minnoşcum meyvenull doğru söylüyor canım.. Tüm Cuma yarışmacılarının mesajlaşabileceği paylaşım alanı burası.. Sadece yarışma dışı konulara çok çıkmamaya dikkat ediyoruz ki, laflar uzayıp karışıp da önemli olan bilgilendirme/fikir alışverişi gibi yarışmayı ilgilendiren konular gözden kaçmasın.. Belki Akrep de bunu belirtmeye çalışmıştır..
Diğer konuya gelince basit bir iletişimsizlik söz konusu yine..
Takyon hatasını düzeltti takımının kurala uygun olarak bildirimlistesini paylaşım alanımızda yayımladı ve sizlerin (yani diğer takımların kaptanlarının) görüşüne sundu.
Meyvenull da sağ olsun takyonun iletmiş olduğu son listeye göre genel sıralamayı kontrol edip olması gerekeni bizlerle paylaştı.
İşte bu noktada iletişimsizlik başladı.
Diğer takım kaptanları ya farkında değil, ya da umursamıyor.. Bunu bilemiyorum.
Neticede hazırlanmış olan son listenin yeniden düzenlenmesi ya da düzenlenmemesi konusunda bir karar verilecek. Hata yapan takımın kaptanı olarak da lilsteyi takyonun düzenlemesi lazım bana göre.. Ama takyonda da suç yok bu noktada çünkü diğer takımlardan ses çıkmıyor (sizinki hariç)
Dur bakalım.. Daha Çarşamba.. :82:
Ama benim fikrimi sorarsan bireysel derecelendirmenin ve takım sıralamasının düzeltilmesi şart. Karar durumlarında müdahele etmiyorum sadece fikrimi iletiyorum.
minnoşcum meyvenull doğru söylüyor canım.. Tüm Cuma yarışmacılarının mesajlaşabileceği paylaşım alanı burası.. Sadece yarışma dışı konulara çok çıkmamaya dikkat ediyoruz ki, laflar uzayıp karışıp da önemli olan bilgilendirme/fikir alışverişi gibi yarışmayı ilgilendiren konular gözden kaçmasın.. Belki Akrep de bunu belirtmeye çalışmıştır..
Diğer konuya gelince basit bir iletişimsizlik söz konusu yine..
Takyon hatasını düzeltti takımının kurala uygun olarak bildirimlistesini paylaşım alanımızda yayımladı ve sizlerin (yani diğer takımların kaptanlarının) görüşüne sundu.
Meyvenull da sağ olsun takyonun iletmiş olduğu son listeye göre genel sıralamayı kontrol edip olması gerekeni bizlerle paylaştı.
İşte bu noktada iletişimsizlik başladı.
Diğer takım kaptanları ya farkında değil, ya da umursamıyor.. Bunu bilemiyorum.
Neticede hazırlanmış olan son listenin yeniden düzenlenmesi ya da düzenlenmemesi konusunda bir karar verilecek. Hata yapan takımın kaptanı olarak da lilsteyi takyonun düzenlemesi lazım bana göre.. Ama takyonda da suç yok bu noktada çünkü diğer takımlardan ses çıkmıyor (sizinki hariç)
Dur bakalım.. Daha Çarşamba.. :82:
Ama benim fikrimi sorarsan bireysel derecelendirmenin ve takım sıralamasının düzeltilmesi şart. Karar durumlarında müdahele etmiyorum sadece fikrimi iletiyorum.
takyoncum benim sözüm sana değildi canım diğer takımların onayına sunulduğu için dedim sen üzerine düşeni fazlasıyla yaptın attlım listenizi düzelttin..
genel listeyi bende hiç yapmadım ama değişme oluyor sanırım onda bireyselde değişme var yanlızca die farkketim ben..
bu arada hastaymıssın gecmiş olsun.
arkadaşlar diğer takımlardan ne onayı bekleniyor onu anlamadım bir yanlışlık olduysa elbette düzeltilecek ki 3. olan arkadaşa haksızllık olmasın hatayı yaapan takım kaptanı sonuç listelerinde düzeltme yapmalı yapamıyorsa sonuç listelerini son hazırlayan arkadaş değiştirebilir diyorum fikrimiz soruluyorsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?