• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çook uzun bir itiraf...

Konu sahibi için üzüldüm :(, fakat merhemi yine kendisi .

İnsanoglu , konu sahibinin isteyipte elde edemediği durumda bile olsa yine mutsuz olabilir .

MUTLULUK !!!
Mutluluk Nedir hanımlar ?????
Bu herkesin baktıgı pencereye göre değişir .
Gözümüzü kapatıp bu dunyadan ayrıldıgımızda yanımızda götüremeyecegimiz hiç birşey bu dünyada mutlu etmez bizleri !

O yüzden hamdetmektir tedavi , ama bunu bazan tek başına farkedemiyoruz nefsimize kapılıp gidiyoruz .:(

Konu sahibi için üzüldüm :KK43:, fakat merhemi yine kendisi .

İnsanoglu , konu sahibinin isteyipte elde edemediği durumda bile olsa yine mutsuz olabilir .

MUTLULUK !!!
Mutluluk Nedir hanımlar ?????
Bu herkesin baktıgı pencereye göre değişir .
Gözümüzü kapatıp bu dunyadan ayrıldıgımızda yanımızda götüremeyecegimiz hiç birşey bu dünyada mutlu etmez bizleri !

O yüzden hamdetmektir tedavi , ama bunu bazan tek başına farkedemiyoruz nefsimize kapılıp gidiyoruz .:KK43:
yapamıyoruz ki. Dua ediyorum şükrediyorum ama sonra yine başlıyor. Dünya hayatı tamamen içine almış durumda insanı. Keşke bir nefesimizin bile ne kdr değerli olduğunu hiç unutmasak ama unutuyorz işte

samimiyetiniz cok hosuma gitti..
en azindan kusurlarinizi biliyorsunuz..
bu da bir erdemdir...

sadece sunu merak ettim eger cok iyi bir isiniz ve maasiniz olsaydi hersey gecer miydi kendinizi mutlu hisseder miydiniz..
yoksa icinizde hep var olan bir mutsuzluk var da bunu suan sadece gorunurde isinizin olmamasina mi atiyorsunuz?

sıkıntılarını anlıyorum anlattığın şeyleri az çok bende yaşadım
benim yaş daha küçük tabi tecrübe daha az bu konuda.
ama şunu anladım tırnağın varsa başını kaşı derler ya çok doğru
iş yoksa sen işi yarat hangi ildesin hangi şehirdesin bilmiyorum ama Türkiyede iş konusu biraz sıkıntılı
bende şuan sevmediğim sıkıntılarım olan bir işte çalışıyorum çünkü hayatımı idame ettirmek için bunu yapmalıyım bir ev kredim ve bakmakla yükümlü bir hayatım
evde birşeyler yap sat pasta yap sabun yap
yada fikirlerini yap uzmanlık alanın nedir bilmiyorum ama çok akıllı bir kadınsın biliyorum
ne yapabileceğimiz konusunda konuşup hep birlikte bu zor günleri aşabileceğimizi düşünüyorum
en azından ben senin için birşeyler yapmak isterim.
yolun sansın hep açık olsun
iyi bak kendine

ben bu siteyi bulup,buralara yazan,bu forumda insanlara laf yetiştirmeye çalışan,herkesin,hepimizin, az buçuk bu yollardan geçtiğini düşünüyorum.
hiç kimse durduk yerde ,gece yarıları, bu forumla girip,dert okuyup,cevap yazmaz.

çünkü ben de dibe vurduğumda,keşfettim burayı.beni dinleyecek,anlayacak insanlara ihtiyacım vardı ve çevremdeki kadınlar,hangi komşuda gün var,domates sosları güzel olmuş mu,kocaları bu akşam eve ne getirmiş modunda kadınlardı.

anlaşılamadığımı,yalnız kaldığımı hissediyor,işe yaramazlık duygusu,sık sık ölüm fikrini düşündürüyordu.hala da zaman zaman düşünürüm ,bu ayıp değil.

kıskançlık bende de var mı bilmiyorum ama özenirim bende,benim yaşımdaki kadınların,tek dertlerinin,akşama yapacakları yemek olması,bazen adaletsizlikmiş gibi gelir bana da.

kısaca,yalnız değilsin.senden,benden çok var,kimsenin hayatı mükemmel değil.

Onceki konuna da yazmistim hemen hemen ayni durumdayiz, ayni fakultelerden mezunuz ve ben de hala issizim. Daha dun bir is gorusmem vardi 2 saat gidis 2 saat donus, 4 saatim otobuste gecti, ayaklarim su topladi, eve geldim kuzenim bendeydi o olmasa bogure bogure aglamayi planliyordum. Bende bir de cocuk var aylik kres masrafi var her seyi esime yiktim cok kotu hissediyorum kendimi...
Tek tesellim bugunlerin gececegini dusunmek, oyle ya da boyle su donemi atlatacagiz. Sen de bunun bir surec oldugunu dusun. Ruh sagligini korumanin baska yolu yok cunku.

M meredithgrey Çabuk geçecek emin ol .

Çünkü derdi bulmuşsun ... dermanda yoldadır .

Ben sebebsiz buhranları , offff içim sıkılıyor , adım atacak halim yok ama bi sebepte yok durumlarını daha vahim bulurum .

İş hayatın yoluna girince bu "boşluk" hissinde geçecek bence .

Ha tabii bunun da bir üst levelı var . Derdi bilip , derman arayıp ama dertle dertlenmemek :KK51:

O zor oluyor işte . :ruh:

Ve hunter7 hunter7 çok doğru değinmiş . Yalnız değilsin .
BDV de bir konum yok diye dertsiz tasasız bir kadın mıyım ben ? Hayır .
Bazen kendimi .... bazen etrafımdakileri boğası haller içine girerim :)

İtiraf insanın kendine yapabileceği en dürüst yüzleşmedir . Gerisi çorap söküğü gibi gelip , yola girecektir .

Hoş sonra başka dertler yoldan çıkacaktır .

Hayat...

Vive söyleyecek bişeyim yok... özel mesaj yazmak istedim ama kapalı özelin.

Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama seni seviyorum, seviyoruz. Tanımadan, görmeden sevebiliyoruz.

Konuşmak istersen yaz bana özelden, paylaşacak çok şeyimiz var. :KK19:

Tamam söz. Ben de seviyorum kalp koyamıyorum bilgisayarın da kafası karıştı sanırım. Kalp.

Vivim ya vivim :KK43:
Neden böyle yapıyorsun.. Sen benim idolümsün, sen benim ilham perimsin sen benim ruh ikizimsin :KK43: Sen bana güçlü olmam için telkinler veren kadınsın. Sen hayata yeniden başlayan, haketmediği şeyler yaşasa da hayatı yine de bir yerinden yakalayıp tutunan ayağa kalkan ve dik duran kadınsın... Sen bendin vivim :KK43: Olur mu böyle bırakmak, salmak, umutsuz olmak, intihar düşünmek???.. Ağzına tuvalet terliğiyle vururum düşünme öyle şeyler :KK43:

Hangimiz bok gibi hissetmiyoruz ki. Kim çok doğru bir hayat yaşadım diyor ki :KK43: Ama bu biraz bakış açısıyla alakalı, ruh halimizle alakalı işte. Senin şirazen kaymış belli. Hayata hep olumsuz yönlerinden baktığın kendini gömdüğün dönemdesin. Ama bu moddan çıkmalısın ve inan bu zor değil. Kız sen neler atlattın saçmalama yaa.. bir silkelende gel kendine.

İş konusu cidden sinir bozucu. Ama üçe beşe bakmadan gir gitsin bir yere. Ben öyle yapmayı düşünüyorum artık. Kendime uygun bir yer bulamıyorum ya kendi işimi kurcam ya da artık bir kafe olur bir market olur bir yere gircem gitcek ya.. Günü kurtarırım en azından, kafam dagılır. Boşver sende öyle yap. Çok inceleme ve araştırma ya.. Hayat bu belli mi olur?
Seni seven insanlar çok. Seni seven insanlara ve hayatındaki adama haksızlık etme. Sen iyi olmazsan hiç birimizin anlamı yok. Sen iyi olacaksın ki bizde iyi olacağız. Lütfen toparlan bir kendine gel..

Hah Müge buldum yakaladım seni şimdi biraz çemkireceğim. Böylelikle konuyu da değiştirebilirim keh keh. O adamın ve yeni sevgilisi, karısı her neyse artık ne haltlar yedikleri seni üzmesin. Hiç kimse kolay olacak demiyor evet ben senin idolündüm ama benim bir avantajım vardı ; adam SENİ SEVMİYORUM NEFRET EDİYORUM KADIN diye günde 54545 kere söylüyordu ben de kendimi hazırladım. Senin şimdiki sudan çıkmış balık halini iyi anlıyorum bu yüzden.

Ben boşandıktan sonra tüm ortak arkadaşlara üzülerek artık E. ile ilgili gayri ihtiyari de olsa hiçbir şey duymak istemediğim için aramıza mesafe koyacağımı söylemiş ve silmiştim. Sana da tavsiye ederim.

Ayrıca kompleksli değilsin. Fazla farkındalık var. :)

Zaten beni öldüren de bu her şeyin farkında olmak... Ciddiyim. Çok mutsuz ediyor.

Selam viv, seni özledim.
Derdi nedir bu sonbaharınnn neden susturur gülleriiiiiiiiiiiiiii
Nerden bulur bu insanlaaar ben mutsuzken gülünecek şeyleri dırım dırım

Şu forumda örnek aldığım tek bir kadın varsa o sensin. Ki ben biraz kıskanç ve kibirliyimdir. Genelde örnek almam b.k atarım. Kendini ifade etme tarzını ve düşüncelerini beğeniyorum.

Toplanmamız gerek, bunu nasıl yapacağız iş bularak.
Gerçekten en azından sekreterlik düşünüyorsan, CV' ne çalıştığın Amerikan firmalarını yazma.
Sadece bildiğin dilleri yaz.

Kesin alırsın, ama sen bunu istemiyorsun ki viv, sen hak ettiğin pozisyonu istiyorsun. Bu yüzden onları silmedin, zaten biliyordun olumsuz yanıt alabileceğini.
Bu da çok doğal. Her gün 50 firmaya başvurmakla başlayabilirsin. Elbet dönüt alacaksın.

elinin altında işi olan ama plansızlığı ve gerizekalılığı yüzünden para kazanamayan bir parazit kıvamında da yaşayabilirdin.
O benim şu an mesela.

Yazmayı unuttuğum şey yazdın ben de kibirliyim ve kıskancım. Pek takdir etmeyi sevmem. Kibir, ego ne dersen de karşımdakileri hiç kolay takdir edemem. Hem sana ne oldu yahu sen yurt dışına çıkmadın mı ? Noldu o iş ? Parazit demişken ben 1.5 senedir hazır para yiyorum o konuda senden öndeyim canım ağır olllllllllllllllll.

Aslında konuşmanın özeti:"Biz kendimize yapıyoruz." Ve konu bitti.
Aslında farklı konular ama acılarımız ne kadar ortak.
Öyle bir dönem geçirdim ki "acaba nasıl ölsem" üzerine. Senin ailede başlamış benim dışarıda başlamıştı.
Asla ama asla umudunu kaybetme. İstersen100 cü kez reddedil ama 101 inci yere git. Bırak başkası zenginle mi mimarlar mi başkası ile mi evlenmiş boşver. Sen daha çok sev kendini eşini, daha çok sevi. Ve daha çok mutlu ol. Eşinin elini tut öyle dolaş aslada bırakma. Bırak aileni geçmişi daha çok yaşa. Umutlu ol ve ilk iş bulduğunda eşini yemeğe çıkar,kendine bak ve ne kadar şanslı bir insan olduğunu düşün çünkü hata da yapmış olsan Yasin 30 lu bile olsa seni seven biri ile birliktesin.

Hep en guzelininde seni seven biri ile hayatını paylaşmak olduğunu unutma. Umarım çok sever ve çok sevilmeye devam edersin..

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

İnsanlar belli başlı hataları yapmadan doğrunun anlamını kavrayamıyor vivi.

Mesela sen yeterince hırslı olmadığını sanıyorsun ama bence hırslı bir kadınsın. Kompleksli değilsin aslında genel olarak her şeyin farkında olan bir kadınsın. Bu farkındalık canını sıkıyor.
Karakterine eş olarak;
Eğer hayatında yanlış kişiler bulunmasaydı belki sen aşkın ve sevginin önemini kavrayamayacaktın. Hiç bunu düşündün mü?

Herkesin hayatta en sevdiği şeyler vardır.

Senin için en önemli olan şey iş mi?
Ya da neden iş..
Harcamayı sevip buna bir kısıtlama yaratmadığı için mi iş? Ekonomik olarak kendini özgür hissettiğin için mi iş?

İşine aşık, işkolik hatta psikopat derecede olan insanlar var. Bunların hayatta ki tek amacı iş. Sen onlardan değilsin bence. İş aramaya bir süre ara verirsen daha iyi olacağını umuyorum.
Yani hep yazar ya bir yerlerde,
evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şekli diye. Kafanın yönünü çevir biraz..

Kim en iyi olmak istemez ki?
Biz insanız duygularımız var.
Egolarımız var.
Biz her zaman naif olamayız.
Bir konuda olsak diğerinde olamayız. Bastıramadığımız idler, söyleyemediğimiz hırslarımız var.

Kimse en içten duygularla kendi dibe batarken sürekli yükselen ve günden güne neşe saçan bir insana salt duygular beslemez. İçimizde ki en iyi olma duygusuna hakaret bu.

İntihar, hayatta hiçbir beklentisi olmayan, kaybedecek hiçbir şeyi ve hiç kimsesi olmayan insanlar için düşünülesi..

Senin bir eşin var. Seviyor ve seviliyorsun.
Neden onu bu dünyada tek başına bırakacaksın ki? Bu hakka sahip misin.
O sensiz kalmak ister mi?
Sen kendi hayatına kıyabilme hakkına da sahip değilsin ya.

İnsan en dibe batmadan çıkamaz.
Bir kere ayaklarının yere basması ve kendini var gücünle yukarı itmen gerekir.
Havuza düştüğünde ayakların yere değerse daha hızlı çıkarsın, yere değmedi zaman çırpınır ve daha yavaş çıkarsın.

Çırpınma, ayakların yere bassın.

İş aramaya ara ver.
Borçlarından eşine bahset.
Yükünü hafifletmesine müsade et.

Umarım burada yazılanlar sana iyi gelir.

En önemlisi M meredithgrey
bu günden güne artan mutsuzluğundan eşinin haberi var mı?

Bir kere ben hep çalıştığım için iş.
Evde oturup dolma sarmayı, börek açıp cam silmeyi seven ve beceren bir kadın asla olmadığım 21 yaşımdan beri irili ufaklı işlerde çalıştığım için iş.
Eşim yoğun bir tempoda çalıştığı ve onun yükünü azaltmak istediğim için iş. Ve evet maddi anlamda rahatlamak için iş. Ama en en önemlisi son kullanma tarihim daha gelmedi, eve hapsolmak istemiyorum. Bu yüzden de iş.

Eşime gelince elbette farkında. Bütün gün uyuyor , şiş gözlerle onu karşılıyor ve yemek yapmıyorum. Hazır bişeyler söylüyoruz. Ya da dışarı çıkalım iyi gelir diyor. Ama eşim bu depresyon olayını çok büyütmüyor nasıl desem " iş bulamıyorsun sıkılıyorsun " kafasında o. Normal diyor. Kendimi öldürmek istediğimi falan bilmiyor tabii en azından henüz.

Vivim nasıl oldun? Lütfen daha iyiyim de!:)
Gece seni düşündüm aklıma evliykenki halim geldi. O zaman senin yaşadıklarını yaşıyordum hatta konu bile açmışlığım vardı -neye açmadıki müge konu :)) - depresyondaydım ve Pskologuma demiştim ki çok şükür halimiz iyi belli başlı sıkıntılar var ama hani öyle çok dert edilcek şeyler değil, ölümcül değiller en azından şükürsüzlük ediyorum nankörlük ediyormuşum gibi geliyor demiştim.O da hayır nankörlük yada şükürsüzlük değil bu, hayata bakış açın demişti. Her şeyi olsa da insan mutsuz olabilir bardağa nasıl baktığınla alakalı bu demişti. Hatta o zaman ankaranın sayılı ailelerinin kızlarından birinin kariyeri ailesi guzelliği her seyı mukemmel olmasına ragmen çok fena derin bir depresyonda oldugundan bahsetmişti. Mutluluk şuanda demişti bana. Sen demişti mutlu olmayı başarılı olmaya bağlamışsın. Mesela şu işi yapayım mutlu olcam, şu işe gireyim, şu kitabı bitireyim, vs vs.. Hepimizin sorunu temelde bu aslında. Evi yoktur ev alınca mutlu olacağına inanmıştır o yüzden şimdi mutsuz eder kendini.Arabası yoktur aynı. Kariyeri yoktur şusu yoktur.. Yaz gelince mutlu oluruz kış gelince mutlu oluruz.
Hayır demişti mutluluk ne sonra ne geçmişte.Şu anda ya.Sen şuanda mutlu olmaya bak. İş olunca evet bir çok sorunun hallolcak ama yenileri de gelicek muhakkak. Biz şuanda yaptığımız şeyle mutlu olmayı öğrenmeliyiz. Geçmiş gitti gelecek belirsiz sen şimdiye bak derler ya aha işte şimdi öyle. Ölüm istesekte istemesekte başımıza gelicek bu dünyadan güzel bir şekilde gitmek istiyorum ben, her şeye rağmen. Tüm olumsuzluklara, mutsuzluklara kötülüklere savaşlara yoksulluklara her şeye rağmen...
O yüzden sende tam şuanda şuandan keyif almaya mutlu olacağına söz ver. kendini şımart bugün. Hadi:)

samimiyetiniz cok hosuma gitti..
en azindan kusurlarinizi biliyorsunuz..
bu da bir erdemdir...

sadece sunu merak ettim eger cok iyi bir isiniz ve maasiniz olsaydi hersey gecer miydi kendinizi mutlu hisseder miydiniz..
yoksa icinizde hep var olan bir mutsuzluk var da bunu suan sadece gorunurde isinizin olmamasina mi atiyorsunuz?

İçimde hep bir boşluk hep bir " olmamışlık duygusu " olurdu. Hep bir eksiklik hissettim çünkü. Bunu da annesi çok yoğun çalışan bir çocuk olup bazı temel ihtiyaçlarımın doyurulmamasına bağladım hep. Ama tespit şahane tebrik ederim sizi.

yapamıyoruz ki. Dua ediyorum şükrediyorum ama sonra yine başlıyor. Dünya hayatı tamamen içine almış durumda insanı. Keşke bir nefesimizin bile ne kdr değerli olduğunu hiç unutmasak ama unutuyorz işte
Aslında cevabıda ni nevi kendiniz vermişsiniz " yapamıyoruzki "

Belkide insanoglu kendi bu kadar çabaladıgı için çıkamıyor işin içinden ;)
Teslimiyet ve 0 'na bırakma ! Ama gerçek teslimiyet ...

Başınıza gelen musibetlere şükretmeyin ! Hamdedin ;) ve duadan asla vazgeçmeyin :68:

Canim sen cok abartmissiniz icinde bulundugun durumu.is konusu bir cok kisinin sorunu,hayat herkese ayni guzellikleri sunmuyor malesef.
Umarim mutlu olacagin bir ise girersin giremezssende dert etme bu kadar kastikca olmaz bazi seyler.
Sen o tatilden donen arkadaslaein cokmu mutlu saniyorsun o cercevenin gorunun kismi zatenki sanalda herkes cok mutlu,herkes cok sosyal vs.malum kimse aglarken cekilmis fotosunu koymaz sosyal medyaya...
Hepimizin turlu dertleri kendimizi aciz hissetigimiz konular var ama sen ise yaramaz biri degilsin.ise yaramak demek kariyer ve paradan ibaret degil cunku.sen evlatsin,sen es sin,sen arkadassin bak bir suru kisisin ayni zmanda.
Umarim sikintilarini bir an once asarsin...

şunu da yazmadan geçemeyeceğim.54 yaşındayım.hayatımın boşa geçtiğini düşünüyorum.yapmak istediğim,yapamadığım o kadar çok şey var ki,içimde ukte kalan.

lise mezunuyum.babam çalıştırmadı,evlendim eşim çalıştırmadı.kriz zamanında,10 yıl yanında ona yardımcı olmam için çalıştırmak zorunda kaldı,(tek kuruş almadan,ve en ufak bir takdir görmeden çalıştım)ama işleri düzelince,işe yaramamazlık hissini yaşatarak,tekrar eve gönderildim.

şimdi evdeyim,oğlumu okuttum,evlendirdim,bu saatten sonra hayattan bir beklentim kalmadı.siz daha çok gençsiniz ve akıllı,cesur kadınlarsınız.ben de size özeniyorum,hatta kıskanıyorum.keşke sizin yaşınızda,bu kadar akıllıca işler yapabilseydim.

ben de kıskancım. mutsuz olduğum zamanlarda kıskancımdır. ben hayatımdan memnunken benden daha başarılı olsunlar, hiiç umursamam. ama ben başarısızken en ufak başarıları gözüme batar. çünkü sanıyorum ki dünyadaki tek başarısız ve mutsuz insan benim. ben yapamıyosam onlar da yapaamaın istiyorum

ben başkalarının da bu halde olduğunu düşündükçe mutlu oluyorum. belki ayıp ama gerçek bu. dünyanın en pozitif insanı gözüyle baktığımız, sürekli gülen, hep iyi konuşan ve maddi açıdan da çok iyi olan, dersleri süper arkadaşımın içten içe mutsuzluktan bittiğini, gecelerin yarılarına kadar ağladığını, bir sürü sorunla uğraştığını gördükten sonra insanlara bakışım değişti. ya da yine neşeli neşeli küçük bir kız çocuğu gibi takılan arkadaşım gelip bana kendisine zarar vermeye başladığını anlattıktan sonra.

hiçbirimiz göründüğümüz kadar mutlu değiliz. instagramda her şey güzel. dışarda her şey güzel. her şey kakara kikiri. ama o kakara kikirinin içinden sonra eve dönünce bir sürü insan mutsuzluğuyla başbaşa kalıyor. bunu siz de çok iyi biliyosunuz aslında. ben pray'in yerinde olsam hiçbir şey dert etmem demiştiniz ama pray mutsuz. mügehatunun idolü sizmişsiniz vs vs. bakınca aslında yerinizde olmak isteyen çok insan vardır. mükemmel bir eş, eğitimli bir aile, iyi bir hayat standardı… ama içten girince öyle değil dimi?

herkes böyle ya. bir sürü insan böyle en azından diyeyim. birbirimizin sorunlarına özeniyoruz. ben mesela çevremde kimsenin kalmadığı, yalnızlıktan ve asosyallikten öldüğüm bir dönemdeyim. burda bazı konuları okuduğumda "bunun neyini dert ediyosun sevgilin/eşin yanındaymış işte!!?" diyesim geliyor. tek derdim o çünkü

uzattım. ama demek istediğim kendinizi insanlarla, arkadaşlarınızla yarış içinde görmeyin. değilsiniz. ve o rüya gibi yaşamın içinde mutsuzluklar da olabilir. tek mutsuz siz değilsiniz, yalnız hissetmeyin

Çok benziyoruz. Ben de mutluyken kimsecikleri umursamam ama başarısızlığa düştüğümde - şu andaki gibi- gözüme gözüme batar herkesin her şeyi.

Sevgili vivelamour,

Bu işsizlik psikolojisini öyle iyi anlıyorum ki. Ben alamadığım bir ders yüzünden mezun olamadım. Bir ders yüzünden bir sene uzadı, diplomam yok. İş bulamıyorum mezunum diyemiyorum. Kariyer'den zarttan zurttan başvuruyorum cv'm goruntulenmiyor bile. Haziran ayından beri surekli iş iş diye kafami yedim bozuk olan piskolojim iyice bozuldu maddi problemler öyle çok ki.. Arkadaslardan ise girenler oldu,inanin ne artıları var ne eksileri. çoğu zaten tanıdıkla falan halletti is olayini. Ailem gozumun içine bakıyor, ben de bir pastanede ise girdim..

Bunları neden anlattım. Siz deneyimsiz biri değilsiniz. Emin olun,en ufak bir deneyim size yol,su,elektirik olarak dönecektir bence sadece biraz daha zamana ihtiyacınız var. Bir de işlere başvururken hani bu da olumsuz olcak diye başvurmayın. Olumlu dusunun olumlu olsun. Nedense ben sizin çok güzel bir işe gireceginizi dusunuyorum. Sadece biraz sabretmek gerek. Ve dua. Yukarıda da dedim ise girenlerin çoğu araya bir referans(torpil,herneyse) koyuyor. Bizim böyle bir avantajimiz yok kendi cabalarimizla bulmaya çalışıyoruz. Ben bu sureci artık kendi lehime çevirdim, ve eksikliklerimi gordum. Girdigim işten kazandigim parayla aynı zamanda İng kursuna gidip dil olayını halletmek istiyorum. Siz de bu süreçte, mesleki gerekliliklerinizi göz onunde bulundurarak varsa eksikliklerinizi giderebilir, ya da daha iyi konuma getirebilirsiniz.

Bir de 8 senem boşuna gitti demişsiniz. Hayat bazen birseyleri bize acıyla gösterir. Cunku bazen biz acı gerçekleri göremeyiz, gözlerimiz yaşadığımız duygulardan kör olur. Siz de bu evliliğinizde yaşadığınız deneyim sonucu daha mantıklı, daha akıllı kararlar veren bir kadın oldunuz ve suanki esinizle tanistiniz. Belki o aci deneyim olmasaydı, gozlerinizde yine o dediğim sisli perde olacaktı.

Hayat bazen istediğimiz gibi düz olamıyor. Ben de şuan o engebeli kisimdayim, karamsarligim çok. Ama umudum da var. Sizin de olsun. Bir an önce daha güzel bakmaya çalışın; çalışın ki kucuk şeylerden dahi mutlu olabilesiniz. Yoksa is bulsaniz dahi bu ruh hali devam edebilir. İyi şanslar.

Çok teşekkür ederim, size de bol bol şans dilerim. Sevgilerimle,

Günaydın kızlar, gece ne çok yazmışssınız öyle teşekkür ederim. Bu sabah Chucky' nin gelini gibi uyandım eşime dünyayı dar etmekle meşgulüm. Hepsini okuyup cevap yazacağım.
Peki eşinin şuçu ne !!!
Hayatınızda iyi gidiyor dediğiniz tek şeyidemi kaybetmek arzunuz ?

Neden yardım almıyorsunuz ?

Aslında cevabıda ni nevi kendiniz vermişsiniz " yapamıyoruzki "

Belkide insanoglu kendi bu kadar çabaladıgı için çıkamıyor işin içinden :KK66:
Teslimiyet ve 0 'na bırakma ! Ama gerçek teslimiyet ...

Başınıza gelen musibetlere şükretmeyin ! Hamdedin :KK66: ve duadan asla vazgeçmeyin :KK68:
bunu başarabilmem lazım yoksa dibe doğru gidiyorm bebeğimi de çok üzüyorum. Allah a sonsuz güveniyorum beni dinç tutan bu düşünce. Ama bu düşüncenin etrafinda kalamıyorum, dağılıyorum. Teşekkr ederim şahsen yazdıklarınız beni pozitif yönde etkiledi

Peki eşinin şuçu ne !!!
Hayatınızda iyi gidiyor dediğiniz tek şeyidemi kaybetmek arzunuz ?

Neden yardım almıyorsunuz ?

Çünkü şu an sürekli bir psikolog desteği alacak maddi gücüm yok. Diş doktoruna gitmeliyim ona da gidemiyorum. Psikolog fiyatlarından da haberiniz vardır en son 2014' de 200 küsüre gidiyordum. Şu an gidecek durumda değilim. Bunu yazmak hoşuma gitmese de....

Çünkü şu an sürekli bir psikolog desteği alacak maddi gücüm yok. Diş doktoruna gitmeliyim ona da gidemiyorum. Psikolog fiyatlarından da haberiniz vardır en son 2014' de 200 küsüre gidiyordum. Şu an gidecek durumda değilim. Bunu yazmak hoşuma gitmese de....
Devlet hastanelerinde de psikiyatri servisi var ,Recep İvedik misali o kadar parayı versem ,yine hasta olurum ben:KK53:.Burada hiç değilse dert anlatmaya ,dinlemeye para vermiyoruz.Çok ta güzel,rahatlatıcı yorumlar oluyor bence.

Hayatımda beni çok zorlayan bir kaç dönem oldu. Ergenliğimde babamın aşırı yüklendiği ve hakaret ettiği dönemler ardından üniversitedeyken annemle boşanmanın eşiğine geldiği dönem. Sonra beş seneye yakın flörtten sonra üç sene süren cehennem azabı evliliğim, aldatılmaya başlanmam, yediğim sayısız onur kırıcı hakaret, boşandığım baba evine döndüğüm o karanlık dönem. Babam beni servis şoförüne bile yakıştırıp aramızda bir şeyler olduğunu sanacak kadar güvensizdi bana. Neyse sonra bir sene işsiz kalmam, yine parasızlık çok parasızlık. Ve sonra işe girmem, terfi almam, maddi olarak düzelmem, şimdiki eşimle tanışmam ve 2012' den sonra değişen çok güzelleşen hayatım.

Ben sorunu buldum ; sanırım benim tahammülüm kalmamış zorlu dönemlere. Çünkü hepimizin başına gelebilen bazen bir tl nin bile çıkışmaması durumu bana çok gurur kırıcı bir şey gibi geliyor artık. Gülerek anlatacağım bir anıya dönüşmüyor mesela. Eşimle henüz sevgiliyken ay sonlarında arabayı sahile çeker cips & bira yapardık deniz manzarasıyla. Şimdi bunu yapmayı onur kırıcı bulmaya başladım. Kalender bir kadından kibirli, zor beğenen bir kadına dönüşüyorum. Ve çok mutsuzum.

Back