Iradem var azmim var bilgim var hatrı sayılır kilolar alıp veren malesef geçmişimde var ve enbüyük nedenim vermem gereken 25 kilom var
ama motivenin çok önemli olduğunu gördüm topikteki arkadaşları takip ettikçe ee benimde size ihitiyacım var lütfen bi takım da bana görede bi yer olsun
Iyi aksamlar Kizlarrrrrr
Ben 32 yasindayim iki cocuk annesiyim. 55 kilo ile evlendim iki dogumdan sonra tartida 90 gördükten sonra büyük degisime karar verdim..
Iyi bir Karatayciyim. 6 haftadir Kartay diyeti ile yaklasik 6 kilo verdim.
Her gün Karatay topiginde ögünlerimi paylasiyorum ve Cuma günü tartiliyoruz bizde. Istikrarliyim....
Bu topigede katilmak istedim eeee fazla motive göz cikarmaz...
Tekliflere acigim
merhaba, 31 yaşındayım vermem gereken 15 kilo var. şuan 80 olmuşum(yeni aldım 1 ay önce 76 idim)...aslında 6 ay önce 73 lere indim ancak geri aldım. tekrar başlamak istiyorum.
Daha önce de yazmıştım ama kimse görmedi galiba.2011 nisan anneleri topiğindenim. Beni de alın aranıza vermem gereken 8-9 kilom var.Aslında 1 haftadır diyet yapıyorum tek başıma 1,5 kg da verdim ama motivasyonum düşmeye başlıyor
merhabalar herkese,
ya Türkiyenin yarısı burdaymış haberim yokmuş... Bütün kadınların derdi şu kilolar demi.. çekenlerden biride tabiki benim.. geçen yaz fazla diyet yapmadan sadece sporla 5 kilo vermiş en azından bi forma kavuşmuştum.. tabi kış geldi ne yürüyüş kaldı ne akşam gezileri nede spor.. masa başı bi işim var ne kadra ordan oraya koştursamda yinede gelip sonunda oturuyorum.. bu sayede verdiğim bu beş kiloyuy 7 kilo olarak hoopp geri alıverdim.. şimdi diyetle birlikte bu kilolardan kurtulmak istiyorum.. ve bende bir gruba katılmak istiyorum çünkü çevremde beni motişve edebilecek hiç kimse yok..
teşekkürler.. yeniden sağlıklı ve zayıf günler dileğiylee..
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve zayıflamak istiyorum artık.bu yolda hem yardım etmek hem de yardım almak istiyorum.beni de aranıza alırmısınız
herkese merhaba boş takım varsa bende gelebilirmiyim
8.takıma buyur canımmerhaba kızlar benide alın ne güzel diyetisyene gidiyordum 45 kilo verdim doktorum tayin oldu kaldım dımdızlak ortada ben 82 kiloyum 1.65 boyum 30 yaşındayım kilo vermeye çok müsaitim 12 günde 5 kilo verdim anlıcağınız hangi gruba geliyim
8.takıma buyur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?