• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi günler cuma yarışlarına katılmak istiyorum. 1.60 boyunda 64 kiloyum. aslında kilo vermede pek sıkıntı yaşamıyorum ama sağlıklı ve kalıcı olması için diyetisyene başladım. diyetimin verimini arttırmak için bu yarışlardaki rekabetin beni tetikleyeceğini düşünüyorum. benide aranıza alın :)

1.75 boyunda ve 146 kilodaydım, ta ki forumdaki yazıları okuyup heveslenene kadar. şuan 142 kiloyum, 20 günde 4 kilo verdim ki benim için büyük bir başarı. cuma zayıflama yarışmasına da katılmak istiyorum. umarım uygun bir takım bulunur :)

1.75 boyunda ve 146 kilodaydım, ta ki forumdaki yazıları okuyup heveslenene kadar. şuan 142 kiloyum, 20 günde 4 kilo verdim ki benim için büyük bir başarı. cuma zayıflama yarışmasına da katılmak istiyorum. umarım uygun bir takım bulunur :)

kızlar diyet yaparken destek almak ve vermek için gruplardan birine katılmak istiyorum..bilgilerinize arz ederim..
resmi dilekçe gibi oldu bu ama :)))) hakkaten alın beni de bi gruba .please.

Bol paylaşım yaparım kurallara uyarım derseniz 13. takıma buyurun kızlar ..

durumumu kısaca özetlemek gerekirse 23 yaşındayım 163 boy 65 kg üni son sınıf öğrencisiyim 1 haziranda balom var en az 60 kg olmalıyım bunun için hısrlıyım azmettim ama desteğe de ihtiyacım var elimden geleni yapmaya çalışıcam kilo geçmişime bakarsak kendimi hatırlayabildiğim en zayıf halim 57di 5-6 yıl önce genelde 60-63 civarı seyrederdim 57ye düşünce bile isteyerek kilo almış 60 olmuştum, balık et tarzım diyebiliriz:) ünide 1. sınıfın sonunda 62 den 76ya çıkmıştım hayatımın şoku oldu tartıda gördüğüm en yüksek rakamdı o süreçte pkolu olduğumu öğrendim çeşitli kilo alıp vermelerle şuanda 65 kiloyum ve bana 1 ayda 5 -7kilo verdirecek kadar desteklicek bi takım arıyorum :)

durumumu kısaca özetlemek gerekirse 23 yaşındayım 163 boy 65 kg üni son sınıf öğrencisiyim 1 haziranda balom var en az 60 kg olmalıyım bunun için hısrlıyım azmettim ama desteğe de ihtiyacım var elimden geleni yapmaya çalışıcam kilo geçmişime bakarsak kendimi hatırlayabildiğim en zayıf halim 57di 5-6 yıl önce genelde 60-63 civarı seyrederdim 57ye düşünce bile isteyerek kilo almış 60 olmuştum, balık et tarzım diyebiliriz:) ünide 1. sınıfın sonunda 62 den 76ya çıkmıştım hayatımın şoku oldu tartıda gördüğüm en yüksek rakamdı o süreçte pkolu olduğumu öğrendim çeşitli kilo alıp vermelerle şuanda 65 kiloyum ve bana 1 ayda 5 -7kilo verdirecek kadar desteklicek bi takım arıyorum :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-5378.html#post24267583

4. takıma bekleriz canım :34:

Bende 17 yaşında 71 kiloyum. Bu hafta rejimimim 3. haftası 76,600 başladığım rejime bugün 71,600 ile devam ediyorum. 5 kilo gittti bir 10 kilo daha vermek istiyorum ama motivasyona ihtiyacım var kendi başıma bazen dayanamadığım zamanlar oluyor. 1,65 boyundayım beni alıcak bir takım yok mu. ?

herkese slm ben 31 yaşındayım, boyum 1.63m,24 ocakta doğum yaptım şuan 65 kiloyum (80'le doğuma girmiştim 15kg gitti ama takım halinde daha zevkli hale geleceğini düşünüyorum)... 50kg olana kadar devam edeceğim biran önce zayıflamak istiyorum

merhabalar...
bende 18 ay önce doğum yaptım 82 ile doğuma gitmiştim doğumdan 2-3 hafta sonra 74 falandım
aralık ayında 70,2 ile forumda bir grupta başladım diyete
gram gram verdim hep çünkü çok fazla dikkat edemiyorum
buaralar kilo vermem iyice durdu motive olmak için takıma ihtiyacım var sanırım
ilk hedefim 58 ama verirsen daha aşağısı neden olmasın?

merhabalar...
bende 18 ay önce doğum yaptım 82 ile doğuma gitmiştim doğumdan 2-3 hafta sonra 74 falandım
aralık ayında 70,2 ile forumda bir grupta başladım diyete
gram gram verdim hep çünkü çok fazla dikkat edemiyorum
buaralar kilo vermem iyice durdu motive olmak için takıma ihtiyacım var sanırım
ilk hedefim 58 ama verirsen daha aşağısı neden olmasın?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-3239.html#post21571766
2. takıma bekleriz canım

merhaba kizlar 24 yasindayim 88 kiloyum 166 da boyum var 4 yil once evlendim evlenirken 58 kiloydum evlendikten 10 ay sonra 83 kilo olmustum ogun bugundurde surekli rejime giriyorum zayifliyorum fakat tekrar aliyorum gecen yil 97 kiloyu gormustum yaklasik 4 ay dikkat ederek 79 kiloya dusmustum fakat suan yine 88 kilodayim moralim cok bozuk tek basimayim butun gun evdeyim çocugum yok cok istiyorum ama olmuyor doktor 80 kiloya dusmeden tedaviye baslayamayiz dedi 22 haziranda randevum var doktorumla ozamana kadar 8 kiloyu vermem lazim ve cok destege ihtiyacim var ALLAH rizasi için bana yardim edin destek olun

:53: merhaba ben 28 yaşında 1.61 boy 64 kiloyum kilo vermek istiyorum şimdiye kadar 10 kilo verdim 12 kilo daha fazlam var diyetimide sporumu da çok düzenli yapıyorum ama motive olmaya ihtiyacım var. bende cuma yarışmasına katılmak istiyorum lütfen katılabilirmiyim bu hafta da yalnız zayıflamak istemiyorum

Bende çocukluğumdan beri hep kilolu ama sevimli bri kızdım bu durum 18 yaşına kadar devam etti o dönemde azmettim diyet ve düzenli sporla 103 kilodan 78 kiloya düştüm sonrasında üniversite ve iş hayatı derken yine başladığım noktaya döndüm şu an 97 kiloyum bunu bir kez başardım ama şu an gerçekten desteğe ihtiyacım var lütfen beni de alın benimle aynı sorunları yaşayan insanlara çok ihtiyacım var :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back