merhaba hanımlar bende yarışa girmek istiyorum 1 aydır diyet yapıyorum 6 kilo verdim .87 ile başladım şuanda 81 im hedefim 60 olmak...
vermem gereken 21 kilo var boyum da 170 .Eşer benide gruplardan birine dahil ederseniz çok mutlu olcam motivasyonum bu günlerde düşüşte de
Arkadaşlar merhaba. 1.63 boyunda 103 kiloyum. Son 2 senede bilgisayar başı işi yapmaktan 15 kilo aldım. Hiçbir zaman zayıf biri olmadım ama artık biraz kilo vermemin zamanının geldiğini düşünüyorum.
Gruplar neye göre belirleniyor bilemiyorum ama ben de bir gruba dahil olmak ve hep birlikte kilo vermek istiyorum :)
Teşekkürler seng ama ben gruplara nasıl katılındığını pek anlayamadım. Sadece "ben geldim merhaba" demem ve cuma günü tartılıp kilomu söylemem yeterli mi?
Biraz yardım rica ediyorum bu konuda. :)
Anladım. Kendime bir çizelge yaptım. Profile de ekledim. Sohbet kısmı benim için kolay. :) Ben yine de bir "ben geldim" diyeyim. :)
Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Acil olarak yani en geç 1 sene içinde 76 kilodan 55 kiloya inmek istiyorum.Daha öncede bu gruplardan birine katılmıştım biraz da kilo verdim hatta 1.olduğum ve tüm gruplar arasında 3. olmuşluğumda var.Ama sonra hamile kaldım ve hopp bütün kilolar yerine geldi.Hangi grup boştaysa beni de aranıza alabilirseniz sevinirim.Selamlar...
Merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin Hepinizin Allah yardımcınız olsun
ben de kilo vermek istiyorum eşimle iddia ya girdik 80 kilodan 68 ' e düşmem lazım fakat biraz desteğe ihtiyacım var gördüm ki burasının faydası oluyor sizlere beni de aranıza alırsanız sevinirim
Bu arada boyum 1.70 kilom da 80.
nasıl geleyim??
kızlar iyi bir paylaşım sözü verebilecekseniz 5. takıma bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?