Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar geçen sefer buraya yazdıktan sonra akrep33 beni 2. gruba çağırdı ben de katıldım ama ne kilomu yazdım ne de bişeyler paylaştım.o sıralar hem internette problemim vardı hem de sınavlarım.ama şimdi kilomu her hafta nizami olarak vericem fazla paylaşım yapamasam da.2. gruptan atılmışımdır diye düşünüyorum ama pek de bilgim yok.yardımcı olur musunuz acaba?ben hala 2. grupta mıyım yoksa kendime yeni bir grup mu bulmam lazım?

Merhabalar, ben yazın kendimi kampa sokup kafa yorup ordan oraya koşturmam gereken koşullar altında olmadığımdan epey kilo vermiştim (6kg kadar) 1.5 ayda, sonra onları stresten ve kan haplarından ötürü gerisin geriye aldım. Tüm yeme içme düzenim değişti sonra burda yine gaza gelip verdim biraz sonra yine strese karşı koyamadım ve yine aldım, tam bir yoyo oldu Şimdi tekrar vermek istiyorum. Şu anki kilom 52kg, boyum 1.63m, tekrar 45e düşmek istiyorum. Azimliyim, tek ihtiyacım grup çalışması çünkü itelemeden ya da birilerine hesap vermeden olacak iş değil bu sanırım. Her gün uzun süre bilgisayar kullanmak zorunda olduğum için gerekli bilgileri dakik bir şekilde rapor edebilirim hem bu şekilde ne yediğimi gözüm de görür de önce zihnim doyar

merhabalar kızlar..
ben daha önce 5. takımdaydm ve bu yarışmayla 65 den 58 e kadar düştm temmuza kadar yanlz temmzda kötü gden bi kaç hafta int. sz kaldm giremediim için diskalifiye oldm,şimdi mümknse tekrar takmlardan birine girmek istiyorum şu an 56 kilo civarndayım 52-53 e düşmek istiyorum,takım cidden çok ii oluyo,cvbnzı bekliorm

güzel paylaşımlarınla birlikte seni aramızda görmek isteriz. 6. takıma bekliyoruz

Son düzenleme:
merhaba ben 23 yaşında 105 kilo ağırlığında 165 boyunda bir bayanım.şimdiye kez milyonlarca kez kilo vermek için uğraştım. Ama doğduğumdan beri hep kiloluydum ve bir türlü zayıflayamadım. ama Mayısta mezuniyet törenim var hemşire olacağım ve iş yaşamamım başlayacak ben asla şişman bir hemşire olmak istemediğime karar verdim. ve yeni yılın ilk günü diyete başladım. hedefim mayısa kadar 30 kilo vermek. bunun için herşeyi yapmaya istekliyim. Bir takımla çalışma fikri çok hoşuma gitti mücadele ruhumda var çünkü. cevap bekliyorum sizlerden teşekkürler şimdiden.:13:

merhaba kızlar.. ben de kilo vermek istiyorum malum sonbahar mevsımıyle beraber eve kapandıkca kilo almamak ıcın cok buyuk caba sarf etmek gerekıyor ama sanırım ben yaklasık 3 kılo aldım 3 ayda.. 7 kılo kadar kılo verme hedefındeyım yalnız cok fazla ac kalmamam da gerek dershaneye gidiyorum kpssye hazırlanıyorum ac kalırsam ders calısamam ne yapsamki,, ne dersiniz ?

herkese merhaba 2012 nin bu ilk sabahında yeni hedefler için en uygun zamandayız. ben kendimi bildim bileli görüntümle savaş içerisindeyim size şuan yazarken kendi uyguladığım diyet listelerim ilaç takviyelerim bazende tek başına ilaç kullanarak verdiğim kilolardan kendi kendi mi motive etmek için yazdığım söz grafik ve eğrilerden oluşan defterimle birbirimize bakıyoruz. kendi kendine yetmemenin ne olduğunu en iyi bilenlerdenim kilo vermek profesyonel bir süreçtir ve artık eminim ki ekip çalışmasına ihtiyacım var. 1.63 boyunda ve 75 kiloyum bu güne kadar en çok 82 ye çıktım. en az da 58 e kadar ine bildim bel ölçümün 69-70 cm olması lazım ama buna hiç ulaşamadım. beni de gruplarınızdan birine dahil ederseniz sevinirim.

kaç gündür bekliyorum bizi gruplara alan yok

ama herkesin zamanı olmuyo bol paylaşım için keşke bu konuda daha anlayışlı olsalar

zaten ne yediğimizi menülerimizi yazıyoruz topiklerdeki sohbetlere katılmak zorunda değiliz ki

kilo verme adına zaten paylaşımlarda bulunur bu yarışmaya katılan

anlam veremiyorum bu kurallara

davet bekliyorum tabi bu kadar açık konuşunca hangisi davet eder .....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…