Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim takım da 6 kişi kaldı Ne yapacağız ya kimse de yok takıma girmek isteyen :44: Takımları mı birleştirsek

Senin takımın durumu iyi yine 6 kişi idare eder. 5. takımın durumu çok kötü acil üyeye ihtiyacı var sanırım 3 kişiler

Bence başka diyet topiklerinde dolaşıp üye toplayalım

Senin takımın durumu iyi yine 6 kişi idare eder. 5. takımın durumu çok kötü acil üyeye ihtiyacı var sanırım 3 kişiler

Bence başka diyet topiklerinde dolaşıp üye toplayalım

Üyelere cazip fırsatlar mı yaratsak 1 ay üye olana 1 hafta ücretsiz izin filan Yaa 3 kişi kaldılarsa gerçekten takımları birleştirsek olmuyor mu :44:

Üyelere cazip fırsatlar mı yaratsak 1 ay üye olana 1 hafta ücretsiz izin filan Yaa 3 kişi kaldılarsa gerçekten takımları birleştirsek olmuyor mu :44:

Püsküüte danışmak lazım ama olmaz sanırım. Yeni üyeler gelecektir ama biraz sabır lazım bence. Burasıda bizim paylaşım alanına döndü

Selamlar..
Ben de katılmak istiyorum.
bu kış evliliğimin 6.cı yılı dolucak. evlenmeden once 56 kıloydum evlendikten sonra geldi de geldi kilolar

bende daha fazla motive olmak icin gruplara girmek istiyorum

11 mayısta diyete basladım 77.8 kiloydum
simdi 72.7 yim

uyguladıgım ozel bir diyet yok ogunlerimi kendim ayarlıyorum
bol su iciyorum ve bitki çayı
hemen hemen her gun spor yapıyorum.

canım 5. takıma bekliyoruz...hadi koş gel :)

canım 5. Takıma bekliyoruz

merhabalar,
çocukluğumdan beri hiç bir zaman çiroz biri değildm ama obezde değildim.boyum 1.58, üniversiteye başlarken 52 kiloydum üniversiteden mezun olurken 58 kilo oldum,okul biter bitmez evlendim zaten evlendikten sonra zaten iş yoğunluğunda çoğunlukla hep dışarıda falan yenilince ben oldum 68 kilo.ama 68 kilo olana kadarda bi sürü diyetler uyguladım ama en fazla 1 hafta dayanabiliyordm.çünkü diyetler genelde kısıtlıyordu,tatlı yok,ekmek yok,poğaça yok,yokta yok.iş böle olunca dayanamayıp battı balık yan gider hesabı 3 yıl boyunca 64-68 arası gidip geldim.
derken artık 3 yıl oldu evleneli bebeğimiz olsun dedik,ben bu kiloyla hamile kalırsam sonrasını düşünemiyrm deyip ankarada bi diyetisyene başvurdm,yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım,68le gittim diyetisyene 4 kilo verdim 64 ü gördü tartı hamile olduğumu öğrendim hemen akabinde.artık diyet falan bitti tabiiki,hamileliğimde rahat geçti,13 kilo aldım tüm hamilelğim boyunca,77 kiloyla doğuma girdm
kendime 1 sene süre tanıdım emziriorum dedim ama bebeğim 6 aylıkken falan spora başladım,madem yemekten vazgeçemiom bari spor yapim dedim.doğumdan 9 ay sonra tekrar 67 ye döndüm.oğlum şimdi 2 yaşında ve ben 72 kiloyum(2 hafta önce karatay diyetini okumaya başladım,kafama yattı protein ağırlıklı bi diyet .2 hafta oldu başlayalı 70 kiloyum şuanda.çok kasmıyorum açıkcası,karatay diyetini birebir uyguluıyorum diemem ama ekmeği çok aza indirdm günde 2 dilim falan,sabah kahvaltıda 2 yumurta,peynir,salata falan yiyorum,öğlen ne bulursm sebzeyse sebze etse et,akşamda 8den sonra hiç bişi yemiyorum.
burda grupları görünce bende bi gruba dahil olmak istedim,birlikten kuvvet doğarmış hesabı,birbirimizle yarışarak,cesaretlendirerek

1.takima bekleriz

merhaba bayanlar,
ben önceleri 70kilolardaydım.sonra burada zayıflama takımlarından 3.takıma girdim 58e kadar düştüm mezun oldum. sonracım biraz arttım ve sonrada bebiş geldi 2ay önce 79-80 gibi doğum yaptım. şimdi 71 kiloyum bu kilolar üstüme çok yapışmadan vermek istiyorum ve sanırım tek başıma bunu başaramayacağım. beni müsait bir takıma alırsanız takımla daha azimli kilo verebilirim diye düşünüyorum. tabi sıkı diyet yapamam emziriyorum ama bol su düzenli yemek ve sporla yavaş yavaş vermeye çalışacağım...
bekliyoruummm

beslenme düzeni hakkında her şeyi takip ediyorum pek çok tekniği biliyorum ama günde 6 öğün yeme fikri bile korkutucu geliyor bana :s boyum kısa 152-53 civarı kilom yıllarca 48-50 sabittir. polikistik over hastasıyım içmediğim ilaç kalmadı 60 kiloyum şu an doktorlarım artık ilaç vermiyor sadece zayıflamamı söylüyor ama hem kistlerden dolayı insülin direnci oluyor kilo vermem zorlaşıyor canım bir şey istemediği halde az yediğim halde kilom artıyor hem de hayatımı düzene oturtamıyorum :s
hayatım boyunca çok nadir zayıf oldum :s ve uzun bir süredir geceleri uyuyamıyorum 5 te yatıp 11-12 gibi kalkıyorum bu durumda düzenli beslenmek çok zor. diyet yapmaktan ziyade düzenli yaşamaya çalışıyorum yani düzenli saatlere dönüp uygun bir diyet programı eşliğinde sağlıklı kilo vermeliyim....
özellikle pcos lu arkadaşların desteğini bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…