Covidli eşimin içinden canavar çıktı :/

arada yorumlarda yazıldı mı ben yorumları okumadım
adam neden ınternetden telefon sıparısı veremıyor ? neden karısı alması gerekıyor ılla yanı eger bununla ılgılı ayrıntı varsa goremedım bılen var mı?
O kısım muamma. Benim almamı istiyor :)
Hasta tribi onu anladım. Ama sanki ondan da öte bana sardı

arkadaslar nıye aynı evde kalmıyorsunuz dıye kınamıssınız da konu sahıbını ekstra rıske atmasının , konu sahıbınınde baskalarına tasıyıcı olma rıskıne gırmesıne gerek var mı? adam neysekı gorevdeymıs konu sahıbıne bulastırmamıs hazır bulastırmamısken bulassın dıye ozel cabaya ne gerek var ?

ben hasta olsam bende esıme ya annende kal ya annemlerde ... benden sana bulasmasın derdım hatta cocugumuz var onu da al yanına ona da bulastırmayayım derdım yanı... onları dusundugum ıcın yanımda ıstemezdım. kapısına yemek getıren var zaten konu sahıbının kocasına su durumda yapabılecegı ekstra bırsey yok kı ?
Yani durum şu, her türlü ilgileniyorum, yemek ihtiyaç dışarıdaki işler vs. Devamlı arıyorum şefkat gösteriyorum. Üzerime düşeni yapıyorum, üzerine yoğun çalışıyorum. boşta kalan zamanlarda bana sarıyor, hasta psikolojisi onu da anlıyorum alttan da alıyorum. Ama benim suçum ne anlamadım. Yani başlıktaki canavara takıldılar sanırım, konu açık aslında. Bu kadar saldırılıcak ne yazdım bilmiyorum :)

O kısım muamma. Benim almamı istiyor :)
Hasta tribi onu anladım. Ama sanki ondan da öte bana sardı
kendı babamdan bılıyorum cok ıyı adamdır gercekten dunyada gordugum en ıyı en poncık ınsanlardan bırıdır

ama o bıle hasta olunca adeta bır bebek oluverıyor :KK70: sinirleri bozuk oluyor, saracak yer arıyor, en ufak seye bagırıyor,
halsız olunca canı acıyınca tahammul sevıyesıde azalıyor ya...

esınızın derdı telefon olsa kendısı kendıne hemen alırdı zaten ... sıze mesaj yazana kadar kendısı alırdı
bazen sıstemde hata oluyor ya da bankayla ılgılı bırsey oluyor aksılık olmus sadece..
yalnız kalmıs canı sıkılmıs ondan, calısan ınsan bır anda eve gırıp sureklı oturmak zorunda kalınca+hasta olunca + erkek olunca bu tepkıler kacınılmaz

sız hasta olsanız sıze yemek yaparmıydı basınızda beklermıydı :) emınım kı sız, sana bulastırmayayım uzak dur derdınız ...
kocanızı da kendınızı de bızden ıyı bılıyorsunuz canavar cıktı demenızın sebebı normalde boyle trıplerı olan bırı degıl bı anda bu sekılde konusmaya baslamasından ... teşbihte hata olmaz:KK66:

sıkmayın canınızı gecmıs olsun sıfa dılıyorum, sızde bırsey olmamıs gıbı konusun bence... aldınız mı telefonu alın ıstersenız daha gec olmadan hayırlı olsun dıye mesaj atın esınıze :)

kendı babamdan bılıyorum cok ıyı adamdır gercekten dunyada gordugum en ıyı en poncık ınsanlardan bırıdır

ama o bıle hasta olunca adeta bır bebek oluverıyor :KK70: sinirleri bozuk oluyor, saracak yer arıyor, en ufak seye bagırıyor,
halsız olunca canı acıyınca tahammul sevıyesıde azalıyor ya...

esınızın derdı telefon olsa kendısı kendıne hemen alırdı zaten ... sıze mesaj yazana kadar kendısı alırdı
bazen sıstemde hata oluyor ya da bankayla ılgılı bırsey oluyor aksılık olmus sadece..
yalnız kalmıs canı sıkılmıs ondan, calısan ınsan bır anda eve gırıp sureklı oturmak zorunda kalınca+hasta olunca + erkek olunca bu tepkıler kacınılmaz

sız hasta olsanız sıze yemek yaparmıydı basınızda beklermıydı :) emınım kı sız, sana bulastırmayayım uzak dur derdınız ...
kocanızı da kendınızı de bızden ıyı bılıyorsunuz canavar cıktı demenızın sebebı normalde boyle trıplerı olan bırı degıl bı anda bu sekılde konusmaya baslamasından ... teşbihte hata olmaz:KK66:

sıkmayın canınızı gecmıs olsun sıfa dılıyorum, sızde bırsey olmamıs gıbı konusun bence... aldınız mı telefonu alın ıstersenız daha gec olmadan hayırlı olsun dıye mesaj atın esınıze :)
Aynen bana bağırdıktan sonra tatlı aldım kapısına götürdüm. Ona asla kızgınlığımı çaktırmıyorum o hasta bir bebek :)

Yok konuda yazdım, konuyu okumak zorundasın ama saldırmadan önce :)

Aynen senin saldırına cevap yazdığım İçin canavarım :)
siz mi bu tavırlarınızla o adama canavar diyosunuz cidden? kimse sizin eksik yazıp sonradan kıvırıp güncellediğiniz konularınızın her yoruma cevabını okumak zorunda değil.

Aynen kardesim. Kadin hasta olunca anasına kacan adamla ilgili konu acilsa bir olur topa tutariz ama Hadi abi
ne hastalıgı olduguna baglı
kanser olup kacsa
amelıyat olup kacsa falan evet topa tutarız ama bu sekılde bulasıcı , tehlıkelı bır hastalıkta doktorların bıle ne yapacagını bılemedıgı ustelık hangı vucutda nasıl tepkı verecegı bellı olmayan bır hastalıkta kımseyı de rıske atmak ıstemeyız.
belkı kocası ayakta atlatacak hafıf gecırecek ama kadın ölecek ? sorumlusu kım olacak ?

kızlar konu sahıbının yazdıgı konuyla
ılk yorumlarda alıntılanmıs konuyu karsılastırdım
guncelleme goremedım
ben mı goremıyorum

kanser olup kacsa
amelıyat olup kacsa falan evet topa tutarız ama bu sekılde bulasıcı , tehlıkelı bır hastalıkta doktorların bıle ne yapacagını bılemedıgı ustelık hangı vucutda nasıl tepkı verecegı bellı olmayan bır hastalıkta kımseyı de rıske atmak ıstemeyız.
belkı kocası ayakta atlatacak hafıf gecırecek ama kadın ölecek ? sorumlusu kım olacak ?
Hastalik hastaliktir. Bulaşıcı diye kimse bakmayacak mi bu insana. En yakını bile kendini sakinip yaklasmayacaksa ohooo

esıme sordum sımdı sen corona olsan benım senınle kalmamı mı ısterdın dedım
nıye ben hasta oldum dıye hepımızın olmasına gerek var mı dedı

bunu dedıgı ıcın bu konuyu okudum hıc yorumları okumadım sadece konuyu okudum

karısını arayıp telefon ne oldu aldın mı ne yaptın dıyebılecek durumdaysa kendısıde alabılırdı ?
o degıl de enerjısını bosa harcamasın yatsın dınlensın uyusun dedı

keske burada seslı mesaj ozellıgı bas konus ozellıgı falan olsaydı :KK70:

siz mi bu tavırlarınızla o adama canavar diyosunuz cidden? kimse sizin eksik yazıp sonradan kıvırıp güncellediğiniz konularınızın her yoruma cevabını okumak zorunda değil.
Güncellemedim, nerden bakılıyorsa bakabilirsin. Saldıracaksın okumak zorundasın arkadaşım. İçinizindeki kötülüğü kusacaksanız dogru okuyup ona göre yazacaksınız

kanser olup kacsa
Hayır kaçmadım da. Çalışmak zorundayım, burada her çalışan bunu anlamayabilir ama kapatamayacagım bir işyerim var. Negatifim, pozitif olsam mecbur kapatıp sonuçlarıyla uğraşırdım ama şu halde kapatamam.

esıme sordum sımdı sen corona olsan benım senınle kalmamı mı ısterdın dedım
nıye ben hasta oldum dıye hepımızın olmasına gerek var mı dedı

bunu dedıgı ıcın bu konuyu okudum hıc yorumları okumadım sadece konuyu okudum

karısını arayıp telefon ne oldu aldın mı ne yaptın dıyebılecek durumdaysa kendısıde alabılırdı ?
o degıl de enerjısını bosa harcamasın yatsın dınlensın uyusun dedı
Eşim şu an çok şükür hasta değil. Pozitif ama hasta değil. Psikolojisi etkilendi, ben elimden geleni zaten yapıyorum. Ama çalışmak zorundayım diye yemediğim laf kalmadı. Konu da değiştilmedi. Konu zaten benim orda kalmamam da değil, eşimin bana sarması. Eşime de anlayışsız değilim yine idare ettim, içimi dökmek istedim sadece

Aşılıyım, emziriyorum. bugün 6. Gün, ama fenayım hergün farklı bir şey. Bebeğimin de ateşi 38i buluyor. Eşim aşısız, kızım daha 3.5 yaşında o da aşısız ama 3. Gün normale döndüler.

Ve size katılıyorum normal bi hasta psikolojisi olmuyor.
Bende bugun cok ama cok kotuyum.
5 yasinda oglum oldu önce sonra ben ve kizim ben aşı olali 5 ay oluyor.
Bugun surekli agliyorum.
Vasiyetimi bile konustuk esimle.
Ölücem diye dusunuyorum artik.
Cocuklarima bakip bakip agliyorm.
Bensiz ne yapacaklar.

Bugun surekli agliyorum.
Bensiz ne yapacaklar.
Allah şifa versin, güzel günler göstersin

O ne ya bitürlü iş yapmayan, kendini ağırdan satan personel misali...kahvaltı yapıyorum yarım saat sınra bakarım vs...Ben de kıl olurum şahsen böyle yabancı gibi, iş arkadaşı gibi sanki....Adam evde telle oyalanmak istiyor biranonce gelsin istiyor, uyanıruyanmaz alsaydın yani...Kalkmışsın kahvaltı hazırlamışsın vs ...Ama kendi niye almıyor sabah onu anlamadım

Bugun surekli agliyorum.
Bensiz ne yapacaklar.
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. lütfen bu kadar bırakmayın kendinizi, dayanamadığınız bir şey varsa acile gidin.

O ne ya bitürlü iş yapmayan, kendini ağırdan satan personel misali...kahvaltı yapıyorum yarım saat sınra bakarım vs...Ben de kıl olurum şahsen böyle yabancı gibi, iş arkadaşı gibi sanki....Adam evde telle oyalanmak istiyor biranonce gelsin istiyor, uyanıruyanmaz alsaydın yani...Kalkmışsın kahvaltı hazırlamışsın vs ...Ama kendi niye almıyor sabah onu anlamadım
Ne alaka ya? Sabah 8 de almakla 9 da almak arasında ne gibi fark var. Kalktım kahvaltı hazırdı koşturarak yedim, işe gittim. Gidince hemen alacaktım zaten, tribe gerek yoktu. Kendinin almaması İçin de bir sebep yok sarmak istedi bana sardı

X