Covidli eşimin içinden canavar çıktı :/

Konuşuyorsunuz sadece. İnsnaların şartlarından neyi neden yaptıklarından haberiniz yok. Defalarca yazdım çalışmak zorundayım diye

Evet elbetteki şartlarınızdan haberim yok sizi tanımam etmem. Bu siteye de konuşmak için üye olduk. Konuda eksik bir yer varsa siz yazacaksınız, en başta belirteceksiniz. Benim eşim covid geçirdiğinde ben hasta değildim ama temaslı olduğum için mecburi karantinadaydım. Kaldırıldı mı o uygulama?

Evet elbetteki şartlarınızdan haberim yok sizi tanımam etmem. Bu siteye de konuşmak için üye olduk. Konuda eksik bir yer varsa siz yazacaksınız, en başta belirteceksiniz. Benim eşim covid geçirdiğinde ben hasta değildim ama temaslı olduğum için mecburi karantinadaydım. Kaldırıldı mı o uygulama?
Temasım yok. Görevdeyken oldu konuyu sadece saldırmak İçin okuduğunuz İçin orayı kaçırmışsınız

Temasım yok. Görevdeyken oldu konuyu sadece saldırmak İçin okuduğunuz İçin orayı kaçırmışsınız

10 sayfanın tamamını okumak mecburiyetinde değilim. Siz en başta kendinizi eksiksiz anlatmak mecburiyetindesiniz ama. Normal bir soru sordum laf sokmaya yer aramanıza şaşırmadım. İstediği cevaplar gelmeyince tavrı değişen konu sahiplerine alışkınım. Dikkat edin bu gidişle o canavar sizin içinizden çıkacak

10 sayfanın tamamını okumak mecburiyetinde değilim. Siz en başta kendinizi eksiksiz anlatmak mecburiyetindesiniz ama. Normal bir soru sordum laf sokmaya yer aramanıza şaşırmadım. İstediği cevaplar gelmeyince tavrı değişen konu sahiplerine alışkınım. Dikkat edin bu gidişle o canavar sizin içinizden çıkacak
Yok konuda yazdım, konuyu okumak zorundasın ama saldırmadan önce :)

Aynen senin saldırına cevap yazdığım İçin canavarım :)

Yok konuda yazdım, konuyu okumak zorundasın ama saldırmadan önce :)

Aynen senin saldırına cevap yazdığım İçin canavarım :)

Yordunuz beni gerçekten. Konunuzu güncellemişsiniz ben gündüz okuduğumda böyle bir ayrıntı yoktu, ben size saldırmadım siz başkasına yazdığım yorumu alıntıladınız, unuttuysanız hatırlatayım. Gülücük attığınızda da laf sokmuş veya sevimli olmuyorsunuz. Eşinize geçmiş olsun, size de iyi forumlar

Eşinizin canavarlasmasi sozkonusu bile değil. Hasta tribi atmış sadece. Kendimi eşinizin yerine koydum da hastayken ben de yalnız olmak istemezdim. Ayrıca hastalık zamanı insanların huyu suyu değişiyor. Çok anlam yüklememek gerekir. Geçici bir sürectir, geçer. İyileşince yine normale dönersiniz.

kendısının elıne kıran mı gırmıs kendısı neden ınternetden kendısıne telefon alamıyor da habıre sen al sen al dıyor ? evde oturuyor mesaj yazıp arayıp sızı darlayana kadar kendısı alsın
can sıkıntısından saracak yer aramıs...

Biz üşendik. 😁 Korona gecirdikten sonra bir anda butun evi kaldirip temizlemedik normal rutinimiz devam etti zaten eşimde hal yoktu. Yapmak istesem de tek başima hiç kalkışamazdim zaten. 🙄 Birini tutmakta mantikli gelmemisti. Bence rutin disi bir temizlik cok gerekmiyor sanki yani bizde sorun olmamisti.
Biz de yapmadık. Normal gündelik temizlik, evleri havalandırma bitti gitti. Yerleri yalamadıysanız mukus fırlatmadıysanız deli gibi silmeye gerek yok 😅

arada yorumlarda yazıldı mı ben yorumları okumadım
adam neden ınternetden telefon sıparısı veremıyor ? neden karısı alması gerekıyor ılla yanı eger bununla ılgılı ayrıntı varsa goremedım bılen var mı?

arkadaslar nıye aynı evde kalmıyorsunuz dıye kınamıssınız da konu sahıbını ekstra rıske atmasının , konu sahıbınınde baskalarına tasıyıcı olma rıskıne gırmesıne gerek var mı? adam neysekı gorevdeymıs konu sahıbıne bulastırmamıs hazır bulastırmamısken bulassın dıye ozel cabaya ne gerek var ?

ben hasta olsam bende esıme ya annende kal ya annemlerde ... benden sana bulasmasın derdım hatta cocugumuz var onu da al yanına ona da bulastırmayayım derdım yanı... onları dusundugum ıcın yanımda ıstemezdım. kapısına yemek getıren var zaten konu sahıbının kocasına su durumda yapabılecegı ekstra bırsey yok kı ?

İnsanlar cenazelerini alamadı, ölmüşleri ile son kez vedalaşamadı, namazını bile kılamadı. Yanında kalacak kimsesi olamayıp evde yalnız geçirenler var, arkadaşım iki küçük kızı ile geçirdi, kocası yurtdışında öyle hemen gelemedi. Ota çoka car car bağırınmayı da mazur göremiyorum, sonuçta sıcacık evinde ve her şey de ayağına geliyor konudaki beyefendinin, belli ki çok da ağır geçirmiyor, oturduğu yerden bi internet alışverişini de kendi yapabilir, 2 dk lık iş, telefon açıp saydırana kadar.
😐😔☹️ E orası öyle kesinlikle......
Ama işte insan başına gelmeyince anlayamıyor demek ki.
Bitse gitse şu süreç, çok darlandım influenzası gribi covidi, çok haber duydum bugun. Geçmiş olsun size de💐

Ben ilaclari kullanamiyorum emziriyorum.
Aşı olmus muydunuz?
Aşılıyım, emziriyorum. bugün 6. Gün, ama fenayım hergün farklı bir şey. Bebeğimin de ateşi 38i buluyor. Eşim aşısız, kızım daha 3.5 yaşında o da aşısız ama 3. Gün normale döndüler.

Ve size katılıyorum normal bi hasta psikolojisi olmuyor.

Hayır,sadece hastalığı nasıl atlatacağını bilmediğiniz birine ''kalabilirdiniz evde de'' gibi bir tavsiye vermeniz beni rahatsız etti.Son zamanlardaki veriler bulaş riskinin daha yüksek olduğunu ortaya koyuyorken ve konu sahibinin ne derece dikkatli olacağının garantisi bile yokken,uzaktan hastalığa davet çıkarmayı doğru bulmuyorum.Konuyu olur da dışarıdan biri okuyup benzer bir karar aşamasında kendini ''kötü eş'' hissetmesin diye yazdım yorumumu da,beğenmiyorsanız ignore atın geçin.
kesınlıkle oyle

acıkcası zature gecmısım var senelerce astım tedavısı gordum bu tarz bır hastalıgı kaldırabılecegımı dusunmuyorum buyuk ıhtımal cok agır gecırırım
esıme bulassa benım esım kendısı der benden uzak dur sana bulastırmayayım dıye

bana bulassa bende ona derım yanıma yaklasmayın sıze bulasmasın dıye

Erke milleti hastalanınca pek bi acayip oluyor.. kedi şeyini gormus yaram var demiş misali.. takmayin
her ay duzenlı regl sancısı cekseler bırde dogum falan yapsalar ne olurdu acaba :KK70: bızım kafamız kopsa daha su ısım vardı yarım kalmasın dıye bır sure daha yasamaya calısırız :)

Ya belki hasta evde yalnız kaldı diye söylemiştir.

Normal şartlarda hoşgörülecek şeyler elbet değil. Ama adam hasta yani insanın huyu suyu değişiyor birde yalnız evde.

Bilmiyorum ama allah sağlıkla imtihan etmesin kimseyi.
Cok doğru hiç bir dert sıkıntı sağlıktan önemli değil

Yordunuz beni gerçekten. Konunuzu güncellemişsiniz ben gündüz okuduğumda böyle bir ayrıntı yoktu, ben size saldırmadım siz başkasına yazdığım yorumu alıntıladınız, unuttuysanız hatırlatayım. Gülücük attığınızda da laf sokmuş veya sevimli olmuyorsunuz. Eşinize geçmiş olsun, size de iyi forumlar
Güncellemedim aynı yazıldığı gibi duruyor. Size de

X