Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kac gun oldu ses yok bız son katılmak ısteyenlerede bı grup acsanız olmazmı acaba... baya bı katılmak ısteyen var...
kızlar toplaşıp daha önce kapanan takımlardan birini açabilirsini z tabii ki....bunun için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-423.html#post22463452
buraya yazın 10-11-12. takımlar kapalı toplaşıp üyeleri belirleyin püsküüte hiteben bu takımlardan birini açmak istediğnizi bildiriin.....aramızda görmekten mutlu oluruz....
kızlar ben püsküüt arkadasımıza mesaj attım cvp gelınce yazarım yada belkı o buraya yazar...
arkadaşlar yeni bi takım kurulursa ben de davet bekliyorum unutmayın yahuu plsss...
unutmam canım cunku kac zamandır takıp edıyorum burayı ısteyenler aklımda
kızlar olmuyomus cunku bunun ıcın kaptan olması gerekıyomus kuralları bılen .. bakalım hayırlısı ınsallah secılırız ne dıeyebılırım kı...
Pes diyorum yani onca takım dan hiçmi teklif gelmez bekleyenler için
o zaman burası neden var
aynı şekilde daha önce hiç bir takıma katılmadıysan ve günlük 5 mesaj yazarak aktif olurum dersen 6. Takıma bekliyoruz.
73 kilonun üstündeyim hırslıyım istekliyim. 3 aydır 70-79 topiğindeydim. devamlı nete girerim. aktif bir takım istiyorum beni kabul edecek. her gün netteyim. istediğiniz kadar msj da yazarım tek ihtiyacım motivasyon cevapları bekliyorum.