Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam. ben 67.4 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum. diyete başladım geçen hafta. bende bir gruba katılıp azimle bu diyete devam etmek istiyorum. beni gruba almak isteyen vaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

arkadaşlar 35 yaşındayım çalışıyorum 165 boyum 88 kılom var evlı ıkı cocuk annesiyim küçük oğlum 3 yaşında oğlum doğdugundan beri kıloluyumn hamileliğim 67 kıloyla başladı ama sonra kılo veremedim aldımm HAtta çabuk kılo verebiliyorum azıcık boğazımı kessem verıyorum ama ıradam cok zayıf cunku çalışıyorum yoruluyorum bu yüzdende yıyorum cıkolata ve ekmek hamur işine düşkünüm tatlı yemem aburcubur dondurma hayır diyemediklerim ARKADASLAR BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ LÜTFEN SİZE KARŞI SORUMLU OLURSAM KENDİME DUR DİYEBİLİRİM LÜTFEN DAVETİNİZİ BEKLİYORUM

1. takima gel canim eger bol bol takimimiza girebiliyorsan bol paylasim bekliyoruz
buyur gel

beni kimse davet etmemiş kızlar....davet bekliyorum...

kızlar bolca paylaşım yapabilecekseniz buyurun 5. takıma.Ama devamlılık rica ediyorum...

Selamlar 5. takıma üye alımı yapıyoruz.Lütfen sürekli paylaşım yapabilecek olanlar başvursun bize...Devamlılığa ihtiyacımız var.En az 1 hafta deneme süresi olacak.Tabi ki herkes imkanları dahilinde paylaşım yapabilir acak mümkünse bu imkanlar fazla olsun.Bilgisayar başı iş ev hanımı ya da her neyse..Biz ne yaptığına değil paylaşım yapıp yapmadığına bakıyoruz

canım sürekli aktif olabilir misin?çünkü bizim takımımızda paylaşım sorunu büyük...taze kana ihtiyacımız var...

Merhabalar,

23 yaşındayım boyum 1,73 şu anki kilom 94 yarışma gruplarına dahil olmak istiyorum. Tek başıma gayet iyi gidiyorum ama yarışma psikolojisiyle çok daha iyi olacak sanırım aranıza alın beniiiiii lütfeeennnnnnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…