Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese merhabalar. ben 29 yaşında 155 cm boyunda 70.8 kiloyum. üç yıldır kiloluyum. doğumda aldığım kiloları vermek bir yana doğumdan sonra dikkat etmediğim için kilo aldım. bazen bir haftalık diyet yapıp 3-4 kilo verdiğim oldu. ama dikkat etmeyince yine aldım. şimdiki hedefim 50 kilo olmak. diyete başladığımda çok azimli oluyorum ve veriyorum. ama takım ruhuna ihtiyacım var bu diyetlerin uzun soluklu olması için. beni de aranıza alır mısınız?

Merhaba kızlar, kadınlar kulübüne yeni katıldım. Daha önce çok farklı konularla ilgili siteye girip araştırma yapmışlığım var. Dolayısıyla muhabbetinizi az çok tanıyorum...
Hayatımdaki en büyük problem "şişman" olmam. İnşallah bir gün zayıflayacağım, senelerdir bunun hayali ile yaşıyorum. Ancak bir türlü pis boğazımı tutup hedefime ulaşamıyorum. Defalarca farklı farklı diyetler yaptım ama başaramadım. Bu sene düşüncelerim, bakış açım ve psikolojim çok büyük ölçüde değişti, gelişti. İçimden bir ses "Bu sene senin senen olacak!" diyor. Bu yolda ilerlemeye çalışırken foruma yazmak, yarışmaya katılmak beni sürekli motive ve kontrol edecek...
Oldukça hassas ve takıntılı bir yapım var. Umarım beni uygun bir gruba eklersiniz. Sevgiler :)

Sevgili Arkadaşlar,

Lütfen bana özel mesaj yazarak sizleri yarışmaya almamı rica etmeyiniz.
Her ne kadar yarışmanın yaratıcı fikri bana ait olsa da işleyiş tamamen takım kaptanları ve kaptan yardımcıları olan arkadaşlarımın yetkisindedir.
Takım içi hareketleri onlar kontrol ederler ve kontenjan boşluğunda bu topiğe bakarak güncel başvuruları değerlendirirler.

İlginize ve anlayışınıza teşekkür ediyorum.

İyilikler dilerim.

slm kızlar 32 yaşındayım,boyum 160 ve kilom 65,5 ve benide aranıza almanızı istiyorum.varmı beni takımına alacak bir babayiğit

2 takıma beklerim şekerler
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3705.html

düzenli paylaşımda bulunurum dersen 6. takıma bekliyoruz canım

27 yaşındayım 1.58 boyundayım, Şuanki kilom 68.3 gr , hedef kilom 52 , spora başladım hatta bazı spor aletleride aldım plateste yapacagım ,3 aya kadar 55 kg olmam lazım ,hiç bir kıyafetime sığamıyorum :2:

sevgili Arkadaşlar,

her kadın gibi tabi ki bende bu konudan muzdaribim geçtiğimiz yıl akapunktur ile yaklaşık 13 kilo verdim..
son 1 ayda dikkatisizliğimden ötürü 3 kilo aldım, verebilecek hırsı tamamen kaybettim...sizleri takip ederek belki heveslenirim diye düşünüyorum.

Herkese bol şans...

kolay gelsin...

Beni isteyen yok mu???

Herkese Yeniden Merhabalar

Daha önce cuma zayıflama bölümlerinden birindeydim fakar uzun süre katılamadım sebebide akrabamızın vefati oldu ve uzun süre yarışamadım bu yüzden çok üzgünüm
bu sırada 2.5 kilo verdim ama yeniden aranızda olmak istiyorum hemen boyumu vs bilgisini vereyim

Yaşım :20
Boyum : 162
Kilom : 55.6
Olmak istediğim kilo 53

Davetlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorummm((((((((( kendimi bildim bileli hep balık etliydim evlenirken 60 kiloydum evlendim 71 oldum so:nra 76 derken bı baktım hamileyimmmm :)))) 88 kilo ile doğuma girdim doğumdan 20 gün sonra 78 kiloya düştüm ama onu ye bu nu yederkennnn oldum 85 kilo şimdi zayıflamak istiyorum beni de aranıza alırmısınız lütfen ?

boy: 1.62
kilo:85
ilk hedef: 75
son hedef:60

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…