çok merak ettim anlatırmısın
Muneyi etiketleyin ya da ozel mesajla ulasin,
Duzenleme vakti gecmistir
bu gerçek mi yaBir Şehir Efsanesi; Buz Dolu Küvette, Böbrekleri Çalınmış Bir Şekilde Uyanan Adam. - ECEYDA
Sosyal Medya Hesabında PaylaşBir genç cumartesi gecesi bir eğlence partisine gidiyor. Partiye bir arkadaşı aracılığıyla davet edilmiştir. Gittiği mekan oldukça kalabalıktır ve davetliler arasında tanımadığı bir sürü şahıs vardır. Bu arada boca içki vardır ve genç adam oldukça eğlenmektedir. Bir...eceyda.com
attığım fotoda öndeki benimarkadaki sarışın benden 1 sene sonra evlenip geldi Esmer olan ise annesinin tayini izmire çıktı öle kavuştuk bebekte benim
fotoğrafı zaten silecektim cevap verdiğim kişi gördükten sonraUff var ya sirf şu yuzden kimseyle fotograf cektiresim gelmiyor ya. Önüne gelen her yere sormadan fotograf atiliyor. Ne gerek vardi bu fotografa simdi.
Bende burdan tanışıp bir üye ile dışarda görüşmeye başlamıştım. Ozamanlar kk iller buluşmaları düzenleniyordu hata. Buluşmaya katılmadım hiç ama o arkadaş ile ayrı görüşüyorduk. Kahvaltıya, yemeğe gidiyorduk birlikte. Gayetde iyidi, kafa dengiydi. Ama sonradan hoşuma gitmeyen davranışları oldu. Bende sildim heryerden.burada gerçek kimliğimi bilen 3 5 kişi var bunca yıldır.3 üyle telefonla da konuşuyoruz ama henüz bir buluşma da olmadı.ilk kez gördüğümüz üye telegram grubu kuralım kaynaşalım diyor.şaka gibi
fotoğrafı zaten silecektim cevap verdiğim kişi gördükten sonraama silemedim
haklısınız da işte olan oldu atmış bulundumKudra sizin arkadaslarinizi gorse nolurdu gormese nolurdu oyle bir şey istememiş ki, iyi ki baska şeyler sormamiş.
Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Ne kaçırdım geneeeKudra sizin arkadaslarinizi gorse nolurdu gormese nolurdu oyle bir şey istememiş ki, iyi ki baska şeyler sormamiş.
Ne kaçırdım geneee
Bu işin formülü basit. Çevreniz geniş ama siz yalnızsanız sorun sizdedir. Çevreniz darsa, çevreniz dardır.Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Yalnız o efsanelerin bir kısmı doğru.Aklıma adamın buz dolu küvette uyandığı o efsane hikaye geldi
Whatsapp, facebook, telegram vb mecralarda grup kurup bu gruplara üyeleri davet etmek yasaktır.Walla ankarali kizlar olarak ilk etapda oncelimle bir telegram grubu grup orda kaynasip tanisip sonrada gorusme ayarlayabiliriz tabi sizlerde isterseniz
Nolur kiz bi telegram versen hfjjdburada gerçek kimliğimi bilen 3 5 kişi var bunca yıldır.3 üyle telefonla da konuşuyoruz ama henüz bir buluşma da olmadı.ilk kez gördüğümüz üye telegram grubu kuralım kaynaşalım diyor.şaka gibi
Hangi site buYalnız o efsanelerin bir kısmı doğru.
Bir tanesi İstanbul Anadolu yakasında yaşandı, 2008-2009 yılları olması lazım, anneme çok yakın bir mevkide 20'li yaşlarda bir genç kızın iç organları alınıp ölüsü konteynera atıldı, aynı yıl siteden bir üye aynı metodlarla kaçırılıyordu az kalsın, sitede benzer şeyleri okuduğu için başına gelecekleri anlayıp uzaklaşmış ve akabinde yaşadığı hadiseyi siteye yazmıştı.
site yani bizim KK.Hangi site bu
site yani bizim KK.