biz de bekleyenler olarak yeni bi grup olsak olma mı yaabenim de acilll 8 kilo vermem lazım hamile kalmadan zayıflmak istiyorumm
bende seninle yanı fikirdeyim canım,ayrı bir takım açılsa daha iyi olucak,bende senin gibi hamile kalmadan 8 -10 kilo vermek istiyorum,kilolarımız çok yakın.
merhaba 30 yaşındayım bende bir gruba dahil olmak istiyorum 2 defa tüp bebek denedim sonuçları olumsuz olunca kendimi yemeğe verdim ve 1,67 boyundayım şuan 84 kiloyum ne olur benide alın bir gruba azimliyim başaracağımada kesinlikle inanıyorum üstelik 3.denememi yaptığımda sağlıklı bir vucuda gelsin bebişim istiyorum.ayrıca sık sık internette girebiliyorum çalışmıyorum sürekli paylaşım da yapabilirim ayyy ne olur benide alın
slm kızlar 32 yaşındayım,boyum 160 ve kilom 65,5 ve benide aranıza almanızı istiyorum.varmı beni takımına alacak bir babayiğit
herkese merhabalar. ben 29 yaşında 155 cm boyunda 70.8 kiloyum. üç yıldır kiloluyum. doğumda aldığım kiloları vermek bir yana doğumdan sonra dikkat etmediğim için kilo aldım. bazen bir haftalık diyet yapıp 3-4 kilo verdiğim oldu. ama dikkat etmeyince yine aldım. şimdiki hedefim 50 kilo olmak. diyete başladığımda çok azimli oluyorum ve veriyorum. ama takım ruhuna ihtiyacım var bu diyetlerin uzun soluklu olması için. beni de aranıza alır mısınız?
1 sene oldu canım ,3 ayda 8 kg verip hamile kalmıştım ,şimdi kızım 2.5 aylık ,ben hergün düzenli spor yapan ve paylaşımda bulunan biriyimdir ,13. takımdan ayrılalı ne kadar zaman oldu?
düzenli paylaşımda bulunurum dersen 6. takıma bekliyoruz canım
Merhaba kızlar, kadınlar kulübüne yeni katıldım. Daha önce çok farklı konularla ilgili siteye girip araştırma yapmışlığım var. Dolayısıyla muhabbetinizi az çok tanıyorum...
Hayatımdaki en büyük problem "şişman" olmam. İnşallah bir gün zayıflayacağım, senelerdir bunun hayali ile yaşıyorum. Ancak bir türlü pis boğazımı tutup hedefime ulaşamıyorum. Defalarca farklı farklı diyetler yaptım ama başaramadım. Bu sene düşüncelerim, bakış açım ve psikolojim çok büyük ölçüde değişti, gelişti. İçimden bir ses "Bu sene senin senen olacak!" diyor. Bu yolda ilerlemeye çalışırken foruma yazmak, yarışmaya katılmak beni sürekli motive ve kontrol edecek...
Oldukça hassas ve takıntılı bir yapım var. Umarım beni uygun bir gruba eklersiniz. Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?