• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Çorap pantolonlar - kız,erkek 90cmye ve 13 kg kadar..

çok güzeller.ben de almak istiyorum.kızım 68cm boyunda,hangileri var elinizde bize uygun ona göre seçim yapalım.

68 yazan yeşil mi? O ulaşmadı henüz elime. Turkuazli cikcikli var ayırıyorum onu senin için. Numaralara bir daha bak istersen. Birde yarın yada gece kendim fotolayıp koyucam tekrar ordunda bakarsın. Ama Türküz cikcikli o şirin :) güzel seçim :34:
evet turkuaz cikcikli ve 68 yeşilli olan .ayır canım bana.bide özelden iban numaranı yollaesan ödemeyi yapabilirim.ödeme nasıl olacak ?

1. $image.jpg 2. $image.jpg 3. $image.jpg 4. $image.jpg 5. $image.jpg 6. $image.jpg 7. $image.jpg 8. $image.jpg 9. $image.jpg 10. $image.jpg 11. $image.jpg

2. Numara Ceren Hanım'a ayrıldı..

Sıfır ürün satışı yasaktır.
Lütfen hanımlar, bu bölümü sizler kullandığımız 2. el bebek kıyafetlerimizi başkalarıyla paylaşalım, hem bütçemize katkı olur hemde alanlara faydası dokunur dediğiniz için açtık fakat burayı ticarethane gibi kullanmaya başladınız.

Back