• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben 58 kilo ile hamile kaldım 74 le doğum yaptım fakat bebeğim 3,5 yaşına gelmesine rağmen ben 70de kaldım vermek istiyorum diyetide yapıyorum fakat takım ruhuna ihtiyacım var bian gözüm dönüp boşver diyebiliyorum yardımlarınızı bekliyorum

merhaba ben 58 kilo ile hamile kaldım 74 le doğum yaptım fakat bebeğim 3,5 yaşına gelmesine rağmen ben 70de kaldım vermek istiyorum diyetide yapıyorum fakat takım ruhuna ihtiyacım var bian gözüm dönüp boşver diyebiliyorum yardımlarınızı bekliyorum

hangi takıma alıcaksınız beni bu arada pek bilgim yok yardım edermsiniz kızlar ?

2. takıma beklerim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3820.html

mrb lar ben sınem 28 yasında 66 kıloyum 160 boyundayım
2 oglum var ve dıyete basladım ınsallah benıde bı gruba alırsanız daha etkılı kılo vercegımı dusunuyorum...

benımde böyle bı yarışa ıhtıyacım var sanırım :(
boyum 1.78 kılom 86,3 ıdeal kılom 69 ama 75 olsam opup basıma koyarım:)
1 cocuk annesıyım 2,5 hafta once 89,7kıloydum bu hafta 86.3um kararlıyım vermek ıstıyorum bana yardımcı olabılıcek destekleyecek takım arkadaslarına ıhtıyacım var

2. takıma buyrun kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3820.html

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bu yarışmaya katılırsam önümde bi hedef olacağı için kendimi daha iyi motive ederim diye düşünüyorum ve grup daveti bekliyoruum :)

bu arada 17 yaşındayım,boyum 174 kilom 65. hedefim 55 kilo olmak

Kızlar bu arkadaş arada unutulmuş galiba?

tatlım arkadaşı ben çağırdım zaten..
benim çağırdığım arkadaşı sen de çağırıyosun..
bu biraz saygısızlık olmuyormu???

Bence bir yanlışlık olmuştur.

Kızlar bu arkadaş arada unutulmuş galiba?

Bence bir yanlışlık olmuştur.

ben şahsen o arkadaşın boyuna göre kilosunu iyi buyldum üstelik yaşı da çok küçük..
benim kilomla boyum arasında o kadar fark olsaydı oooo kendimi manken ilan ederdim..
gerçekten kilo vermesi gereken arkadaşları çağırmak en iyisi şekercim

kızlar beni unutmuşsunuz,kendimi iyi görsem zaten katılmazdım baya göbeğim var onun için diyet yapmaya karar vermiştim,2 gündür cevap bekliyordum ben :(

canım boyun 1,74 kilon 65 daha ne istiyosun..
üstelik yaşın da 17
herşeyin sağlıklısı..
senin meto zaten hızlı..
önümüz yaz. spor faaliyetlerini biraz sıklaştır zaten sağlıklı kiloda olursun..

selam kizlar surekli yazilanlari okuyorum ve sonunda cesaretimi topladim benide alin araniza :)
30 yasindayim 170 e 90,5 kiloyum nerdeyse dokuz aylik oglusum var emziriyorum hala birde beni kabul ederseniz
gun boyunca surekli yazma imkanim olmayabilir!

hemen gel koşarak 6. takıma bekliyorum. boyun bayuma kilon kiloma koş koş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back