir de şansımı böyle deniyim belki yardımcı olur dedim.
özet olarak kendimi bildim bileli kiloluyum. bu kilo sorununun bende çok yaralar açtığını söylemeliyim. en yüksek kiloma üniversite 2de yani geçen sene 80 kiloyla ulaştım şimdi 75 kiloyum.boyum da 165.kendimce bir diyet uygulamaya çalışıyorum. internette oldukça aktif biriyimdir beni de takımına kabul edicek biri çıkarsa çok memnun olurum.
kızlar burası takımların paylaşım alanı..
lütfen takıma girmek isteyen arkadaşları önce doğru topiğe yönlendirip sonra davet edelim olurmu şekerler
herkese merhaba
77 kiloyum ve 1.65 boyundayım daha önceki senelerde de cuma zayıflama yarışmasında 10 kilo vermiştim çok yararlı olmuştu ve tekrar o tempoya dönmeye karar verdim var mı beni alacak olan bir grup?
kızlar burası takımların paylaşım alanı..
lütfen takıma girmek isteyen arkadaşları önce doğru topiğe yönlendirip sonra davet edelim olurmu şekerler
6. takıma gelmek isteyenlere kapımız açık
ben gelmek istiyorum.. desteğe çok ihtiyacım var ve yarışmanın motivasyonuna.
kızlar acil olarak 5. takımın yeni üyelere ihityacı var..aktif olabilecek hırslı arkadaşları bekliyoruz...
1. Takima buyrunnnnnnn
acil yeni Üyelere ihtiyacimiz var
bol paylasim sarttir, internetde aktif olabilen geveze olan biri olursa daha ne isteyeyim :)))))))
Ya kızlar ne aksilik yaaaaa. Önceden burda sıra bekleyen bir sürü kişi vardı son günlerde gelen olmaz oldu. İnşallah biran önce yeni katılmak isteyenler çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?