• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Çorap pantolonlar - kız,erkek 90cmye ve 13 kg kadar..

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
Arkadaşlar yeni ürünlerim çorap pantolonlar :) tane 17₺, 2 adet 30₺ her iki durumda da Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo..
Facete.......yazıp sayfamı beğenirseniz sevinirim. Ayrıntılar orda :)) sevgiler

$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzeller ama, ve kullanılmamış ürün bunlar :) bi kilotlu çorap bile 12,15₺ olabiliyo.. Bunlar kargo dahil 17₺ :)

Arkadaşlar ilk çorap pantolon alan kişiye özel ve güzel bir indirimim olacak. Yalnız her ürün şu an elimde yok. Siz beğenin tarif edin elimdeyse ürün çok uygun fiyata sizin :))))

Oldun canım. Özelden yazıyorum fiyatı :) hangini beğendin yalnız. Bıdığına kız erkek?

Hakkimi sakli tutuyorum sonra karar vereyim cunku su anda tlfdan giriyorum pc den detayli bakip yazayim
Hepsi birbirinden tatli ve sirin benim oglum var 6aylik ama tombik 1 yas giyiyor:)

canım benım bilgisayardan tam gorunmuyor ama ben yeşil olanla o bebeğin poposunda gorunen turkuaz mavi renkli olanlardan istiyorum

canım benım bilgisayardan tam gorunmuyor ama ben yeşil olanla o bebeğin poposunda gorunen turkuaz mavi renkli olanlardan istiyorum

68 yazan yeşil mi? O ulaşmadı henüz elime. Turkuazli cikcikli var ayırıyorum onu senin için. Numaralara bir daha bak istersen. Birde yarın yada gece kendim fotolayıp koyucam tekrar ordunda bakarsın. Ama Türküz cikcikli o şirin :) güzel seçim :34:

Back