Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tatlim belki bana dusmez ama burada takima girmek isteyen cok kisi var aralarindan biri kaptan olmayi isteyebilir,onlarida alip takimini canlandirsan ve kapatilmasini engellesen iyi olmaz mi?
Üniversite okuyorum ve okuldan sonra çalışıyorum. Okadar zaman bulabileceğimi düşünmüyorum üzgünüm.
Çok teşekkürler :16::16::16::16::16::16:

ben de girmek istiyorum bi takıma tek basıma kilo veremiorum 97.9 kiloyum ilk hedefim 90 olmak ve basarıcama inanıorum sizlerin destegiyle hep birlikte kurtulalım kilolardan :)

ben de girmek istiyorum bi takıma tek basıma kilo veremiorum 97.9 kiloyum ilk hedefim 90 olmak ve basarıcama inanıorum sizlerin destegiyle hep birlikte kurtulalım kilolardan :)

8. takıma bekliyoruz o zaman .

iyi geceler kızlar ben de takıma girmek istiyorum 85 kiloyum öğrenciyim ilk hedefim 80 olmak inş. lütfen beni de takımınıza alııınnn

Merhaba. Bende bi takımda yer almak istiyorum. 85 kiloyla diyete başladım şuan 78.7'yim. 2 ayda 6.3 kilo verdim.
Bi yarışta olursam motivasyonum daha yüksek olur diye düşünüyorum..

kızlar benide takıma alın kısaca yazıyorum 32 yaşındayım 165 boyum 6 yaşında bir oğlum ve 2 ayllık kızım var 71 kiloyum hedefim 55

mrb lar ben sınem 28 yasında 66 kıloyum 160 boyundayım
2 oglum var ve dıyete basladım ınsallah benıde bı gruba alırsanız daha etkılı kılo vercegımı dusunuyorum...

benımde böyle bı yarışa ıhtıyacım var sanırım :(
boyum 1.78 kılom 86,3 ıdeal kılom 69 ama 75 olsam opup basıma koyarım:)
1 cocuk annesıyım 2,5 hafta once 89,7kıloydum bu hafta 86.3um kararlıyım vermek ıstıyorum bana yardımcı olabılıcek destekleyecek takım arkadaslarına ıhtıyacım var

Merhaba arkadaşlar, bu yarışmaya katılırsam önümde bi hedef olacağı için kendimi daha iyi motive ederim diye düşünüyorum ve grup daveti bekliyoruum :)

bu arada 17 yaşındayım,boyum 174 kilom 65. hedefim 55 kilo olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X