- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
ben banlık bişi demişmiydim abla hatırlıyon muHiç belli olmazöyle düşünme sakın
Yarasın afiyet olsuniyiyimsağol sen nasılsın
Bitti artık buluşmlar önceden ne güzel buluşup tanışıyorduk
Müdüdürm hallediyor o konuyu
Durmk yok yola devam edeceğiz :13::13:
Mapıs damları dolacak şimdiden
Oda olmuyor en güzeli kaşıkla yermişiz gibi yapacaz
Yarasın afiyet olsuniyiyimsağol sen nasılsın
mırrr hımmm
Durmk yok yola devam edeceğiz :13::13:
Benim birincilik iddiam da isteğim de yoktu zaten. Amacım şanslı yarışmacı seçilebilmek:) En başından beri bunu istedim:)Hiç belli olmazöyle düşünme sakın
ben banlık bişi demişmiydim abla hatırlıyon mudemedim diye biliyorum ama korktum:18::18::18:
ben teker teker evinizi basar tanışırım
iyiym abla sağol çalışıyorum bugün baya tansiyonum düşük az önce de baktırdım revirde hala 9/ 6 bilmiom ki iş yoruyor ya:44::44::44:
e bide bugün kimseler yok öle sıkıldım oturuyom kağıt başında
Aynen öyle.
Sloganı değiştirelim.Yollar yürümekle aşınmaz.
Benim birincilik iddiam da isteğim de yoktu zaten. Amacım şanslı yarışmacı seçilebilmek:) En başından beri bunu istedim:)
Ama açıkçası kimsenin bir tık oy vermeyeceğini düşünmemiştim
Hamile olduğumu öğrendikten sonra ikinci şokum oldu bu
Ceza alacak mesajın yoktu ki senin öyle biliyorum,
Geçmiş olsun dikkat et kendine yorgunlukta sebeb buna fırsat buldukça dinlenmeye çalış olmazsa,benşmde hep düşüktür tansiyonum
Olan ayakkabıya olur
Benşmde yok zaten birde ilk defa katıldım,kızlar sürekli taciz ediyordu hadi hadi diyegizliden katıldım kişmseye demeden ..
Nasıl geçiyor hamilelik sorun yoktur umarımbebek heyecanı ne güzel olur..
Biz unuttuk artık o günleri
İlk bebeğim:) Çok heyecanlıyım:) Çok şükür sorun yok. Zaten ilk kontrolüme önümüzdeki hafta gidicem.Benşmde yok zaten birde ilk defa katıldım,kızlar sürekli taciz ediyordu hadi hadi diyegizliden katıldım kişmseye demeden ..
Nasıl geçiyor hamilelik sorun yoktur umarımbebek heyecanı ne güzel olur..
Biz unuttuk artık o günleri
Oylamada kriterler ;
Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Oy verirken keşke istek(!) üzerine değil de veya X kırılmasın diye değil de
kriterlerini dikkate alarak oy kullansak ....
Benim birincilik iddiam da isteğim de yoktu zaten. Amacım şanslı yarışmacı seçilebilmek:) En başından beri bunu istedim:)
Ama açıkçası kimsenin bir tık oy vermeyeceğini düşünmemiştim
Hamile olduğumu öğrendikten sonra ikinci şokum oldu bu
Olan ayakkabıya olur
İşte bu.Oylama sistemini değiştirmeyi düşünebilirmisiniz acaba?
Merhaba
Çözüm üretemiyoruz ki ! Oy verenlerin ismini saklasak yönetimin oylarla oynadığı dedikodusu çıkıyor, saklamasak oy vermez isen kırılırım diye ajitasyon yapılıyor. Oy istemek yasak değil yakıştıran istesin diye ince ince(yakışmaz yapmayın dedim) yazdım kimse ANLAMADI ki oy istiyor. Yarışma linkini paylaşmak bilinirlik açısından serbest diyoruz buna oy istiyor deniyor ki orada şu tarif benim derse işte bu oy istemeye girer. Bunları engellesek açıktan yapmasalar özel mesaj veya başka yerlerden ulaşıp oy istiyorlar.
ne diyeyim daha ...
Geçmiş olsun dikkat et kendine yorgunlukta sebeb buna fırsat buldukça dinlenmeye çalış olmazsa,benşmde hep düşüktür tansiyonum
Merhaba
Çözüm üretemiyoruz ki ! Oy verenlerin ismini saklasak yönetimin oylarla oynadığı dedikodusu çıkıyor, saklamasak oy vermez isen kırılırım diye ajitasyon yapılıyor. Oy istemek yasak değil yakıştıran istesin diye ince ince(yakışmaz yapmayın dedim) yazdım kimse ANLAMADI ki oy istiyor. Yarışma linkini paylaşmak bilinirlik açısından serbest diyoruz buna oy istiyor deniyor ki orada şu tarif benim derse işte bu oy istemeye girer. Bunları engellesek açıktan yapmasalar özel mesaj veya başka yerlerden ulaşıp oy istiyorlar.
ne diyeyim daha ...
Merhaba.
Mesela herkes her yemeğe oy verebilse.Birden ona kadar puan sistemi olsa.Sonra oylar toplanıp birinci seçilse.
Merhaba
ne diyeyim daha ...
Hemen çürüteyim : ) özel mesaj ile arkadaşına diyecek ki bana 10 ver rakiplerime 1 : )
ben neler gördüm neler....
Hemen çürüteyim : ) özel mesaj ile arkadaşına diyecek ki bana 10 ver rakiplerime 1 : )
ben neler gördüm neler....
Adra cım oy için teşekkürlerYarışmadan çekilme kararı almıştım, lakin bura da ki arkadaşlarımın hatırına
bu seferlik sonunu getiricem...
Böyle yapanlar aldığı oyları tepe tepe kullansın o zaman.Ben alnımın akıyla sonunculuğa razıyım.Rakibin bile ahlaklısı güzel.