- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
193. etap derecelerini paylaşanlara tebrikler..
Azrasılam ellerine sağlık..
193. Etapla İlgili Olarak:
5. Takım
İki üyenizle ilgili sorum var:
1) ebrehe: 191. etapta geri dönmek üzere ayrılmıştı.
Bu durumda listede "yarışmacı geri döndü" notuna yer vermelisiniz.
Ayrıca verdiği kiloyu, yarışmadan ayrı kaldığı süreye bölmelisiniz. (Bkz: Karar defteri)
Burada verilen kilo 1.7, izinli olunan süre de 2 hafta.
Bildirim şu şekilde olmalı:
ebrehe ( 63,7 / 62 / 0,85 / 1,33% )
Tabii bu durum takım yüzdenizi de etkileyecektir.
2) rengarenkk adlı üyeniz yeni üye midir? Bu da belirtilmemiş.
....ve 2011 yılının ilk mezunumuzun karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-28.html#post17612095
Not:
Takyon, makeup ve akrep33 arkadaşlarım.. şimdi ben tam kardeş listesine 1. Takım - 5. takım eşleşmesini yazacaktım ki aşağıdaki mesajı görünce şaşırdım: Bu karar resmi olarak bildirildi mi daha önce.. Çünkü karar defterindeki listemizde böyle bir eşleşme yok. Kontrol edin diye paylaşıma mesaj yazdığımda da herhangi birinizden hatırlatma almadım konuyla ilgili..
1. Takımdan son durumu rica edeyim lütfen.. Ona göre editleyeyim listemizi.
püskütcüm bu hafta çok sıkıntılı anlar yaşadık tam listeleri hazırlarken elektrik kesildi takıma uğrayamadım tüm gün amonra arkadaşımız hazırladı listeyi kendisi daha yeni kaptan yardımcısı oldu ve ilk kez liste hazırladı ben malesef elektriklerin azizliğine uğredığım için tüm gün bakamadım dediğin gibi rengarenk yeni üyedir diğer arkadaşta dediğin gibidir ama işte burda olamadığım için ilgilenemedim bu sorundan dolayı özür dileriz artık nasıl olması gerekiyorsa nasıl yapacaksak yapalım
1. takımla ilgili olarak bende bilmiyordum canım ama kardeş takım değillerse biz olabiliriz eğer kardeş takımsalar sorun değil canım