arkadaşlar 35 yaşındayım çalışıyorum 165 boyum 88 kılom var evlı ıkı cocuk annesiyim küçük oğlum 3 yaşında oğlum doğdugundan beri kıloluyumn hamileliğim 67 kıloyla başladı ama sonra kılo veremedim aldımm HAtta çabuk kılo verebiliyorum azıcık boğazımı kessem verıyorum ama ıradam cok zayıf cunku çalışıyorum yoruluyorum bu yüzdende yıyorum cıkolata ve ekmek hamur işine düşkünüm tatlı yemem aburcubur dondurma hayır diyemediklerim ARKADASLAR BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ LÜTFEN SİZE KARŞI SORUMLU OLURSAM KENDİME DUR DİYEBİLİRİM LÜTFEN DAVETİNİZİ BEKLİYORUM
selam. ben 67.4 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum. diyete başladım geçen hafta. bende bir gruba katılıp azimle bu diyete devam etmek istiyorum. beni gruba almak isteyen vaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
beni kimse davet etmemiş kızlar....davet bekliyorum...
selamlarrrrr
azmi bol olan bi gruba dahil olmak istiyorum hamilelik öncesi acil kilo vermem lazım
şu an 76 kiloyum hedefim 65. görüşmek üzere..
bende bende bendeeeee.. yarışmasız olmiceek gariii.. bide bunu deneyelim hadi benide çağırın nüütttfeeenn nüüütfeeeennnnn::))
boy:168
kilo:75
hedef 55
Selam ben 1.68 boyunda 79 kiloyum hamilelik sonrası kilo alanlardanim maalesef 87 kilodan 79a düştüm ama ilk olarak 70 sonrada 65 e düşmek istiyorum yarışma olayı çok cazip, rejimi bırakmak yok çünkü her hafta hesap vermek var benide alırsanız çok sevinirim
canım sürekli aktif olabilir misin?çünkü bizim takımımızda paylaşım sorunu büyük...taze kana ihtiyacımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?