Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4. takıma bekliyorum canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi

Son düzenleme:
Son düzenleme:
nezamandır sıra bekliyorum çagrırsınız diye benim yazdıgım yazı arada kaynamış galiba eger daha da almazsanız kilo alıcam alıyorumda lütfen benide alın 77kg idim enson dartıldıgımdaüzmeyin beni sizin desteginize ihtiyacım var

Paylaşım yaparım düzenli bir şekilde dersen sıraya gerek yok bize bekleriz 9. takımdayız...

merhaba arkadaşlar,

bende acayip ederece zayıflamak isteyenlerdenim. şuanki kilom 65.3 boyum da 1.55cm 4 aylık bi anneyim. kilo vermek istiyorum bu kilolu psikolojisi çok kötü benimde zayıflamama destek motive edici olmanızı istiyorum. yazın fıstık gibi görünmeliyim. :)))

Benim de boyum 1.55 62 ile başladım 57e düştüm 1 ayda umarım sende fıstık gibi olursun takımımızda malesef şuanlık yer yok olursa aklımdasın

Merhaba arkadaşlar, bende 3 aydır 70-79 topiğindeyim. 4.200 kilo verdim. Ama fazla sıkmadım kendimi. Yaşım 33 2 kızım var, boyum 1.68 kilom 71.5 hedefim 65 şimdilik. Boş bir grup varsa katılmak isterim bende.

Merhaba arkadaşlar, bende 3 aydır 70-79 topiğindeyim. 4.200 kilo verdim. Ama fazla sıkmadım kendimi. Yaşım 33 2 kızım var, boyum 1.68 kilom 71.5 hedefim 65 şimdilik. Boş bir grup varsa katılmak isterim bende.

Paylaşımım iyidir her gün takıma girebilirim dersen 5. takıma gelebilirsin...

hu huuu

takımlarda yer açıldı mı acep?

ben gecen subatta doğum yaptım 69 dan 58 e kadar 5. takımda düştüm,şimdi tekrar girip kalan kilolarımı yine sizlerle atmak istiyorum mümkünse.......

3. takıma buyur gel.. Ama öncelikle 5. takımdan sen kendinmi ayrıldın? mezunmu oldun? yada diskalifiyemi edildin?

Iradem var azmim var bilgim var hatrı sayılır kilolar alıp veren malesef geçmişimde var ve enbüyük nedenim vermem gereken 25 kilom var
ama motivenin çok önemli olduğunu gördüm topikteki arkadaşları takip ettikçe ee benimde size ihitiyacım var lütfen bi takım da bana görede bi yer olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…