- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Bu sözün üzerine başka bir söz söylenemez...
İmzamı atıyorum
Adra cım oy için teşekkürlerYarışmadan çekilme kararı almıştım, lakin bura da ki arkadaşlarımın hatırına
bu seferlik sonunu getiricem...
Böyle yapanlar aldığı oyları tepe tepe kullansın o zaman.Ben alnımın akıyla sonunculuğa razıyım.Rakibin bile ahlaklısı güzel.
Ben de sizin gibi düşünüyorum ne yapılırsa yapılsın sonuç değişmeyecekMerhaba
Çözüm üretemiyoruz ki ! Oy verenlerin ismini saklasak yönetimin oylarla oynadığı dedikodusu çıkıyor, saklamasak oy vermez isen kırılırım diye ajitasyon yapılıyor. Oy istemek yasak değil yakıştıran istesin diye ince ince(yakışmaz yapmayın dedim) yazdım kimse ANLAMADI ki oy istiyor. Yarışma linkini paylaşmak bilinirlik açısından serbest diyoruz buna oy istiyor deniyor ki orada şu tarif benim derse işte bu oy istemeye girer. Bunları engellesek açıktan yapmasalar özel mesaj veya başka yerlerden ulaşıp oy istiyorlar.
ne diyeyim daha ...
Hemen çürüteyim : ) özel mesaj ile arkadaşına diyecek ki bana 10 ver rakiplerime 1 : )
ben neler gördüm neler....
Adra cım oy için teşekkürlerYarışmadan çekilme kararı almıştım, lakin bura da ki arkadaşlarımın hatırına
bu seferlik sonunu getiricem...
Rica ederim canım.
İyi yapmışsın çekilmemekle.Zaten yarışmadan çekinilemiyor galiba:)
Rica ederim canım.
İyi yapmışsın çekilmemekle.Zaten yarışmadan çekinilemiyor galiba:)
Niye öyle bir hakkımız yok mu:26: Bu yola girdiysen dönüş yok o zaman
Niye öyle bir hakkımız yok mu:26: Bu yola girdiysen dönüş yok o zaman
O zaman bana kıyak geçilmiş.Canım istersen çekilebiliyorsunAma gerek yok Siz yolunuzda doğru ilerliyorsunuz
Bi daha katılacağımı sanmıyorum..Canım senin pilavının güzel olmadığından değil başka sebeblerden oy alamıyorsun.Yoksa hiçbirimiz kötü pilav eklemedik.Olsun ama katıla katıla bunlar sana vız gelecek artık.
duygularımı bu minicik sarı kafalara bıraktım
Canımsın
Bi daha katılacağımı sanmıyorum..
Baksana insanlar oy istiyormuş. Adil olmuyor böyle.
Yarışmaya giren çekilemiyor ben izin vermiyorum
Merhaba
Çözüm üretemiyoruz ki ! Oy verenlerin ismini saklasak yönetimin oylarla oynadığı dedikodusu çıkıyor, saklamasak oy vermez isen kırılırım diye ajitasyon yapılıyor. Oy istemek yasak değil yakıştıran istesin diye ince ince(yakışmaz yapmayın dedim) yazdım kimse ANLAMADI ki oy istiyor. Yarışma linkini paylaşmak bilinirlik açısından serbest diyoruz buna oy istiyor deniyor ki orada şu tarif benim derse işte bu oy istemeye girer. Bunları engellesek açıktan yapmasalar özel mesaj veya başka yerlerden ulaşıp oy istiyorlar.
ne diyeyim daha ...
Hemen çürüteyim : ) özel mesaj ile arkadaşına diyecek ki bana 10 ver rakiplerime 1 : )
ben neler gördüm neler....
Kriterlere uygun bir yarışmacı olduğun için kale almamışlardırYok galiba.Ben de önceki yarışmalardan birinden çekilmek istedim kaale alınmadım.
Evet yok küserim
Yarışmadan dileyen çekilebilir. Çocukça bir davranış ama dileyen çekilebilir.
Fakat size oy verenlere olanlara haksızlık olmayacak mı ? Bir daha oy hakları yok, bir diğer konu karşıda ki kişiye ceza mı olacak yoksa mükafat mı ?
kedi dağa küsmüş dağın haberi yok ....
Hastayım ama formumdayım bugün baya baya toparladım ...
Not : Nasıl ki bu bölüm hareketlendi bir sponsor bulduk bu tür gerginlikler sponsor firmanın da bu başlıktan çekilmesine sebep olacaktır. Yeni yarışmalarda ben gene yatak örtüsü vermeye devam ederim....
Olsun canım ya eğleniyoruz işte heyecan oluyor.Yüzü olan istesin bundan sonra.
Başkomutan öyle istediyse yapacak birşey yok.
Kriterlere uygun bir yarışmacı olduğun için kale almamışlardır
Bana küsme nevoşum, geri adıp attım ben
Hiç bir zaman tükürdüğümü yalamam aslın daKıymetinizi bilin Beni sizler durdurdunuz