Sana birşey diyeyim mi? Şu yazdıkların içinde gizli cevabın, ailen için, eşin için, çalışma arkadaşların için, çevren için farkında mısın yazdıklarının, hepsi birileri için kendin için ne yaptın peki?
Kendini mutlu etmek için ne yaptın vive?
İnsanoğlu vericidir ama arada almakta gerekir, kendini de şımartmak lazım. Böyle çok yüzeysel oluyor belki, seni, hayatını, çevreni tam kavrayamadan yapacağımız yorumlar havada kalabilir ama yazdıklarındaki satır aralarını okumaya, yakalamaya çalışıyorum, sen baştan yapmışsın hatayı, hep birilerini mutlu etmek adına sanırım kişiliğinden ödün verdin, bu yüzden de hayattan ne istediğini, varoluş amacını sorgulayamadın gibi geliyor bana.
Evet, kesinlikle kendine acımaktan vazgeçmelisin, acınacak bir durumda da değilsin, sadece biraz yorgunsun, ruh yorgunluğu bu ama toparlanmayacak kadar derin değil, nasıl bir yol izlemen gerektiğini bilmiyorsun sadece, valla samimi bir yorum daha sana, belki bazı insanlara saydığın şeyler Mutlu olmak için yeterli gelebilir ama herkes bir değildir, bazıları da vardır ki mutluluğun tarifi onlar için çok başkadır.
Kaybettiğin yolunu bulmayla başlamalısın işe, kendini keşfet biraz, hırsını, öfkeni, kıskançlıklarını doğru yerlere kanalize et, öyle dibe çökmüş bir kadın değilsin aslında, sarılacak bir amaç bulursa onu sonuna kadar götürüp çok başarılı olacak bir kadın olduğuna inanıyorum ben, sende kendine inanmalısın.
Amaçsız olma asla, inanki amaçsızlık insanı pis bir girdaba sokuyor ve cebelleştikçe içine çekiyor, iş mevzunu düzene koymaya çalışırken bir yandan sosyal sorumluluklarda aktif olursan iyi gelecektir sana, sen öyle bir kadınsın çünkü, çok güzel ve yararlı gruplar var ve iş konusunda birazda benim söylediğim şeyleri düşün, mesleğin sağlam bir meslek kendinde birşeyler yapabilirsin, doğru bağlantılarla pekala sağlam bir iş kadını olabilirsin.
Ve emin ol kendine gelmen, acımalarını bırakmak için seni sabahlara kadar dövmem gerekirse bunu seve seve yaparım, arada ayağın tökezleyip düştün diye oyundan çıkmana izin vermiyoruz.