Merhabalar, ben yazın kendimi kampa sokup kafa yorup ordan oraya koşturmam gereken koşullar altında olmadığımdan epey kilo vermiştim (6kg kadar) 1.5 ayda, sonra onları stresten ve kan haplarından ötürü gerisin geriye aldım. Tüm yeme içme düzenim değişti sonra burda yine gaza gelip verdim biraz sonra yine strese karşı koyamadım ve yine aldım, tam bir yoyo olduŞimdi tekrar vermek istiyorum. Şu anki kilom 52kg, boyum 1.63m, tekrar 45e düşmek istiyorum. Azimliyim, tek ihtiyacım grup çalışması çünkü itelemeden ya da birilerine hesap vermeden olacak iş değil bu sanırım. Her gün uzun süre bilgisayar kullanmak zorunda olduğum için gerekli bilgileri dakik bir şekilde rapor edebilirim hem bu şekilde ne yediğimi gözüm de görür de önce zihnim doyar
merhabalardaha önce 3.guruptaydım yani yaza girmeden .sonra memlekete gidecegim için ayrıldım. daha sonra memleketti gezmelerdi bayramdı derken tekrar aldım3kilo tekrar kılo vermeye karar vedim yaş 29 boyum 160 kılom 67 hedefim 58 inşallah herkez istedigi kiloya ulaşır bidahada almazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?