sonuçta toplam satırını yazarken kiloları topluyoruz sadece yüzdeler toplanmıyorki ben baktım bi değişiklik olmuyor diye o şekilde bıraktım listeyi şimdi yüzde bölündü diye toplam satırında bi değişiklik oluyormu sonuçta yüzdeler toplanmıyorki satırda değişiklik olsun anlamadım ben
o zmn takyoncum bnm liste yani şuan ki listem yanlış mı oluyor?
şunu söyleyim tamam adalet oluyor bu bölünme olayı ama ki bi o kadar da karışıklığa sebep oluyor
şimdi bu durumu bilen biri lütfen açıklasın
takyonun geçen haftaki listesimi doğru(bölünen üyenin toplamı etkilemedği)
yoksa bnmkisi mi?( toplamı etkildeği)
hangisi doğruysa biri yazsın ve ya geçen hafta ki liste ya da bu hafta ki liste değişsin
sonuçta toplam satırını yazarken kiloları topluyoruz sadece yüzdeler toplanmıyorki ben baktım bi değişiklik olmuyor diye o şekilde bıraktım listeyi şimdi yüzde bölündü diye toplam satırında bi değişiklik oluyormu sonuçta yüzdeler toplanmıyorki satırda değişiklik olsun anlamadım ben
hayatım takımların toplam yüzdesi kişilerin yüzdeleri toplanarak bulunur ki bunu her hafta yapıyoruz şeker
yani takımda herhangi birinin kilo yüzdesi değişirse,takımın toplam yüzdesi de değişir..
ve biz listelerin sıralamasını bu yüzdelere göre hesaplarız tatlım..
yüzdenin toplam satırını değiştirdiğini bilmiyordumteşekkür ederim canım ne yapılacaksa yapalım arkadaşlar haksızlığa uğramasın 2 haftadır meşgul ettik burayı kusura bakmayın kızlar küçücük bi hata tüm listeleri değiştirdi kusura bakmayın canım
estağfurullah canım.önemli olan doğruyu bulmak dimi..
194. Etapla İlgili Olarak:
Dereceleri paylaşan arkadaşlara ve takımlara tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?