193. etap derecelerini paylaşanlara tebrikler..
Azrasılam ellerine sağlık..
193. Etapla İlgili Olarak:
5. Takım
İki üyenizle ilgili sorum var:
1) ebrehe: 191. etapta geri dönmek üzere ayrılmıştı.
Bu durumda listede "yarışmacı geri döndü" notuna yer vermelisiniz.
Ayrıca verdiği kiloyu, yarışmadan ayrı kaldığı süreye bölmelisiniz. (Bkz: Karar defteri)
Burada verilen kilo 1.7, izinli olunan süre de 2 hafta.
Bildirim şu şekilde olmalı:
ebrehe ( 63,7 / 62 / 0,85 / 1,33% )
Tabii bu durum takım yüzdenizi de etkileyecektir.
2) rengarenkk adlı üyeniz yeni üye midir? Bu da belirtilmemiş.
....ve 2011 yılının ilk mezunumuzun karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-28.html#post17612095
Not:
Takyon, makeup ve akrep33 arkadaşlarım.. şimdi ben tam kardeş listesine 1. Takım - 5. takım eşleşmesini yazacaktım ki aşağıdaki mesajı görünce şaşırdım: Bu karar resmi olarak bildirildi mi daha önce.. Çünkü karar defterindeki listemizde böyle bir eşleşme yok. Kontrol edin diye paylaşıma mesaj yazdığımda da herhangi birinizden hatırlatma almadım konuyla ilgili..
1. Takımdan son durumu rica edeyim lütfen.. Ona göre editleyeyim listemizi.
Not:
Takyon, makeup ve akrep33 arkadaşlarım.. şimdi ben tam kardeş listesine 1. Takım - 5. takım eşleşmesini yazacaktım ki aşağıdaki mesajı görünce şaşırdım: Bu karar resmi olarak bildirildi mi daha önce.. Çünkü karar defterindeki listemizde böyle bir eşleşme yok. Kontrol edin diye paylaşıma mesaj yazdığımda da herhangi birinizden hatırlatma almadım konuyla ilgili..
1. Takımdan son durumu rica edeyim lütfen.. Ona göre editleyeyim listemizi.
tatlış hatırlarsan daha önce kardeş takımımız yoktu ve boşta da takım yoktu.
o zaman 7. takım bizimlede kardeş olabileceğini söylemişti.hem 4. takım hem de bizimle kardeş olmuşlardı..
meyvenull arkadaşımın tavsiyesini okuyunca hakverdim.seve seve kabul ederiz demiştim.ve ondan sonra 1. takım kardeş takımımız biliyordum..
yani o yüzden öyle yazdım:78:
bu durumda ben de bilmiyorum diyorum o zaman..
son söz senin şeker
tekrardan kardeşsiz kalıyormuş birinci takım
dereceye giren tüm takımları ve takım arkadaşlarımız tebrik ederim.
püsküütüm,ablacım bzimde takımdan mezun olma isteği vardı. kanatsız melek arkadaşımız mezun olmak istiyor yazmıştım. aca oda karne alabilecekmi.
takyoncum..
ebrehe ile ilgili yanlış yüzde hesabı dediğim gibi takımın toplam yüzdesini etkiliyor.. Bu derecelendirmeyi de etkiliyor mu bilmiyorum. Hesaplamadım çünkü..
İstersen sen hesapla, neyi nasıl etkilemiş diğer yarışmacılarla burada paylaş.
Karar sizindir.
akrepcim..
Paylaşım için teşekkürler.. 1. liğini de ayrıca tebrik ediyorum..
Daha önceki mesajımda kararı 1. takımdan beklediğimi iletmiştim. Karar bana ait değil.. 1. takım kardeş takımının kim olduğunu bildirsin, listeyi editleyeyim.
Bunlar sizin aranızdaki konular..
Ben sadece kural hatırlatıcı bi'kişiliğim.. :82:
takyoncum..
ebrehe ile ilgili yanlış yüzde hesabı dediğim gibi takımın toplam yüzdesini etkiliyor.. Bu derecelendirmeyi de etkiliyor mu bilmiyorum. Hesaplamadım çünkü..
Karar sizindir.
akrepcim..
Daha önceki mesajımda kararı 1. takımdan beklediğimi iletmiştim. Karar bana ait değil.. 1. takım kardeş takımının kim olduğunu bildirsin, listeyi editleyeyim.
püskütüm bnce dereceler, takım sıralamalarını etkiliyor diye düşünüyorum
takyoncum o şekilde bi hesap edip listenizin son halini burda paylaşırsanız
net bir şekilde belli olur
193.ETAP BİREYSEL DERECELERİ
5-11 ŞUBAT
1-akrep33 (3,86) 2.takım
2-atceken2005 (3,63) 5.takım
3-minnoş prenses(2,51) 4.takım
bu şekilde bireysel dereceler değişiyor..
takyoncum..
Karar sizindir.
akrepcim..
akrepcim..
[/I]
ad1 cim hem senden hem de kanatsız melekten çok ama çok özür diliyorum..
Hiç görmemişim bile notunu..
Hazırladım karneyi canım..
2011 iki karneyle başladı.. Devamı gelsin inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-28.html#post17622854
193.ETAP BİREYSEL DERECELERİ
5-11 ŞUBAT
1-akrep33 (3,86) 2.takım
2-atceken2005 (3,63) 5.takım
3-minnoş prenses(2,51) 4.takım
bu şekilde bireysel dereceler değişiyor..
merhabalar arkadaslar burayı takıp edıyordumda, acıkcası bır cevap yazmak nıyetınde degıldım cunku eskı takım kaptanım olan akrep normal kısılerın buraya msj yazamıycagını,yanlızca takım kaptanlarının yazabılıcegını, bu topık altına gıdıp msj yazmamamızı soylemıstı. ama goruyorum kı ve 4. takım kaptanım olarak meyvenul buraya herkeslerın yazı yazabılıcegını soyledı ve benım dereceye gırdıgımı belırtmıstı ama lıstelerde herhangı bır degısıklık olmadı sebebını ogrenebılırmıyım? yanı ben gecen hafta derceye gırıp 3. oldummu ? eger olduysam lısteler neden degısmedı? yukarıdakı msjı alıntılayarak cevaplama sebebımde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?