1.75 boyunda ve 146 kilodaydım, ta ki forumdaki yazıları okuyup heveslenene kadar. şuan 142 kiloyum, 20 günde 4 kilo verdim ki benim için büyük bir başarı. cuma zayıflama yarışmasına da katılmak istiyorum. umarım uygun bir takım bulunur :)
kızlar diyet yaparken destek almak ve vermek için gruplardan birine katılmak istiyorum..bilgilerinize arz ederim..
resmi dilekçe gibi oldu bu ama :)))) hakkaten alın beni de bi gruba .please.
tamam canım saol ben varım.
Bol paylaşım yaparım kurallara uyarım derseniz 13. takıma buyurun kızlar ..
Bol paylaşım yaparım kurallara uyarım derseniz 13. takıma buyurun kızlar ..
durumumu kısaca özetlemek gerekirse 23 yaşındayım 163 boy 65 kg üni son sınıf öğrencisiyim 1 haziranda balom var en az 60 kg olmalıyım bunun için hısrlıyım azmettim ama desteğe de ihtiyacım var elimden geleni yapmaya çalışıcam kilo geçmişime bakarsak kendimi hatırlayabildiğim en zayıf halim 57di 5-6 yıl önce genelde 60-63 civarı seyrederdim 57ye düşünce bile isteyerek kilo almış 60 olmuştum, balık et tarzım diyebiliriz:) ünide 1. sınıfın sonunda 62 den 76ya çıkmıştım hayatımın şoku oldu tartıda gördüğüm en yüksek rakamdı o süreçte pkolu olduğumu öğrendim çeşitli kilo alıp vermelerle şuanda 65 kiloyum ve bana 1 ayda 5 -7kilo verdirecek kadar desteklicek bi takım arıyorum :)
14. takımda 1 kişilik yer var hergün paylaşım yapabilecekseniz ve kararlı iseniz gelip kendinizi tanıtan bir mesaj bırakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-7973.html#post24247734
herkese slm ben 31 yaşındayım, boyum 1.63m,24 ocakta doğum yaptım şuan 65 kiloyum (80'le doğuma girmiştim 15kg gitti ama takım halinde daha zevkli hale geleceğini düşünüyorum)... 50kg olana kadar devam edeceğim biran önce zayıflamak istiyorum
merhabalar...
bende 18 ay önce doğum yaptım 82 ile doğuma gitmiştim doğumdan 2-3 hafta sonra 74 falandım
aralık ayında 70,2 ile forumda bir grupta başladım diyete
gram gram verdim hep çünkü çok fazla dikkat edemiyorum
buaralar kilo vermem iyice durdu motive olmak için takıma ihtiyacım var sanırım
ilk hedefim 58 ama verirsen daha aşağısı neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?