http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-39.html#post17602894
listeler hazırdır
dereceye giren takımları ve bireyselde ki arkadaşları tebrik ederim ayrıca bu yılın ilk mezunu arkadaşıda ayrıca tebrik ederim
193. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
5-11 ŞUBAT
BİRİNCİ 3.TAKIM(0,84)
İKİNCİ 5.TAKIM(0,82)
ÜÇÜNCÜ 4.TAKIM (0,52)
193.ETAP BİREYSEL DERECELERİ
5-11 ŞUBAT
1-akrep33 (3,86) 2.takım
2-atceken2005 (3,63) 5.takım
3-ebrehe(2,66) 5.takım
canlar atceken2005 arkadaşımızın kilosu neden ikiye bölünecekki :26:
evt cnm hakılısın k.bakmayın gözümden kaçmış
mezun olan arkadaş içinde yüzdesinn 2 ye bölünmesini takımı hesap edip paylaşım alanına öyle eklemelilerdi bnce kendileri hatalarını düzeltsinler bnde girer düzeltirirm listemizi
ama hmn ebrehe ye 3.lüğünü vereyim
ben yüzdesinin bölünmesi gerektiğini bilmiyodum
mezun olanlarda öyle mi oluyo:26:
mezun olanlarda öylemi oluyor bilmiyorum ama izne ayrılıp dönenlerde öyle olduğunu biliyorum ama geçen haftadan izinli değilki amonracım takyon nerede. bi bakıversin.
amonra tamam canım,sorun varsa ve olurda halledemezseniz yarın halletmeye çalışırız.
çıkmak zoruddayım iyi akşamlar.
arkadaslar ben takyonun mesajından dolayı öyle dedim bu arkadas 2 hafta izinliymiş takyon öyle yazmıs mesajında alıntısını yapmıstım ondan dedim karar defterinde kilo vererek dönenin kilosu haftaya bölündüğünden..
yani arkadasın verdiği kilo iki haftalık bi kilo bu yüzden minnos prensesin hakkı olduğunu düşünüyoruz ..
arkadaşım küçük bi ayrıntı yı gözden kaçırmışım hafta içi izinliydi sadece ben o yüzden izinli yazmadım cumaya yetişecek diye ama unuttum izinliydi dedim bi sorun yok yani arkadaş haftaiçi gitti geldi izin yok
tamam takyoncum öyle diyorsan sorun yok ben gecen haftada kilo bildirmediğini gördüm die konuyu belirtmiştim..
yok canım geçen hafta bildirdi kilosunu ama dediğim gibi hafta içi gidip gelince ben onu izinli diye hatırladım bi an ama değildi cumaya yetişecem dediği için izinli yazmadık işte bi anlık dalgınlığıma geldi izinliydi dedim
doğru hatırlamışım demek konusu geçti hatta erken gelince şaşırmıştık
toparlandığına sevinmiştik
neyse bu hafta topladık dereceleri
darısı bi dahaki haftalara kaptan
1. takım bizimde kardeş takımımız..kardeş sıralaması epey bir uziicak sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?