- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam first ladyler.bilin bakalım noldu.kilo aldım
daha önce 5. takımdaydim bayaaa kilo vermiştim 3 ayda.bayaa dediysem 7 kilo.o kiloları 5 ini geri aldım.
neyse sadete geliyim.
beni bi takıma alın da zayıflayayım yaa.
4. takıma bekleriz canım
kimse beni takımına almak istemiyormu bende desteksiz zayıflanmıyacağını düşünüyorum.160 boy 72,8 kg. evlendikten sonra çok kilo aldım .şimdi vermek istiyorum
Merhaba arkadaşlar,geçen kış yine bir takımdaydım,takımın durumu iyi değildi,paylaşım azdı,hedefime de 1 kilo kalınca ayrıldım .Daha sonra implant tedavisine başladım,3 ay dişşiz gezince öldukça kilo verdim.Hedefim 62 idi,ben 58 olmuştum.Ama dişler takılınca hasret kaldığım herşeyi yedim ve yine 67 kiloyumTek başıma uğraşıyorum ama olmuyor,düzenli spor yapıyorum...Birlikten güç doğar demişler motivasyona ihtiyacım var,beni de aranıza alır mısınız?
2. Takıma bekleriz şeker
2.takımdayım oley
takımdaki sayıma bakıp tam davet etmek için gelmiştim ki sen 2. takıma gitmişsin.kısmet.başarılar dilerim
merhaba 158 boyunda 71 kiloyum 50 kilodan 6 ay içinde 77 kiloya çıktım 3 ayda hem yedim hem verdim 71 kiloya düştüm. :) Şimdi takıldım kaldım sabahları spor yapmaya başladım bakalım sonuç ne olucak. uygun gruba alırsanız cok sevinirim motive olmaya ihtiyacım var
buyur gel canım 5. takıma.Benim bir işim var dönünce ilgileneceğim seninle
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
merhaba 158 boyunda 71 kiloyum 50 kilodan 6 ay içinde 77 kiloya çıktım 3 ayda hem yedim hem verdim 71 kiloya düştüm. :) Şimdi takıldım kaldım sabahları spor yapmaya başladım bakalım sonuç ne olucak. uygun gruba alırsanız cok sevinirim motive olmaya ihtiyacım var
bnde aynı arkadaş gibiyimm ve 73 kilodayımm 65 kiloydum doğumdan sonra 60 oldumm ama sütüm olsun diye yiyince 76 oldum birazcık sıktım dişimi ağzımı 73 oldumm bayramdan sonrada tartılmaya korkuyorumm bn nereye gidicemm çok moraliim bozuk ne pardüselerim nede eteklerimm oluyo 46 bden oldumm ya dısarı çıkmak bile istemiyorumm
Ben 1.70 boyundayım 65 kiloyum bir 68 bir 65 bazen 70 e çıkıyorum . Kendi başıma kilo vermeye kalkınca daha çok kilo alıyorum. Beni de takıma kabul ederseniz umarım kilo veririm