Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba kızlar. aranızda beni tanıyanlar olabilir.adım nazlı, 17 yaşındayım.kendimi bildim bileli kiloluydum,doğduğumdan beri desek daha bile doğru olur. zaman zaman kilo verme çabalarım oldu,verdiklerimi geri alarak sonuçlandı hepsi de. en son 2010 yazında burda kk zayıflama yarışmalarıyla(hangisinde olduğumu hatırlayamıyorum) 80 küsür kilolardayken 80'in altına düşmüştüm ama bırakmak durumunda kaldım.ondan sonra bi ara dükan diyeti yaptım,ürik asitim yüksek çıkınca onu da bıraktım.2011 yazına kadar da 2-3 kg.sunu almıştım.bu sene öss'ye hazırlanıyorum.ne olduysa derslerim başlayınca oldu.ağustos ortasından bugüne, 83 civarından 91 kiloya yükseldim.neredeyse 10 kilo.. önceleri fazla umursamadım ama şimdi düşünüyorum da acilen her şeyi geçtim sağlığım için diyet yapmam lazım.bu defa adam akıllı yapmak istiyorum,ne şok rejimler,ne başka bi şey.sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyorum. hedefim bir ayda 4-5 kg vererek ilerlemek. çok fazla katılım gösteremem derslerim yoğun ama cuma bildirimlerimi düzenli yaparım en azından. davet bekliyoruum

merhaba arkadaslar,
ben de universite yillarimdan itibaren 58 den baslayarak sonrasinda is hayati vs yavas yavas artarak kilo aldim. 4-5 kez diyet yaptim ve bazen 5 bazen 6 kilo verdigim oldu ama yine yavas yavas geri aldim. su anki kilom 77,5 boyum 1.71. simdi yeniden baslamak istiyorum ayrica yuruyus de yapacagim her gun. bu yarisma ortami zevk katar ve sikici olmaz diye dusunuyorum beni alabilecek bir takim varsa.
bir de benim evdeki tartidan pek emib degilim tavsiye edeceginiz bir marka model var mi tarti icin?
tesekkkurler

kızlar ikinizide 6. takımda görmek isteriz. 2 kuralımız var bol paylaşım ve mümkün olduğunca spor

64.4 1-63boyundayım.çocukluğumda çok zayıftım taki5.sınıfa kadar o zman anadoluliseleri sınavı vardı cipslerde yeni çıkmıştı babama dedimki baba ben kazanırsam bana büyük bir kutu cips alırmısın doritos okadar çok sebiyorum yani söz dedi oda ben ankara 2.si oldum inanır mısınız...sonra günlük bir öğünüm muhakak aile boyu cipsti bbe göbeğimde toplandı hep bu yağlar..17yaşında eblendim anktan ist geldim hem üniv okudum 4yıl hemde evlilik..en fazla ilk yıl 70oldum dahada artmadım 66ile hamile kaldım2007de hazirandada oğluşum oldu ben 95eçıktım...şeker vard hamilelikte çocuktada çıktı sonra hemen 74e indim su kaybı aşırı oldu..sonra70 çalıştığım için diyet yapmadan gitti öyle.sonra nırakbaşla derken otokontrolle65e indim...ama şimdi diyetteyim be bu yaşıma kadar annemin bana öğretmediği sağlıklı beslenme ile ideale ulaşmak istiyorum..en büyük miras bence çocuklarımıza sağlıklı beslenmeyi öğretmek....bana kilo çizelgesi hakkında yardımcı olurmusunıuz..bide yarışmayı arzu ediyorum

Merhaba kızlar bende bu yarışmalara katılmak istiyorum.35 yaşındayım.üniversiteden sonra yavaş yavaş kilo aldım.bu arada 2 çocuğum oldu.ameliyat oldum .Kadın hastalıklarından.Şu an menepozdayım.Daha önce bir kez diet yaptım.8 kilo vermiştim.1 aydır 80-89 kilo aralığındakilerle yazışarak 5 kilo verdim.Daha vermem gereken çok kilo var.

Kızlar paylaşımımız bol olur diyorsanız 6. Takıma bekleriz. :112:

arkadaşlar bende bu yarışmaya katılmak istiyorum. 74 kiloyum hedefim 57 olmak. birkaç ay önce diyetle 5 kilo verdim 1 ayda ama düğün tatil derken hooop geri aldım. yeniden motivasyona ihtiyacım var. yeni yıla ZAYIFLAYARAK GİRMEK İSTİYORUM. çocukluktan beri kiloluyum. dönem dönem 60 lara inerdim ama son 6 yıldır 65 üstüne çakıldım resmen. en son 1 yıldır ise 70 li rakamları görüyorum. son iki aydır su içmeye va spora dikkat ediyorum ama yemeği kısmayınca olmadı tabii. desteğe ihtiyacım var kilo vermeyi kesinlikle çok istiyorum hergün hafta içi nete girerim her türlü kilo verme konusu spor diyet rejim ilaç vbb bilirim of kısacası sadece biraz gaza ihtiyacım var bu arada 31 yaşındayım evliyim ve çocuk yok

merhabalar daha önce 3.guruptaydım yani yaza girmeden .sonra memlekete gidecegim için ayrıldım. daha sonra memleketti gezmelerdi bayramdı derken tekrar aldım3kilotekrar kılo vermeye karar vedim yaş 29 boyum 160 kılom 67 hedefim 58 inşallah herkez istedigi kiloya ulaşır bidahada almazz

geçen hafta bir gruba dahil olmuştum ama yoğunluğumdan dolayı fazla bi paylaşımda bulunamadım ama 1 haftada 1.6 kilo verdim

bir gruba dahil olmak istiyorum ama fazla paylaşımda bulunamıyorum ona göre ama kilolarımı veriyorum neler yediğimi de yazıyorum

ne diyosunuz takım kaptanları????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…