• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bende bu haftaki yarışmaya katılmak istiyorum:)28 yaşındayım hayatımın her döneminde kilolu ama hareketli bir bayandım şimdide 74 kiloyum bir spor salonuna üyeyim ve haftanın yaklaşık 4günü yaklaşık 1.5saat spor yapıyorum gelelim hayatımın olumsuzluklarına işim gereği sadece sabah kahvaltımı evde yapabiliyorum daha sonra akşama kadar hep hazır besinler tüketiyorum öğle yemeği alışkanlığım hiç olmadı aburcubursuz hayatımın anlamı diyebilirim:(ama bu hafta itibari ile artık hayatımdan hamur işlerini ve aburcuburları yavaş yavaş çıkarmak istiyorum yeni üyeyim ve sizin desteğinizle gerçekten verdiği kilolarla özgüven sorununu da çözmüş çok daha mutlu bir bayan olacağıma inanıyorum:))ve hep iyiki buradayım diye düşünüyorum inşallah çok güzel mutluluklr paylaşalım hep...

Merhaba.
Ben de katılmak istiyorum. 1.63 boyunda 98 kiloyum. Hep balık etliydim. Hiç taş gibi diye tabir ettiğimiz fiziğe sahip olmadım. Sınava hazırlandığım dönemde aşırı kilo aldım.Ama artık yeter gençlik yıllarımı kilolu olarak geçirmek istemiyorum. Hedefim şimdilik 70 kilo olmak. Hedefime ulaşınca kendime yeni bir hedef belirlemek istiyorum. Bir haftadır katılmak istiyordum ancak tartımın pili bitmişti ve pil bulamamıştım. Pil bulup kilomu öğrenip öyle katılmak istedim. 1 haftadır spor yapıyorum ve geç saatte yemek yemeyi kestim. Birlikten kuvvet doğar görüşündeyim. Herkes birbirine destek olursa amacımıza daha kolay ulaşırız. Umarım beni de aranıza alırsınız. Sevgiler..

Merhabalar, 23 yaşındayım ve 60 kiloyum..zayıf bir çocukluk döneminden sonra ergenlik döneminde kilo aldım ve o günden beri hep fazla kilom var, üniversite döneminde 65 kiloya kadar çıktım bu durumdan cok mutsuzdum..şimdilerde 60 a düşmeyi başardım ama vücut yapım fazla kiloyu kaldıracak gibi değil, orantısız kilo alıyorum ve kıyafetlerim yakışmıyor :( anladım ki bu iş tek başına olmuyor, lütfen beni de aranıza alın duygularımızı paylaşalım, bırbırımızden ilham alalım, buna ihtiyacım var..

merhabalar.. 23 yaşındayım 1.60 boyundayım ve 56 kiloyum.. hiç bu kadar kilolu olmamıştım. ama 1 senedir (iş hayatına başladığımdan bu yana) kilo almaya başladım. bu aralar diyet yapmıyorum ama normalden 3 kat daha az yemek yiyorum. Bunu başarabildiğime inanamıyorum. çünkü yemek şirketinde gıdacıyım her an istediğin kadar güzel yemekler tatlılar önünde siz düşünün artık gerisini :56: yaz gelmeden zayıflamış olmam lazım.. tek başına olmuyor malesef.. birilerinin tetiklemesi lazım.. beni de grubunuza alın lütfen

merhaba.yine yeniden aynı mekanda olmaktan çok mutluyum!2010 senesinde burda hatta 14. takımda tam 2.5 ayda 8 kilo vermiştim yani 58 kiloya düşmüştüm o zamanlar mutlululktan havada uçuyor giyemediğim kıyafetlerimin içine girebilmenin mutluluğunu yaşıyordum.ama gel gör ki sonrasındaki sınav maratonu ve şimdi de görev yaptığım yerin küçük bir kasaba olmasından yani evden ve okuldan dışarı pek çıkamadığımdan bütün zamanımın evin içinde geçmesinden dolayı verdiğim kiloyu farkında olmadan geri aldım.ve şimdi yaz da gelince o zamanlar aldığım kıyafetlerin içine de giremeyince bir mutsuzluk bastı ki sormayın!!!
ve yaklaşık 1 aydır çok sıkmadan yememe dikkat ederek ve ortalama haftada 2 gün yürüyüşle zayıflamaya çalışıyorum.ama bu zayıflama temposunun biraz daha artması lazım çünkü yaz yaklaşıyoooooooor!!!
onun için burada tekrar sizler le olmak için can atıyorum! çünkü biliyorum ki o zaman benim istediğim kilolara düşmem de ki en büyük destekçim burasıydı!!

bu arada boy:1.61 kilo: 66 :(((
hedefim:

kilom: 66 :(((

nisan sonu:61 kg:((

mayıs sonu:57 kg:)

haziran sonu:55 kg:)))))))

bu hedeflerimin hepsini gerçekleştireceğimi biliyorum ama biraz motivasyon ve heyecana ihtiyacım var!:)

Son düzenleme:
merhabalar
bir takıma girmeye adaydım ama takım dağıldı. şimdi yeni bir takıma girmek istiyorum. 102 kiloyum 178 cm boyundayım. ilk bir kaç gün paylaşım yaptığımda iyiydim. bu yüzden bir takıma girersem desteğinizle daha kararlı olabilirim . 70 kğ ya düşmek istiyorum. Yani yolum uzun.

bende gurubunuza dahil olmak,cuma yarışmacısı olmak istiyorum.boyum 1.59 kilom 85 bir ay önce 92 kiloydum 7 kilo verdim.60 kilo olmak istiyorum.önümde çok uzun yollar var.25 kilomu atabilmem için desteğinize ihtiyacım var .33 yaşımdayım kendimi bildim bileli kiloluyum.en son 16 yaşımda iken 60 kiloydum artık hayatımdan 70-80-90 lar çıksın istiyorum.benide gurubunuza alırsanız çok mutlu olurum.eğlenceli olacak nasıl zayıfladığımı bile anlamıycakmış gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
merhaba bende cuma guruplarına katılmak istiyorum ama ben çok sık giremiyorum nete küçük bir bebeğim var, bilmem beni bu şartlarda kabul edermisiniz
yaşım 32, boyum 1,62 k,lom sabah aç karınla 76,3 veulaşmak istediğim kilo 56 yani vermem gereken 20 kiolm var

Bende katılmak istiyorum ama tam olarak bilmediğim şeyler var. 75 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum boyum 1,60 . Kilo vermeyi çok istiyorum birkeresinde 7 kilo verip Ramazanda tekrardan geri almıştım maalesef.Bir kere motivasyon oldummu kesinlikle verebilirim. Benide alın lütfen çünkü tek başıma verebilceğimi düşünmüyorum 7 kiloyuda iddaya girip vermiştim.Eğer yarışmaya katılırsam baya hırslanıp kilo verebileceğimi biliyorum

Kaptalarım merhabalar:16: Belki topiclerde okumuşsunuzdur 8.takım kaptanı ve kaptan yardımcısı bulunmadığı için kapanabilir. Bende yarışma kurallarında takım kapanınca üyeler transfer olmazlarsa 6 ay yarışamadıklarını okuduğum için transfer olmak istiyorum. Cuma Zayıflama yarışması takımlarının zayıflama serüveninde çok yararlı olduklarını düşünüyorum. Yarışmaya başladığım ilk haftamda bireysel ikinci olmuştum. Son bir hafta - on gündür pek ilgilenemiyorum. (Üniversite öğrencisiyim, sınav haftası ve iş derken giremedim.) Ancak dsiplinli bir şekilde diyet ve spor yaparak hedeflerime ulaşmak konusunda oldukça kararlıyım. Lütfen beni de bir takıma kabul edin. Bekliyorum..:42:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back