Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya kac gun oldu ses yok bız son katılmak ısteyenlerede bı grup acsanız olmazmı acaba... baya bı katılmak ısteyen var...

klüp yöneticileri nerdesinizzz

sesimizi duyan yokmuuuu :))

ya bu kadar kişi takım üyeliği için bekliyor

bari burdakilere bir takım kursanız nasıl olurrr...

nasıl olsa bu kadar kişi yerleşemez bir takıma ne dersiniz???

kızlar olmuyomus cunku bunun ıcın kaptan olması gerekıyomus kuralları bılen .. bakalım hayırlısı ınsallah secılırız ne dıeyebılırım kı...

kızlar olmuyomus cunku bunun ıcın kaptan olması gerekıyomus kuralları bılen .. bakalım hayırlısı ınsallah secılırız ne dıeyebılırım kı...

daha önce hiç bir takımda bulunmadıysan ve günlük en az 5 mesaj kuralına uyarım diyorsan 6. takıma gelebilirsin.

73 kilonun üstündeyim hırslıyım istekliyim. 3 aydır 70-79 topiğindeydim. devamlı nete girerim. aktif bir takım istiyorum beni kabul edecek. her gün netteyim. istediğiniz kadar msj da yazarım tek ihtiyacım motivasyon cevapları bekliyorum.

merhaba ben sizi sizde beni motive ederim diyosan buyur gel 9. takıma bekleriz

Beni de alın aranıza. Çok hırslıyım bu sefer valla billa. Mesaj da yazarım hem bol bol. Motivasyona ihtiyacım var. Yarışma fikri de süper bir şey ayrıca. Bugün başladım adam akıllı bir diyete. Kilom dün 70 idi. Bugün tartılmadım. Bir takıma dahil olursam eğer kime neyi nasıl bildireceğim açıklanırsa da çok sevinirim :26:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…