Covidli eşimin içinden canavar çıktı :/

Bende şu an onu düşünüyorum napicam diye. Bende kötü olmaya başlıyorum hastalık bitince hal mi kalacak ki. Her yere dezenfektan sıkıp sonra silsem yetmez mi acaba iyice havalandırıp. Eşim yapar ama tek başına yapamaz ben kendimde göremiyorum o gücü

Ben dezenfektan, camasir suyu, kimyasal temizleyici kullanmiyorum evde her zaman dokundugumuz yerlerde. Sirke karbonat sadece bu kadar, oyle kapı kolu silmeli asiri bir temizlikte yapmadim acikcasi. Benim halim vardi aslinda zaten hastaligi 3 gunde gecirdim ama onunla uğraşamazdim. 😬
Bizde bir sorun olmadi bilmiyorum baskalarini.

Halı perde kalkar, her yer silinir, dolap içleri çok karışmadıysa gerek yok, zaten adam tekmiş evde, nereleri gezdi nerelerde yattı belli değil. Bulaşma bulaştırma riskinden aynı evde kalmadıysa konu sahibi, eşinin hastalığı geçtiğinde de direkt girip o evde oturamaz diye düşünüyorum.

Ben bunlari yapacagima bir sure daha eve gelmezdim. 😂

Siz niye her konuda insanları alıntılayıp fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz?Sizin gibi düşünmek için sözleşme mi imzaladık?
Bilirkişi gibi gayet haklısın demenize değinmiyorum bile:)

Ben seni alintilamiş olabilirim fakat tepkim genel olarak, tüm diğer yorumlaraydi. Eh sen nasil kalkip "bence eşin hakli" deyip, bilirkişi olmuyorsan, bende tersini deyip, bilirkişi olmuyorum.

Siz niye her konuda insanları alıntılayıp fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz?Sizin gibi düşünmek için sözleşme mi imzaladık?
Bilirkişi gibi gayet haklısın demenize
Niye açtınız konuyu? Kocanıza haksız size haklısın deyip pohpohlayalım diye mi?
Nasıl bir psikoloji valla hayret. İçim daraldı yazmak istedim seni rahatsız eden ne?

Ben seni alintilamiş olabilirim fakat tepkim genel olarak, tüm diğer yorumlaraydi. Eh sen nasil kalkip "bence eşin hakli" deyip, bilirkişi olmuyorsan, bende tersini deyip, bilirkişi olmuyorum.
Düşüncenizi kimseyi alıntılamadan ortaya yazın o zaman. Cevap hakkı doğuyor zira. İşte herkes kendine göre doğru olanı konu sahibine yazacak, karşı fikir beyan eden üyeyi alıntılayıp onun üstünden yapmayacak. Malum polemik yasak.

Normal bir psikoloji değil onunki çok belli saldırıyor
Siz de çok sakinsiniz zaten. Bahsettiğiniz kişi eşiniz ve hasta üstelik sonunda durumu ciddileşebilecek bir hastalık Allah korusun belli değil yani. Size yapılan yorumlar sizin iyiliğinize oysaki, sonradan pişman olup üzülmeyin diye.

Ben eşinizi evde yalniz bırakıp annenizde rahat rahat durmaniza takildim 😏
Size en muhtaç olduğu zaman yalniz bırakıp nasil hayatiniza devam ettiniz.
Ayni evin içinde de uzak kalıp daha iyi bakip ilgilenebilirdiniz.
Yazdiklarinizda öyle aman aman bisey de yok adam hasta yalniz ve ilgisiz dolayisiyla sinirleri gerilmiş.

Siz de çok sakinsiniz zaten. Bahsettiğiniz kişi eşiniz ve hasta üstelik sonunda durumu ciddileşebilecek bir hastalık Allah korusun belli değil yani. Size yapılan yorumlar sizin iyiliğinize oysaki, sonradan pişman olup üzülmeyin diye.
Siz iyi misiniz? Ben eşimi evde keyfimden mi yalnız bıraktım? Çalışmak zorundayım. Eşimle de zaten ilgileniyorum

Merhabalar,

Eşim önceki gün covid oldu, görevde olduğu İçin temasımız yoktu. Ben annemlere geçtim, işe gidip geliyorum o evde.

Biraz uzun olacak ama iki gündür yaşadıklarımı yazmak istiyorum. Ben sabah erkenden ona alışveriş yaptım, yemek götürdüm, dışarıdaki işlerini hallettim. Tabiri caizse kendimi parçaladım bir yandan da aşırı yoğun işime gittim.

Her neyse akşam 19.00 da eve gittim annem yemek koydu, yedim. O ara eşim mesaj attı telefon alınacaktı ona telefonu bozuldu yedek kullanıyor. Alır mısın diye. Benim kartımdan alacaktık. Müsait olunca bakayım canım yazdım. Çay içtik vs saat 21.00 de teli almak İçin nete girdim. Hata verip durdu sistem bende kartın görüntüsünü attım hayatım sen alır mısın diye. O da denedi olmadı bir saat sonra deneyelim dedi tamam dedim. Önceki gün 2 saat uyumuştum gözlerim kapanırken onu bekledim. Bir saat sonra denedik yine olmadı. Sabah uyanınca ilk iş alır mısın ddi tamam dedim. Meyse yattım. Sabah 9 gibi mesaj attım nasılsın canım diye iyiyim telefonu aldın mı dedi. Kahvaltı yapıyorum yarım saate alacağım dedim. O anda patladı.

Beni geciktirmenden bıktım, oyalayıp duruyorsun vs vs. Bana 5 dk ayıramayan birine daha da birşey demem falan saydırdı durdu. Hasta diye yükselmeden konuştum ama oturup ağladım. Ciddi manada dün koşturmaktan mahvoldum yaptığını sindiremiyorum.

Az önce de yemek götürdüm, kapıdan konuştuk bana gün içinde ararsan bakamayabilirim haberin olsun diyor. Tamam dedim ayrıldım. Sonra trip mi attın sen bana bağırarak aradı dedim yeter Ya iyice celallendi yok ben anneme fe dedim uyuyorum falan diye. Derdim tele bakamaması değil ki sanki yabancıyla konuşuyor ararsan bakamam falan.

Resmen beni mahvetti 2 günde. Yorum destek vs vs beklerim kızlar. İyi günler
Hasta diye internet alışverişi yapamayan adam da ne bileyim yani. Saçmalamış. Yerinizde olsam almam o telefonu, ikinizin de kartı var interneti var anladığım kadarıyla, boş boş yatacağına yapsın alışverişini.
Nefret ediyorum erkelerin hasta tribinden 😡

Ben eşinizi evde yalniz bırakıp annenizde rahat rahat durmaniza takildim 😏
Size en muhtaç olduğu zaman yalniz bırakıp nasil hayatiniza devam ettiniz.
Ayni evin içinde de uzak kalıp daha iyi bakip ilgilenebilirdiniz.
Yazdiklarinizda öyle aman aman bisey de yok adam hasta yalniz ve ilgisiz dolayisiyla sinirleri gerilmiş.
Çalışmak zorundayım, ha tercih şansım olsaydı eşimle evde durmayı bin kat tercih ederdim

Hasta diye internet alışverişi yapamayan adam da ne bileyim yani. Saçmalamış. Yerinizde olsam almam o telefonu, ikinizin de kartı var interneti var anladığım kadarıyla, boş boş yatacağına yapsın alışverişini.
Nefret ediyorum erkelerin hasta tribinden 😡
Çok şükür iyi. Bir sıkıntısı yok

Durup duruken değil. İlk yorumumda beyan ettiğim fikrimi :) beğenmediğinizden sizin yorumunuzu okuyup alıntıladım. Yorumlar eleştirilebilinir ama agresifleşmeye gerek yok aradaki farkı anlayacağınız umuyorum.

Tamam şimdi anlaşıldı :) Siz yorumumu beğenmeyince ben de hemen karşı atağa geçtim diyorsunuz yani. Hanımefendi her yorumu beğenmek mecburiyetinde değilim. Her emoji bıraktığım üyenin çetelesini de tutmuyorum sizin aksinize. Yorumunuza beğenmedim emojisi bırakan her kişiyi tek tek alıntılayıp eleştiriyor musunuz? Yoksa bu şahsileştiren tavrınız bana mı özel? Ben aradaki farkı çok iyi biliyorum bu arada ama bana yükselen siz olduğunuzla göre siz bilmiyormuşsunuz.

Benim minnoş kocacım, herşeyden kıymetli ve önemli. 3 gün yalnız bırakırsam ya biri kapar, ya da kendine bakamayıp, pislik içinde ölür 😒

Ne alakası var benim yazdığımla şu söylediğiniz saçmasapan cümlenin? Anlamadınız madem sorsaydınız kafanızdan uydurmak yerine. Size önerim alıntı yapacaksanız tek bir cümleyi anlamadan cımbızlamak yerine tamamını okumanız. Taraflardan biri hastaysa altını çizerek söylüyorum hastaysa bence tek bırakılıp gidilmemeli. Katılırsınız katılmazsınız benim görüşüm bu. Meselenin ne birinin kapmasıyla ne yalnız kalamamasıyla ne ev işiyle zerre ilgisi yok yani. Ayrıca yazdığınız cümle komik olmaktan ziyade çok itici bilginiz olsun

Evde yalnız ,korona olmuş birinden bahsediyoruz. Sizce ruh hali normal olabilir mi şimdi? Korona yaşadım onun verdiği gerginlik bile yetiyor acaba bir şey olacak mı diye .
Anlayışlı olup idare edin lütfen bu süreçte.
Merhaba size ozelden yazmak istedim ama mesaj atilmiyor.
Covid gecirdiginizden bahsetmissiniz.
Nasil atlattiniz acaba sureci?

Ne alakası var benim yazdığımla şu söylediğiniz saçmasapan cümlenin? Anlamadınız madem sorsaydınız kafanızdan uydurmak yerine. Taraflardan biri hastaysa altını çizerek söylüyorum hastaysa bence tek bırakılıp gidilmemeli. Katılırsınız katılmazsınız benim görüşüm bu. Meselenin ne birinin kapmasıyla ne yalnız kalamamasıyla ne ev işiyle zerre ilgisi yok yani. Ayrıca yazdığınız cümle komik olmaktan ziyade çok itici bilginiz olsun
Konuşuyorsunuz sadece. İnsnaların şartlarından neyi neden yaptıklarından haberiniz yok. Defalarca yazdım çalışmak zorundayım diye

Konu sahibi esiniz stresli olabilir bu hastaliktan dolayi suan ben pozitifim ve inanilmaz gerginim.
Yok 7. Su olacak yok 9. Gun soyle.olacak derken gercekten kolay bir surec degil..

X