- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversite okuyorum ve okuldan sonra çalışıyorum. Okadar zaman bulabileceğimi düşünmüyorum üzgünüm.tatlim belki bana dusmez ama burada takima girmek isteyen cok kisi var aralarindan biri kaptan olmayi isteyebilir,onlarida alip takimini canlandirsan ve kapatilmasini engellesen iyi olmaz mi?
Çok teşekkürler
ben de girmek istiyorum bi takıma tek basıma kilo veremiorum 97.9 kiloyum ilk hedefim 90 olmak ve basarıcama inanıorum sizlerin destegiyle hep birlikte kurtulalım kilolardan :)
iyi geceler kızlar ben de takıma girmek istiyorum 85 kiloyum öğrenciyim ilk hedefim 80 olmak inş. lütfen beni de takımınıza alııınnn
Merhaba. Bende bi takımda yer almak istiyorum. 85 kiloyla diyete başladım şuan 78.7'yim. 2 ayda 6.3 kilo verdim.
Bi yarışta olursam motivasyonum daha yüksek olur diye düşünüyorum..
bende katılmak istiyorum takıma
8. takıma gelebilirsin.
Merhabalar,ben de takımlardan birine katılmak istiyorum.Beni de alır mısınız aranıza;?:)
kızlar benide takıma alın kısaca yazıyorum 32 yaşındayım 165 boyum 6 yaşında bir oğlum ve 2 ayllık kızım var 71 kiloyum hedefim 55