Bes yıllık evliyim evlendiğimde 63 kiloydum iki cocuğum var şimdi 85 kiloyum boyum 1.68 nasıl zayiflicagimi acikcasibilemiyorum tek bildigim esim sismanlari sevmiyor
Beni isteyen yok mu???
slm arkadaşlar,son 1 yılda 15 kilo aldım. boyum 1.70 yaşım 28. aldığım kiloları vererek eski formuma geri dönmek istiyorum. kilo durumum beni strese sokuyor. yarışmayla motivasyonumu artırmayı umuyorum.
merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorummm((((((((( kendimi bildim bileli hep balık etliydim evlenirken 60 kiloydum evlendim 71 oldum so:nra 76 derken bı baktım hamileyimmmm :)))) 88 kilo ile doğuma girdim doğumdan 20 gün sonra 78 kiloya düştüm ama onu ye bu nu yederkennnn oldum 85 kilo şimdi zayıflamak istiyorum beni de aranıza alırmısınız lütfen ?
boy: 1.62
kilo:85
ilk hedef: 75
son hedef:60
Merhabalar
Öncelikle forumunuzu yakından takip ettiğimi belirtmek isterim. Aslında benim hikayemde pek çok insanla benzer hikaye. Sanırım bizi ortak noktada buluşturanda bu benzerliklerimiz. Hikayeme gelecek olursak çocukluğundan beri kilo problemi olan birisiyim. 21 yaşındayım. Bu yaşıma kadar bunu çok fazla umursamadım. Her ne kadar kilolu da olsam hayatımda bir engel yaratmadı çünkü. Hayattan beklentilerim, yapmam gerekenler belliydi. Kilo verdiğim zamanlarda aldığım zamanlarda oldu. Bende sanırım kilosunu koruyamayanlardanım. Belirli bir zamana kadar ergenlik döneminde olduğunuz için vücut kendisini dengeleyebiliyor ancak ergenlik bitipte gerçekle karşılaşınca maalesef artık kontrolü ele almak gerekiyor. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve haziran itibariyle mezun olacağım. İş hayatımda daha formda olmak istiyorum bugüne kadar sorun olmamış olabilir ama bundan sonrası için fit olmam gerek. İleride evlilik düşünüyorum ve kilolarımın hayatıma engel olmasını istemiyorum. Kilo verme hususunda çok problem yaşamıyorum. bu da yaşımın biraz genç olmasından ve düzenli bir hayata sahip olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Başka bir sayfada daha yazıyordum ama yarışmaya katılmanın daha motive edici olduğunu düşündüm. Son sınıf olmanın getirdiği stres çeşitli ailevi sebepler vs derken en son tartıda 80kiloyu gördüğümde tarih 13.02.2012 olmuştu. O gün karar verdim zayıflamaya.ç Kabaca bir işlem yaptım. Diyetisyenler ayda 4 kilonun normal olduğunu söylüyorlardı. Benim önümde şimdilik 12 kilo olmuş olsa 3 ayda verebilirim diye düşündüm. 3 ay sonrası 68 olmam muhtemeldi yani. Sonra resimleri inceledim kendimi motive ettim. Canım her tatlı aburcubur istediğinde resimlere baktıkça daha çok gaza geldim. 08.03.2012 tarihi ile 75i görebildim. 1 ayda 5 kilo gibi bir şey gitti sanırım. Hedefim Temmuz ayına kadar 65 olabilmek. Sonrasında uzun vadede 55i hedefliyorum. 1aylık süre boyunca sadece 2 kaçamağım oldu. Bundan sonrası için daha fazla motive olmak istiyorum. Sağlıklı uyumak o karnın şişkinliğinden rahatsız olmamak ne güzel bir duygu. Hem bir çikolatadan 5 dakika 10 dakika haz alabiliyorsunuz ama sağlıklı olmak ömür boyu haz sunuyor size. Benim de hikayem böyle
Özetle:
Kilo:75
İlk Hedef:65
Nihai hedef:55
Dilerim beni de kabul edecek bir takım olur.
Gösterdiğiniz ilgi ve yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.:)
Alıntıda bulunduğuma göre bende üzerime alınabilir miyim?:)
Selamlar, ben de yeni üyeyim, Ramazan'dan önce kulllandığım kortizon haplarından dolayı 86 kilo aldım fakat azim ettim Ramazan'a kadar 72 kiloya düştüm daha sonra dikkat etmedim, yine 80'lere çıktım. Şu an 77 kilo 1,67 boyum, Diyestisyene gittim iştah kesici bir ilaç yazdı fakat hap değil, antibiyotik kullandığım için ancak bunu yazabildi ilk kez dün kullandım gayet memnunum canım meyve bile yemek istemiyordoktorun yazdığı hap değil aslında suya atıyorsunuz erıyor suyu içiyorsunuz iştah kesıyor, ideal kilom 62 doktor 5 ayda verebileceğimi söyledi, 1,5 ay sonra kontrolum var, kontrolüme kadar hedef 6 kilo yani 72 kilo olacağım, şimdilik çok iyi gidiyor, akşamları 15 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum, kendimde bölgesel çalışma yapıyorum 20-25 dk ayrıca günlük yarım saat yuruyus yapıyorum, şimdilik iyi gidiyor fakat yine de bu yarışmaya katılıp, daha bir azimlenmek istiyorum Umarım yarışmaya katılabilirim.
ben 1.70 boyundayım. bekarken 65kg idim. evlendikten sonra kilo almaya başladım. 3. çocuktan sonra kilom 104 dü buldu. bir aydan beri African mango hapı kullandım. fakat 1kilo dahi veremedim. zayıflamak istiyorum. çoooooooook kararlıyım. hedefim 65kiloya inmek. yardımınızı bekliyorum.
Şu an Boş takım yok mudur acaba?(( Bu aralar diyeti bozdum bozucam, takımlarda yer almak istiyorum bende...Bu arada diğer sayfalarda vardır bilgilerim fakat ben yine de tekrar söyleyeyim, 1,67 boyum, 77 kiloyum 62 kilo olmalıyım (( sürekli diyet yapıp bozmaktan sıkıldım hep başa dön sıkıyor insanı, bu sefer vermek istiyorum bu kiloları (((
Umarım boş takımlar vardır ve bugün bizi de alırlar takımlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?