• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çook uzun bir itiraf...

Uzun zaman sonra ilk kez bir konuyu bir derdi çok beğendim böyle şey olur mu demeyin...

Derdin içinde kendinden birseyler bulunca olurmuş dedim...

Seni takibe alıyorum.. Akıllı kadınları severim...

Dilerim mutsuzlugunu yenip çok ama çok mutlu olursun...

Hehe teşekkür ederim. Siz burada akıllı dedikçe ben kendime bakıp bakıp hayret ediyorum orası da ayrı konu. Benim durumum tipik "zeki ama çalışmıyor" durumu olabilir bence. Bazen öyle akılsızca davranıyorum ki yok başka izahı olamaz.

Kendime kızdığım en büyük noktalardan biri de o. Ben hep yufka yürekli oldum belki de kolaycı. Tek çocuktum annem ölse bırakmazdı zaten bir başıma. Ben de baba evine döndüm. Hoş zaten bir savaştaydım eşimle bir de aileyle ayrı ev için savaşacak gücü de bulamazdım zaten.

Babam ikinci evliliğimde yoktu. Nikah, kokteyl ve yemek sadece annemle yapıldı. Tüm bağımı kestim eşimle de görüştürmedim. Ama sonra bu süreç o kadar yıpratıcı olmaya başladı ki dayanamadım. Ben kinci biri değildim ve bu küslük, nefret beni zehirliyordu. Ben de barıştım. Babamı affettim, kabullendim. Buraya yazıyorum bendeki bazı şeylerin sebepleri görülsün diye. Yoksa babam ve annemle bir sorunum artık yok. Ayrıca teşekkür ederim kendimi ifade etme konusundaki güzel düşünceniz için.
Affederek ya da affetmeyerek, yaşadığınız haksızlıkların sonucunda kinlenmenin sizi zehirlemesine izin vermemeniz çok güzel bişey. Bunun aksi mağduriyetinizin sürmesi anlamına gelirdi.
Size nacizane önerim spor ya da uzun yürüşler yapın. Hareket halinde olun, bütün gün uyuyup eşinizi şiş gözlerle karşılamayın. Hayat kalitenizi aşağı çekmeyin. Yemek mi yapıyorsunuz, güzel şeyler yapın, keyif almaya çalışın.Biliyorum klişe, söylemesi kolay, zaten siz de biliyorsunuz ama ben yine de söyleyeyim. Bunları yapmak için kendinizi bi süre zorlarsanız gerisi gelecek.
İşsizliğiniz sona erene kadar mutsuz da olsanız mutlu da olsanız bu süreç yaşanacak. Boşuna yıpratmayın hem kendinizi hem eşinizi.
Bu arada maddi zorluklar benim de psikolojimi haddinden çok kötü etkiler o yüzden anlıyorum. Ama maalesef yaşanıyor işte ne yapalım. Kuyruğu dik tutmak gerek.

Merhaba.. Öncelikle lütfen bu intihar düşüncesini at kafandan. Sonrasındada daha fazla borç yapma. Bir de borçların yüzünden daha büyük sıkıntılara girme. Hiç kimsenin hayatı mükemmel değil bunu bil ama mükemmel olmayan hayatlarda mutlu etmesin seni. Sen sadece kendi yaşantına bak. Mutlu olmak için belli koşullar koyma kendine. Mesela illa çalışmalıyım çalışmazsam mutsuzum deme. Çalışmadığın zamanların Tadını çıkart. Hayatı güzel yapan yada çirkin yapan biziz. Bakış açını değiştirirsen mutlu olabilirsin. Bende bazen boşluğa düşüyorum. Hemen toparlıyorum kendimi. Mutlu olmak için yurtdışında yaşamakta yeterli gelmiyor inan. Kendini zorla mutlu olmak için. eminim başaracaksın.

M meredithgrey is yeri açıp beni de çaycı olarak yanına alacaktın hain kadın !
Neler olmuş böyle sana?
Verecek pek bir teselli cümlem yok maalesef. Çünkü şu aralar içimde bir canavar var.
Yarın atış yapmaya gideceğim sakinlesirim inş. Buralarda olsaydın beraber giderdik bak :KK60:

M meredithgrey is yeri açıp beni de çaycı olarak yanına alacaktın hain kadın !
Neler olmuş böyle sana?
Verecek pek bir teselli cümlem yok maalesef. Çünkü şu aralar içimde bir canavar var.
Yarın atış yapmaya gideceğim sakinlesirim inş. Buralarda olsaydın beraber giderdik bak :KK60:

Ben de senin ahını mı aldım diye düşünmüyorum değil :( Şaka bir yana oluyor işte bir şeyler.

Ben de stresimi pencereden çıkıp bağırarak atıyorum. "Bu öğlen vakti ot mu yaktınız çamaşır asıyoruz burada !" " çocum senin anan baban yok mu git başka yerde patlat o torpilleri!" " ya şu kapıyı azcık yavaş açıp kapatın kırdınız! " Bizimkiler dizisindeki Cemil'e döndüm :D ha bir de kedileri beslememe koku yapıyor diye laf eden bir teyzeye sağlam bağırdım bayram öncesi :p

Bana faydalı olmak, birine yardım edebilmek cok iyi gelir. Cocuk esirgme kurumu yada huzurevlerini ziyaret edin mesala. Yada cikolata alip cocuklara dagitin. Ufak bi kumanya alip giymediginiz giysilerle birlikte zor durumda olan bi aileyi sevindirin. Birinin derdini dinleyip uzerinde dusunun canla basla duzeltmek icin cozum arayin. Sokakta kedilere sut verin. Kuslara yem atin. Yasli birine posetlerini tasimasi icin yardim edin. Bunlar ufak ama insana huzur veren seyler. Ve en buyuk benim derdim psikolojisinden cikin. Insan bazen aman onunki de dertmi diyor ama oyle degil iste. Herkesin derdi kendine buyuk geliyor, herkesin sinavi kendine zor. Kimse sosyal medyada gozuktugu kadar mukemmel bi hayat da yasamiyor malesef. Hayatin guzel taraflarini dusunun. Insanlarin haya
tina ufak ama guzel dokunuslar yapin. Bazen sabah sabah birinin tum ictenligiyle gulumseyip gunaydin demesi ile gune guzel baslatir insani. Insan sosyal bir varliktir ve insalardan uzaklastikca deprosyon kacinilmazdir

Bu kadar kıskançlık neden?Daral geldi valla yarısını okudum yani bu kadar kıskanç olmanız tabii mutsuz olmanıza neden olur.Madem anneniz psikolog pek yardım alamamışa benziyorsunuz başka psikolog terapist bulsaydınız şimdiye düzelmiştiniz.Şimdi eleştiren olacak beni ama bu üyemizin sorunu kendi kıskançlığı.herkesin başarısı herkesin mutluluğu kıskanılır mı?Başından kıskançlık nedenini bulsaydınız ya milleti kıskanıp mutsuz olacağınıza?Baba sevgisizliği mi artık başarıya paraya odaklı yaşama amacı mı bilmem ama önceden bazı şeyleri yapacaktınız...
Edit:Sonuna kadar okudum.Hırs sahibi olamama demişsiniz ama bal gibi hırs var ama fiile dökülmemiş bu da sizi deli ediyor belli.İstediklerini elde edememe hırsı yani.Her şey önce kendini sevmekle ve mantıklı olmakla başlar. Babanızdan kurtulma adına mı ilk evliliğiniz yanlış olmuş bilmem ama şimdiki eşinizle mutlu olmaya ve kendinizi geliştirmeye bakın okumanın yaşı yok ayrıca doğru terapiste intihar eğilimi var sizde!

Son düzenleme:
Öff, işe gir diye zorlayan mı vardı?
Gerçi kendi kendini borca sokup, çalışmaya mecbur bırakmışsın şu an.

Ben de senin ahını mı aldım diye düşünmüyorum değil :KK43: Şaka bir yana oluyor işte bir şeyler.

Ben de stresimi pencereden çıkıp bağırarak atıyorum. "Bu öğlen vakti ot mu yaktınız çamaşır asıyoruz burada !" " çocum senin anan baban yok mu git başka yerde patlat o torpilleri!" " ya şu kapıyı azcık yavaş açıp kapatın kırdınız! " Bizimkiler dizisindeki Cemil'e döndüm :KK70: ha bir de kedileri beslememe koku yapıyor diye laf eden bir teyzeye sağlam bağırdım bayram öncesi :p

:KK70::KK70::KK70::KK70:boyle bi kadin nasil depresyona girer ya.cok esprilisiniz.hayata da boyle baksaniz.ablama da derim kiz sirket sahibi.ama hayattan zevk almasini bilmiyor.siz bu mizah duygunuzla hayati yasamanin hakkini da verebilirsiniz gibi geliyor.

Öff, işe gir diye zorlayan mı vardı?
Gerçi kendi kendini borca sokup, çalışmaya mecbur bırakmışsın şu an.

Pardon ? Cidden pardon ? ? ? Siz konuya hiç vakıf olamamışsınız ki ben ne yazsam boş. Siz de en iyisi böyle öffleyip pöfleyeceğinize konumdan çıkın. En iyisi ikimiz için de.

:KK70::KK70::KK70::KK70:boyle bi kadin nasil depresyona girer ya.cok esprilisiniz.hayata da boyle baksaniz.ablama da derim kiz sirket sahibi.ama hayattan zevk almasini bilmiyor.siz bu mizah duygunuzla hayati yasamanin hakkini da verebilirsiniz gibi geliyor.

Bir daha iş görüşmelerinde bu espirili yönümü mü ortaya çıkarsam acaba :KK53: İşe alınmam belki ama en azından stresimizi atarız :halay:

Bu kadar kıskançlık neden?Daral geldi valla yarısını okudum yani bu kadar kıskanç olmanız tabii mutsuz olmanıza neden olur.Madem anneniz psikolog pek yardım alamamışa benziyorsunuz başka psikolog terapist bulsaydınız şimdiye düzelmiştiniz.Şimdi eleştiren olacak beni ama bu üyemizin sorunu kendi kıskançlığı.herkesin başarısı herkesin mutluluğu kıskanılır mı?Başından kıskançlık nedenini bulsaydınız ya milleti kıskanıp mutsuz olacağınıza?Baba sevgisizliği mi artık başarıya paraya odaklı yaşama amacı mı bilmem ama önceden bazı şeyleri yapacaktınız...
Edit:Sonuna kadar okudum.Hırs sahibi olamama demişsiniz ama bal gibi hırs var ama fiile dökülmemiş bu da sizi deli ediyor belli.İstediklerini elde edememe hırsı yani.Her şey önce kendini sevmekle ve mantıklı olmakla başlar. Babanızdan kurtulma adına mı ilk evliliğiniz yanlış olmuş bilmem ama şimdiki eşinizle mutlu olmaya ve kendinizi geliştirmeye bakın okumanın yaşı yok ayrıca doğru terapiste intihar eğilimi var sizde!

Teşekkür ederim yorumunuz için. Aslında hırs sahibi olamama değil de olmadığı için pişman olma ve bu sebeple kendine kızma, acıma vb. duygularımı ifade etmiştim. Tüm konunun özeti kıskançlık değil aslında. Tabii bu sizin takdiriniz ve algınız. Yine de teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için.

Bana faydalı olmak, birine yardım edebilmek cok iyi gelir. Cocuk esirgme kurumu yada huzurevlerini ziyaret edin mesala. Yada cikolata alip cocuklara dagitin. Ufak bi kumanya alip giymediginiz giysilerle birlikte zor durumda olan bi aileyi sevindirin. Birinin derdini dinleyip uzerinde dusunun canla basla duzeltmek icin cozum arayin. Sokakta kedilere sut verin. Kuslara yem atin. Yasli birine posetlerini tasimasi icin yardim edin. Bunlar ufak ama insana huzur veren seyler. Ve en buyuk benim derdim psikolojisinden cikin. Insan bazen aman onunki de dertmi diyor ama oyle degil iste. Herkesin derdi kendine buyuk geliyor, herkesin sinavi kendine zor. Kimse sosyal medyada gozuktugu kadar mukemmel bi hayat da yasamiyor malesef. Hayatin guzel taraflarini dusunun. Insanlarin haya
tina ufak ama guzel dokunuslar yapin. Bazen sabah sabah birinin tum ictenligiyle gulumseyip gunaydin demesi ile gune guzel baslatir insani. Insan sosyal bir varliktir ve insalardan uzaklastikca deprosyon kacinilmazdir

Dördüncü kedimi sokakta perişan haldeyken aldım. Yoğun şekilde hayvan sevgisi taşıyorum ve elimden geldiğince kurtarma, sahiplendirme, alan olmaz ise evimde yer açma işindeyim zaten. Ayrıca kendimi övmek kesinlikle değil ama bunların hepsi benim hep yaptığım şeyler. Kibirli, kıskanç,kompleksli olabilirim ama duyarsız ve vicdansız değilim inanın. Bu güzel bakış açınız için teşekkür ederim belli ki siz de çok güzel kalpli birisiniz.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Aslında hırs sahibi olamama değil de olmadığı için pişman olma ve bu sebeple kendine kızma, acıma vb. duygularımı ifade etmiştim. Tüm konunun özeti kıskançlık değil aslında. Tabii bu sizin takdiriniz ve algınız. Yine de teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için.
Ben üzüldüm açıkçası hayatı zindan etmişsiniz yav.Geçmişe dönülmüyor ne yazık ki siz kendinizi mutlu eden şeyler yapın hırs güzel bir şey değil açıkçası ben açıklayayım siz bir bakın ben kendi görüş açımdan yazıcam.Hırs sahibi olmak güzel gibi gelir başta ooo elinden kimse kurtulamaz tuttuğunu koparır gibi gözükür o kişiler ama işler sarpa sararsa sizin şimdiki konumunuzda bulunurlar ne yazık ki.Kendi hırslıyken istediğini alamaz ama ondan daha az hırslı kişi aldı diyelim kıskançlık nefret isyan ooo hiç bulaşmamak gerek hırsa.Azmi öneriyorum hırs gelip geçici bir şeyi elde edersen hırs da kalmıyor hırs rekabete neden olur arkadaşınız da olmaz hırslıysan sevenin olmaz falan filan...

Dördüncü kedimi sokakta perişan haldeyken aldım. Yoğun şekilde hayvan sevgisi taşıyorum ve elimden geldiğince kurtarma, sahiplendirme, alan olmaz ise evimde yer açma işindeyim zaten. Ayrıca kendimi övmek kesinlikle değil ama bunların hepsi benim hep yaptığım şeyler. Kibirli, kıskanç,kompleksli olabilirim ama duyarsız ve vicdansız değilim inanın. Bu güzel bakış açınız için teşekkür ederim belli ki siz de çok güzel kalpli birisiniz.

Kendinizi yaftalamasanız? Emin olun gercek anlamda kibirli kıskanç kompleksli olsanız bunu fark etmezdiniz. Hissettiklriniz sizi rahatsız etmezdi. Hepimiz zaman zaman birilerini hatta bazen en yakınlarımızi bile kıskanabiliyoruz. Her zaman derim kotu gun degil iyi gun dostu olmak ve bulmak zordur asıl. Cunku insaniz ve kendimizde olmayanlar karsimizdakinde gorduklerimiz kiskanmak mi desem ozenmek mi desem bu herkesde olur. En iyi insanlarda bile. Avatarimdaki gibi iyiligin icindeki kotuluk kismi. :) Cok normal insani duygular bunlar. Sadece cogunlkla insan kendine bile itiraf edemez. Siz etmissiniz. :) tesekkur ederim bende..

Back