- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Ben ilaclari kullanamiyorum emziriyorum.İlaçları kullandık. C vitamini ,d vitamini takviyesi bol su, sıvı,istirahatle.
Aşı olmus muydunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilaclari kullanamiyorum emziriyorum.İlaçları kullandık. C vitamini ,d vitamini takviyesi bol su, sıvı,istirahatle.
Ben aşı çıkmadan önce olanlardanım maalesef. Şimdi aşım var. Dediğim gibi kendinizi yormadan beslenme ve takviyelerinize dikkat edin. Stres yapmayın geçmiş olsun.Ben ilaclari kullanamiyorum emziriyorum.
Aşı olmus muydunuz?
Konuşuyorsunuz sadece. İnsnaların şartlarından neyi neden yaptıklarından haberiniz yok. Defalarca yazdım çalışmak zorundayım diye
Tesekkur ederim sagolunBen aşı çıkmadan önce olanlardanım maalesef. Şimdi aşım var. Dediğim gibi kendinizi yormadan beslenme ve takviyelerinize dikkat edin. Stres yapmayın geçmiş olsun.
Temasım yok. Görevdeyken oldu konuyu sadece saldırmak İçin okuduğunuz İçin orayı kaçırmışsınızEvet elbetteki şartlarınızdan haberim yok sizi tanımam etmem. Bu siteye de konuşmak için üye olduk. Konuda eksik bir yer varsa siz yazacaksınız, en başta belirteceksiniz. Benim eşim covid geçirdiğinde ben hasta değildim ama temaslı olduğum için mecburi karantinadaydım. Kaldırıldı mı o uygulama?
Temasım yok. Görevdeyken oldu konuyu sadece saldırmak İçin okuduğunuz İçin orayı kaçırmışsınız
Yok konuda yazdım, konuyu okumak zorundasın ama saldırmadan önce :)10 sayfanın tamamını okumak mecburiyetinde değilim. Siz en başta kendinizi eksiksiz anlatmak mecburiyetindesiniz ama. Normal bir soru sordum laf sokmaya yer aramanıza şaşırmadım. İstediği cevaplar gelmeyince tavrı değişen konu sahiplerine alışkınım. Dikkat edin bu gidişle o canavar sizin içinizden çıkacak
Yok konuda yazdım, konuyu okumak zorundasın ama saldırmadan önce :)
Aynen senin saldırına cevap yazdığım İçin canavarım :)
Biz de yapmadık. Normal gündelik temizlik, evleri havalandırma bitti gitti. Yerleri yalamadıysanız mukus fırlatmadıysanız deli gibi silmeye gerek yokBiz üşendik. Korona gecirdikten sonra bir anda butun evi kaldirip temizlemedik normal rutinimiz devam etti zaten eşimde hal yoktu. Yapmak istesem de tek başima hiç kalkışamazdim zaten. Birini tutmakta mantikli gelmemisti. Bence rutin disi bir temizlik cok gerekmiyor sanki yani bizde sorun olmamisti.
E orası öyle kesinlikle......İnsanlar cenazelerini alamadı, ölmüşleri ile son kez vedalaşamadı, namazını bile kılamadı. Yanında kalacak kimsesi olamayıp evde yalnız geçirenler var, arkadaşım iki küçük kızı ile geçirdi, kocası yurtdışında öyle hemen gelemedi. Ota çoka car car bağırınmayı da mazur göremiyorum, sonuçta sıcacık evinde ve her şey de ayağına geliyor konudaki beyefendinin, belli ki çok da ağır geçirmiyor, oturduğu yerden bi internet alışverişini de kendi yapabilir, 2 dk lık iş, telefon açıp saydırana kadar.
Aşılıyım, emziriyorum. bugün 6. Gün, ama fenayım hergün farklı bir şey. Bebeğimin de ateşi 38i buluyor. Eşim aşısız, kızım daha 3.5 yaşında o da aşısız ama 3. Gün normale döndüler.Ben ilaclari kullanamiyorum emziriyorum.
Aşı olmus muydunuz?
kesınlıkle oyleHayır,sadece hastalığı nasıl atlatacağını bilmediğiniz birine ''kalabilirdiniz evde de'' gibi bir tavsiye vermeniz beni rahatsız etti.Son zamanlardaki veriler bulaş riskinin daha yüksek olduğunu ortaya koyuyorken ve konu sahibinin ne derece dikkatli olacağının garantisi bile yokken,uzaktan hastalığa davet çıkarmayı doğru bulmuyorum.Konuyu olur da dışarıdan biri okuyup benzer bir karar aşamasında kendini ''kötü eş'' hissetmesin diye yazdım yorumumu da,beğenmiyorsanız ignore atın geçin.
her ay duzenlı regl sancısı cekseler bırde dogum falan yapsalar ne olurdu acaba bızım kafamız kopsa daha su ısım vardı yarım kalmasın dıye bır sure daha yasamaya calısırız :)Erke milleti hastalanınca pek bi acayip oluyor.. kedi şeyini gormus yaram var demiş misali.. takmayin
Cok doğru hiç bir dert sıkıntı sağlıktan önemli değilYa belki hasta evde yalnız kaldı diye söylemiştir.
Normal şartlarda hoşgörülecek şeyler elbet değil. Ama adam hasta yani insanın huyu suyu değişiyor birde yalnız evde.
Bilmiyorum ama allah sağlıkla imtihan etmesin kimseyi.
Güncellemedim aynı yazıldığı gibi duruyor. Size deYordunuz beni gerçekten. Konunuzu güncellemişsiniz ben gündüz okuduğumda böyle bir ayrıntı yoktu, ben size saldırmadım siz başkasına yazdığım yorumu alıntıladınız, unuttuysanız hatırlatayım. Gülücük attığınızda da laf sokmuş veya sevimli olmuyorsunuz. Eşinize geçmiş olsun, size de iyi forumlar