• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar
motive olmaya işi rekabete dökmeye ihtiyacım var ki tek başına insan fazla motive olamıyor bunun için guruplardan birine katılmaya karar verdim diğer arkadaşların deneyimlerini de takip ediyorum Enterasan bir vucut yapım var kesinlikle kilomu göstermiyor olduğudan daha az kilolu duruyorum galiba kas yapısından kaynaklı ama kiloluyum nihayetinede 80 kilo olmuşum fark etmeden 168 boyundayım çok da uzun sayılmam :)) ama genetik kas yapısından kaynaklı sanırım üniv yıllarında kilom yoktu bende okulu bitirip çalışma hayatına geçince başladı kilo problemi uff ya kurtulmak istiyorum şu kilolardan bir an evvel günde 2*20 mekik 2*20 şınav ve 30 dk hızlı step yapmaya başladım sporsuz da olmaz malum her hafta bir set artırmayı düşünüyorum mekik ve şınav hareketlerini kaslar geliştikçe daha az acı çekerim ve daha hızlı yaparım diye düşünüyorum yağ oranı da azalır tabi bu arada bölgesel yağlanma benim prob kalça ,göbek ...:)) yağlarım sanki oralarda depolanmış ..günde 1,5 litre su içmeye başladım.yemeklerde az yağlı ve her öğle ve akşam yemeğinde zeytinyağlı salata +yemek şeklinde devam ediyorum aralarda diet bisküviler ...akşam arada meyve kendi kendime bu kadarını yapabiliyorum ha birde işe yürüyerek gidip geliyorum 10 dk gidiş 10dk geliş 20 dk öğle arası da gidip geliyorum evim işe yakın 40 dk yürümüş oluyorum ...

Son düzenleme:
merhaba kizlar 24 yasindayim 88 kiloyum 166 da boyum var 4 yil once evlendim evlenirken 58 kiloydum evlendikten 10 ay sonra 83 kilo olmustum ogun bugundurde surekli rejime giriyorum zayifliyorum fakat tekrar aliyorum gecen yil 97 kiloyu gormustum yaklasik 4 ay dikkat ederek 79 kiloya dusmustum fakat suan yine 88 kilodayim moralim cok bozuk tek basimayim butun gun evdeyim çocugum yok cok istiyorum ama olmuyor doktor 80 kiloya dusmeden tedaviye baslayamayiz dedi 22 haziranda randevum var doktorumla ozamana kadar 8 kiloyu vermem lazim ve cok destege ihtiyacim var ALLAH rizasi için bana yardim edin destek olun

:53: merhaba ben 28 yaşında 1.61 boy 64 kiloyum kilo vermek istiyorum şimdiye kadar 10 kilo verdim 12 kilo daha fazlam var diyetimide sporumu da çok düzenli yapıyorum ama motive olmaya ihtiyacım var. bende cuma yarışmasına katılmak istiyorum lütfen katılabilirmiyim bu hafta da yalnız zayıflamak istemiyorum

Bende çocukluğumdan beri hep kilolu ama sevimli bri kızdım bu durum 18 yaşına kadar devam etti o dönemde azmettim diyet ve düzenli sporla 103 kilodan 78 kiloya düştüm sonrasında üniversite ve iş hayatı derken yine başladığım noktaya döndüm şu an 97 kiloyum bunu bir kez başardım ama şu an gerçekten desteğe ihtiyacım var lütfen beni de alın benimle aynı sorunları yaşayan insanlara çok ihtiyacım var :(

Merhabalar
motive olmaya işi rekabete dökmeye ihtiyacım var ki tek başına insan fazla motive olamıyor bunun için guruplardan birine katılmaya karar verdim diğer arkadaşların deneyimlerini de takip ediyorum Enterasan bir vucut yapım var kesinlikle kilomu göstermiyor olduğudan daha az kilolu duruyorum galiba kas yapısından kaynaklı ama kiloluyum nihayetinede 80 kilo olmuşum fark etmeden 168 boyundayım çok da uzun sayılmam :)) ama genetik kas yapısından kaynaklı sanırım üniv yıllarında kilom yoktu bende okulu bitirip çalışma hayatına geçince başladı kilo problemi uff ya kurtulmak istiyorum şu kilolardan bir an evvel günde 2*20 mekik 2*20 şınav ve 30 dk hızlı step yapmaya başladım sporsuz da olmaz malum her hafta bir set artırmayı düşünüyorum mekik ve şınav hareketlerini kaslar geliştikçe daha az acı çekerim ve daha hızlı yaparım diye düşünüyorum yağ oranı da azalır tabi bu arada bölgesel yağlanma benim prob kalça ,göbek ...:)) yağlarım sanki oralarda depolanmış ..günde 1,5 litre su içmeye başladım.yemeklerde az yağlı ve her öğle ve akşam yemeğinde zeytinyağlı salata +yemek şeklinde devam ediyorum aralarda diet bisküviler ...akşam arada meyve kendi kendime bu kadarını yapabiliyorum ha birde işe yürüyerek gidip geliyorum 10 dk gidiş 10dk geliş 20 dk öğle arası da gidip geliyorum evim işe yakın 40 dk yürümüş oluyorum ...

2. takıma buyrun kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-3239.html#post21571766

Merhaba ben de bir gruba dahil olmak istiyorum.

85 kilo ile hamile kaldım 103 kilo ile doğuma gittim.Doğumdan sonra 95e düştüm emzirirken 93e indim.3 Nisan'dan beri diyet yapıyorum şuan 87,4e indim.Ama biraz motivasyonumu kaybettim gibi.Bir gruba dahil olursam daha iyi kilo verebileceğimi düşünüyorum.5/6 yıl önce de azmedip 15 kiloyu vermişliğim var.

Merhaba ben de bir gruba dahil olmak istiyorum.

85 kilo ile hamile kaldım 103 kilo ile doğuma gittim.Doğumdan sonra 95e düştüm emzirirken 93e indim.3 Nisan'dan beri diyet yapıyorum şuan 87,4e indim.Ama biraz motivasyonumu kaybettim gibi.Bir gruba dahil olursam daha iyi kilo verebileceğimi düşünüyorum.5/6 yıl önce de azmedip 15 kiloyu vermişliğim var.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5401.html

4. takıma bekleriz canım :29:

merhabaa ben Pelin.23 yaşındayım.Boyun:159 kilom suan :64.7 kg.
1,5 ay önce tartıldığımda 69 kilo olduğumu görünce bi koşu gittim spor salonuna yazıldım.Sonrasında ay boyunca 4 kilo verdim fakat kaldım, baktım olmuyor hemen diyetisyene başvurdum.yaklasık 1 haftadır diyetisyenin verdiği diyete uymaya çalısıyorum 1 hedef imiz 62 inşallah en yakında 1.hedefimi tamamlarım .
eğer mümkünse 60-69 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor grubuna katılmak isterim :)
şimdiden eminim hep birlikte 50-60 aralığındakiler birlikte zayıflıyor grubuna giricez :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back