Ben sizin benim bilmediğimi sandığınız her şeyi biliyorum, görüyorum : )
Bu arada sağlık konusunda olukça toparladım, hal hatır soran telefon edip geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim.
Ben çıkıyorum sonra görüşürüzTemizlik yapıyorum
evet bize de versin nosunuGeçmiş olsun tekrar.Biz de telefonunuzu bilseydik arardık ama yok.
evet bize de versin nosunusapıklık şey pardon hal hatır sorarz
gece yarısı 2 3Hepimize verse baş edemez:)Biz buradan alırız iyi haberlerini artık.
Ben sizin benim bilmediğimi sandığınız her şeyi biliyorum, görüyorum : )
Bu arada sağlık konusunda olukça toparladım, hal hatır soran telefon edip geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim.
hanım abla sende de yoksa kim de var bu numaraBilmediğim kısmını atlamışım :)
Tekrardan geçmiş olsun,telefonunuz olsaydı arardık.
Ablam demek hediyeleri beğendinBu kategori olmazsa kazanana kadar devam mı
Şuan işim var sonra belgelerimi çıkartırım
Evet canım 1. belirliyor ama ortak konuşup sonucu belirliyoruz
gece yarısı 2 3elimizde tel kazen abii koş koş ahahaha komedi olur ya
hanım abla sende de yoksa kim de var bu numara
Oy verirken keşke istek(!) üzerine değil de veya X kırılmasın diye değil de
kriterlerini dikkate alarak oy kullansak ....
Ben röportajda mini fırın alacağım dedim ama var mı onu bile bilmiyorum.Çok güzel ürnler var orada seçim yapmak ta zormuş cidden..
Sanki kazandım da birde hediye beğeniyorumbeğüşe dedim böyle böyle diye nasıl gülüyor varya hadi anne bu azimle kazan diyor :13::13:
O saatte açacağını hiç sanmıyorum:)Düşünsene yemek eklemişiz.Telefonu olsa içimizden biri mutlaka arar Kazen benim başlığım niye açılmadı kaç saat oldu neredesin diye.Başına iş mi alsın.Görgüyü herkes yerinde kullanamıyor maalesef.
tekrar isteyeydin nolcekÖnceden vardı,telefonda sorun oldu servise götürdüm baktılar,nerelere baktıysa artık kaç tane numara gitti biranda..
Buna eşim ve kızımın numarasıda dahil oldu
hanım abla sende de yoksa kim de var bu numara
kazen niçin banladın ben bişi yapmamıştım
aynen özene bezene çektimÇok doğru gerçekten..
Ben de bu kriterlere uygun resimler çektim , ona göre hazırlık yaptım başarılı olabilmek için ama 5 tanecik oyum var..
Bundan sonra yarışmaya katılırsam eğer , sıradan resimler koyucam , nasıl olsa çoğunluk dediğiniz gibi X kişi kırılmasın diye veriyor oyları..;/