merhabalar.ben de burdaki bazı arkadaşlar gibi başlayayım kilolu bir çocuktum:) İlköğretimde Sınıflarda şişko diye dalga geçilen tiplerden biriydim,ergenlik dönemine girmeden hemen önce kuzenimle iddiaya girmiştik ve ben 2 ay sonra tanınmaz haldeydim.Sonra boyum uzadı falan derken kimse inanamadı son halime.Lisede de 56 kg civarındaydım.Boyum şu anda 170.Kilo almaya meyilli bir vücuda sahibim.Piyasadaki bütün zayıflama hapları,içecekleri elimden geçti diyebilirim.Spor yapmayı da çok seviyorum ama 1 aydan fazla bağlanamıyorum oralara da,kısa vadede değişim istiyorum galiba sabırsız da olduğum için.En son Dukan diyetini uyguladım yaklaşık 1,5 ay kadar sürdürdüm ama hiç bir etkisini görmedim harfi harfine uyguladığım halde.Motivasyonum düştü ve onu da bıraktım.Bırakınca üstüne kilo da aldım.Şu anda ac karnına tartıldım ve 66 kiloyum.Hedefim 58 kiloya inmek.Hiç değilse düğüne kadar versem sonrasında alsam da olur düğünümde çok güzel görünmek istiyorum ya
1 ay sonra düğün işin kötü tarafı:18
ün gelinlikçide provam vardı kız arkadan biritleri sıktı sıktı ama benim bel oyuntum cıkmadı bi türlü
bu sabah da bu yazıyı görünce neden olmasın dedim.beni de alın bi takıma grubun çıkarlarını gözetir kollarım:)Sabahçı öğretmenim,öğleden sonra size harfi harfine paylaşımda bulunurum fırsat buldukça