Merhabalar, 64 kg 168 olan hantal bendeniz,54 kg'lık fıstık olana kadar destekçi aramaktayım.Hangi gruba katılabilirim acaba?
canım 3. takıma bekliyoruzz senii :))
evlendikten sonra 10 kg aldım ve vermek istiyorum 163 cm boyunda 65 kg ım.
evlendikten sonra 10 kg aldım ve vermek istiyorum 163 cm boyunda 65 kg ım.
slm ben 73 kilodayım vermem gereken 10-13 kg var hangi takıma katılabilirim
selam arkadaşlar ben kilo almaya 26 yaşında başladım.Bizim ailede genetik olarak kilo alma bel bölgesinde kendini gösteriyor.(
Malesef bendeki kilolar da öyle. Arkadaşlar 29 yaşındayım.170 boyunda 65 kiloyum.Göbeğimi eritemiyorum.Klio almamın nedeni aslında hareketsizlik ve metabolizmamın çok yavaş olması.
Sabah kahvaltısını mecburen saat:6 da yapıyorum çünkü saat 6:45 de evden çıkıyorum. Kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusundan az peynir, bal ve 1 bardak çayla geçiştiriyorum.
Öğle yemeğini saat 12:00 de çalıştığım yerde yemekhane olmadığı için ev yemekleri yapan bir yerde günlük menüde ne varsa (bir kase çorba.1 tabak yemek(kuru fasulye pilav..... gibi) ....
Akşam 19:30 da yemek yiyorum.En çok akşam yemeğinde çok kaçırıyorum.Çünkü ben hiç ara öğün yapmıyorum.O nedenle eve geldiğimde çok acıkmış ve çok yorgun oluyorum.yemekten sonra meyve yiyorum.Sonra çay içiyorum.Sonrasında erkenden yatıyorum.Çalıştığım yer çok uzakta ve günde 4 saatim yolda geçiyor.Bu nedenle hiç bir şey bana uymuyor.Kısacası ben hiç diyet yapmak için uğraşmadım.Lütfen arkadaşlar bana yardım edin ben de bir şeyler yapmak istiyorum.Kendimden nefret ediyorum.Giydiğim elbiselerden göbek çıkmasından nefret ediyorum.Çok bunaldım
Bu yıl kendimi yeniden yaratmak istiyorum.Acil yardımlarınızı bekliyorum!....
merhaba arkadaşım ben sitede yeniyim.Sizin takımı nasıl bulacağım.
Merhaba, Bende 58-59 arasındayım. Boyum 1.55. 48 kilo olmak istiyorum. Doğumdan sonra 53 kiloya kadar indim fakat sürekli kısa kısa diyet yaparak 59 kiloya kadar çıktım. sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.
Merhaba, Bende 58-59 arasındayım. Boyum 1.55. 48 kilo olmak istiyorum. Doğumdan sonra 53 kiloya kadar indim fakat sürekli kısa kısa diyet yaparak 59 kiloya kadar çıktım. sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ve ben de sizle beraber zayıflamak istiyorum.Lütfen beni de aranıza alın.Eğitin beni
Boyum 171 kilom 71.90 fırladı son zamanlarda maalesef
Merhaba arkadaşlar,
bende zamanında 6. takımda yer almış hatta mezun bile olmuştum.. 6 aylık bir bebeğim var kilolar tavan yaptı 91.8 im .. tekrar yarışmak istiyorum..
ben de hedefi olan motive bir takımda yer almak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?