- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.740
- 1.123
tatlım buraya değil gruplara katılmak isteyenler için ayrı topiğimiz var oraya yazıcaksınben de katılmak istiyorum nasıl yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım buraya değil gruplara katılmak isteyenler için ayrı topiğimiz var oraya yazıcaksınben de katılmak istiyorum nasıl yapabilirim
İlgine teşekkür ederim takyoncum.
1. Takım da "he" derse verdik kızı gitti..
Ne doktorlar ne mühendisler istedi bakalım 1. takım kime varacak.. Az sonra.. az sonra..
Ama önce reklamlar (hem de show tv ayarlı reklamlar)
seyy puskutum bızımde gonlumuz varr:26: sende uygun gorursen:26: varmak ısterız
1. takım bizimde kardeş takımımız..kardeş sıralaması epey bir uziicak sanırsame canım oek bi nazlıymışsınız ama napalım yakışır kez evi naz evi reklamlar bitmiş galiba aşağaıda yeni bölüm başlamış bakalım ne demişler
makecim aldım gitti o zaman seni bi yastıkta kocayalım arkadaşım
kırmızı gülcüm son mesajını sil canım... Sizin takıma gel...
KIZLAR 7. TAKIMIN LİSTESİ TEKRAR DÜZENLENİCEK LİSTENİZİ EKLERKEN BENİM MESAJDAN DEVAM EDERMİSİNİZ :))
püskütcüm atceken2005 arkadaşımız hedef kilosuna ulaştı onu mezun etmek istiyoruz artık bu hafta ki listede mezun ooldu diyemi yazıcam canım bide bu arkadaş 2 haftadır izinliydi eski üye geri döndü ve mezun oldu diyemi yazayım
takyoncum bu arkadasın kilosunu 2 ye bölüp hesaplanması gerekmiyormu..
Azracım bide 5. TakımdaN ebrehe adlı üyenin yüzdesi 2.66 .. Bireysel derecesinde değişiklik gerekiyor..
Bide etceken2005 adlı üyenin hesaplamasınıN değişmesi gerekiyorsa bireysel 3. Lüğü minnoş prensesin oluyor yine..