meraba kızlar dogum yaptım 3 aY OLDU VE ARTIK BEBEGİM beni emmiyo diyet vakti geldi artık:)bende katılmak istiyorum biaralar bende grupların birindeydim ama şimdi hatırlamıyorum hangi grup oldugunu çok güzel kilolar veriyodum artık başlamak ve şu kilolardan kurtulmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
8 gündür diyetteyim.Çok hırslı ve azimliyim.Kilo verdikçe sevincimi paylaşacak, kilo verenleri okudukça motive olacak, hırslı, neşeli, aktif bir grup arıyorum.Disiplinliyim, gözü karayım, aktif paylaşımda bulunur, azimle kilo vererek grubu tepelere taşırım.Heyt ben neymişim ya?
Kestane kebap, acele cevap
Sevgiler.
Aranıza yeni katıldım.. Zayıflamanın desteksiz olmayacağına kesin kanaat getirenlerdenim..170 boy 84 kiloyum.. son 4 ayda stres sıkıntı düzensizlik derken baya bi kilo aldım.. haziran gibi dügünüm var ve zayıflamam gerekiyo..Yanınızda bende varım demek istiyorum.. benide alınnnnnnnnn (
Arkadaşlar benide alabileceğiniz bir yeriniz var mı?
Canım benim, bol paylaşım yaparım diyorsan 6. takıma gelebilirsin. Grupçak aktifleşmeye ihtiyacımız var. Gel de sebebimiz ol. :112:
70-79 kilo aralığında tapiğinde 16+ kilo verdim ama motivasyonum bozuldu. Yeniden motive olmak istiyorum 4-5 kilo daha vermem lazım benide takıma alın
2. takıma bekleriz canım
selam herkese benide aranıza alın lütfen hep karar verip yapamadım başarı öykülerini okdum büyük çoğunluğun cama zayıflama yarışmaları ile gaza geldiğini gördüm
85 kiloyum 1,68 boyum var ve öncesi zayıf olup sonra kilo alan biriyim ben
inşallah başarı öyküsü bende yazacağım
Kızlar benide alın aranızaaa
merhabalar aranıza yeni katıldım.öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım üniversitede öğrenciyim.şu anki kilom 113 fakat diyete başladığımda tam 124.5 kiloydum.küçüklüğümden beri hep kiloluydum.lisedeyken 80 kilo olduğumda diyetisyene gittim ve 65 kiloya kadar indim.fakat sonra öss stresiyle yeniden almaya başladım.ama asıl üniversitede tam bir felaket oldu.ailemden ayrı yaşadığım için hep hazır yemekler yiyiyordum cips ve kola da tabii ki.bu sene başında ne oldu bilmiyorum gerçekten hani herkesin bir olayı vardır ya şu şu yüzden başladım diyete diye.bende o yok işte düşünüyorum ama bulamıyorum.neyse 3 ekim 2011 de diyete başladım.diyetisyene falan gitmiyorum.yediğim yemekleri bayağı azalttım.haftaya da spora başlıycam inşallah.şu anda gayet iyi gidiyor pantolonlarım falan bollaşmaya başladı hafiften bu beni çok mutlu ediyor ve daha da heveslendiriyor.bundan önce de defalarca denedim diyet yapmayı ama hiç başarılı olamadım.başlıca nedenlerini de biliyorum aslında bu yüzden o yanlışları bu sefer yapmıyorum.mesela hep etrafımdakiler laf ediyo diye yapıyordum ama artık kendim istediğim için yapıyorum hatta kimseye de söylemedim henüz anlamalarını istemiyorum.bol kıyafetler kalın kazaklar falan giyiyorum yanlarında.anlasalar "aaa ne güzel olmuş aferin aferin" falan diycekler sinirimi bozacaklar zaten kilo muhabbeti yapmayı hiç sevmiyorum.bugüne kadar onlar zayıfla zayıfla dedikçe ben sinirlenip daha da çok yiyiyordum.bir diğer yaptığım hata ise yüksek kalorili yiyecekleri kendime yasaklamamdı.ama şu anda yasak değiller.istediğim zaman yiyebilirim ertesi gün de daha çok egzersiz ve daha az yemekle dengeleyeceğimi biliyorum çünkü.yasak olmadığı için canım da istemiyo yani en azından şimdiye kadar olmadı ne kadar geç olursa iyidir :) şimdilik yazacaklarım bu kadar imkanım oldukça sık sık gelip bişeyler yazıcam.bu arada buraya yazmak çok rahatlattı beni normalde kimseyle paylaşamadığım için.
BENİ DE ARANIZA ALIN =))
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bana yardımcı olursanız sevinirim
kızlar merhaba
23 yaşındayım 1.72 boy 66 kiloyum
takıma katılmak zayıflamak 58 kilo olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?