merhaba.yine yeniden aynı mekanda olmaktan çok mutluyum!2010 senesinde burda hatta 14. takımda tam 2.5 ayda 8 kilo vermiştim yani 58 kiloya düşmüştüm o zamanlar mutlululktan havada uçuyor giyemediğim kıyafetlerimin içine girebilmenin mutluluğunu yaşıyordum.ama gel gör ki sonrasındaki sınav maratonu ve şimdi de görev yaptığım yerin küçük bir kasaba olmasından yani evden ve okuldan dışarı pek çıkamadığımdan bütün zamanımın evin içinde geçmesinden dolayı verdiğim kiloyu farkında olmadan geri aldım.ve şimdi yaz da gelince o zamanlar aldığım kıyafetlerin içine de giremeyince bir mutsuzluk bastı ki sormayın!!!
ve yaklaşık 1 aydır çok sıkmadan yememe dikkat ederek ve ortalama haftada 2 gün yürüyüşle zayıflamaya çalışıyorum.ama bu zayıflama temposunun biraz daha artması lazım çünkü yaz yaklaşıyoooooooor!!!
onun için burada tekrar sizler le olmak için can atıyorum! çünkü biliyorum ki o zaman benim istediğim kilolara düşmem de ki en büyük destekçim burasıydı!!
bu arada boy:1.61 kilo: 66
((
hedefim:
kilom: 66
((
nisan sonu:61 kg
(
mayıs sonu:57 kg:)
haziran sonu:55 kg:)))))))
bu hedeflerimin hepsini gerçekleştireceğimi biliyorum ama biraz motivasyon ve heyecana ihtiyacım var!:)