Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi aksamlar Kizlarrrrrr
Ben 32 yasindayim iki cocuk annesiyim. 55 kilo ile evlendim iki dogumdan sonra tartida 90 gördükten sonra büyük degisime karar verdim..
Iyi bir Karatayciyim. 6 haftadir Kartay diyeti ile yaklasik 6 kilo verdim.
Her gün Karatay topiginde ögünlerimi paylasiyorum ve Cuma günü tartiliyoruz bizde. Istikrarliyim....
Bu topigede katilmak istedim eeee fazla motive göz cikarmaz...
Tekliflere acigim

8.takıma gelebilirsin canım

merhabalar herkese,
ya Türkiyenin yarısı burdaymış haberim yokmuş... Bütün kadınların derdi şu kilolar demi.. çekenlerden biride tabiki benim.. geçen yaz fazla diyet yapmadan sadece sporla 5 kilo vermiş en azından bi forma kavuşmuştum.. tabi kış geldi ne yürüyüş kaldı ne akşam gezileri nede spor.. masa başı bi işim var ne kadra ordan oraya koştursamda yinede gelip sonunda oturuyorum.. bu sayede verdiğim bu beş kiloyuy 7 kilo olarak hoopp geri alıverdim.. şimdi diyetle birlikte bu kilolardan kurtulmak istiyorum.. ve bende bir gruba katılmak istiyorum çünkü çevremde beni motişve edebilecek hiç kimse yok..
teşekkürler.. yeniden sağlıklı ve zayıf günler dileğiylee..

8.takıma buyur cnm

merhaba kızlar benide alın ne güzel diyetisyene gidiyordum 45 kilo verdim doktorum tayin oldu kaldım dımdızlak ortada ben 82 kiloyum 1.65 boyum 30 yaşındayım kilo vermeye çok müsaitim 12 günde 5 kilo verdim anlıcağınız hangi gruba geliyim

merhaba arkadaslar ben forumda yeniyim de simdi okudum karar defterini filan. ben 62 kiloyum hayatımda hiç bu kiloda olmamıstım ama malum evlilik vs. iyi geldi galiba :) en fazla 56 kilo olmustum su son iki seneye kadar. Dolayısıyla şimdi 54 kiloya (ideal kilomdur) dönmek istiyorum. evimde kondisyon bisikleti aldım. daha önce diyet yapıp haftada 1,5 kilo vermistim. Sadece motivasyona ihtiyacım var. Plisss biri beni grubuna alsın. yay burcuyum takım oyununa elverişliyim. (boyum 1,65) evde netim var girme problemm de yok :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…