Çok yanlızım arkadaşım yok sizin?

çok merak ettim anlatırmısın

Aman ne yapacaksın ya arkadaşı nerede çokluk orada tokluk
Benimde bir iki tane hatta İzmir de bir arkadaşım var ayda bir onunla görüşüyorum o kadar.

bu gerçek mi ya

Bende burdan tanışıp bir üye ile dışarda görüşmeye başlamıştım. Ozamanlar kk iller buluşmaları düzenleniyordu hata. Buluşmaya katılmadım hiç ama o arkadaş ile ayrı görüşüyorduk. Kahvaltıya, yemeğe gidiyorduk birlikte. Gayetde iyidi, kafa dengiydi. Ama sonradan hoşuma gitmeyen davranışları oldu. Bende sildim heryerden.

3, 4 tane arkadaşım var, dostum dediğim insan başka şehirde sadece telefonla idare ediyoruz komşuluk ilişkim de pek yok ama kocam en yakın arkadaşım

Ama ben samimiyeti sevmem, bir ara çok yakın arkadaş grubum vardı, afedersiniz günde kaç kere tuvalete gittiklerini bile biliyordum, bir şey değil aynı detayları senden de bekliyorlar. Yok yaaa arkadaşsız hayat, dertsiz hayat

Bu işin formülü basit. Çevreniz geniş ama siz yalnızsanız sorun sizdedir. Çevreniz darsa, çevreniz dardır.

Sürekli aynı mekanlara, aynı insanlara sıkışıp kaldıysanız zaten sosyalleşmeniz mümkün değil. O yüzden bütün gün mutfağa, banyoya, salona bakıp da yan komşu kapıyı çalsın diye bekleyerek ömür geçiriyorsanız geçirmeyin. Ev hanımlığını küçümsemek amacıyla söylemiyorum asla ama iyi gününüze de kötü gününüze de sildiğiniz parkelerle yaptıgınız kekler gelmeyecek. Hepimize değilse de çoğumuza insan lazım. (Bilincli sekilde insan sevmeyenleri tenzih ederim. Burada şair insan sevip de kavuşamayanlara sesleniyor) İki akraba bi eşle olacak iş de degil.

Yeni insanlarla tanısmak icin yeni ilgi alanları edinin. Gelir elde etmek icin çalışmıyo olmanız başka, hiç çalışmıyo olmanız başka. Gönüllü çalışın mesela, yardım gönüllüleriyle sosyalleşin. İyi yaptığınız bi seyi daha iyi yapmak ya da yapmak isteyip de yapamadıgınız bi seyi ögrenmek için egitim alın oralardakilerle sosyalleşin. Sosyal medya üzerinden kitap/film kuluplerine katılın onlar üzerine sohbet edin.

Hepsini yaptım yine de kimse yok derseniz ilk cümleye geri dönün.

Aklıma adamın buz dolu küvette uyandığı o efsane hikaye geldi
Yalnız o efsanelerin bir kısmı doğru.
Bir tanesi İstanbul Anadolu yakasında yaşandı, 2008-2009 yılları olması lazım, anneme çok yakın bir mevkide 20'li yaşlarda bir genç kızın iç organları alınıp ölüsü konteynera atıldı, aynı yıl siteden bir üye aynı metodlarla kaçırılıyordu az kalsın, sitede benzer şeyleri okuduğu için başına gelecekleri anlayıp uzaklaşmış ve akabinde yaşadığı hadiseyi siteye yazmıştı.

Son düzenleme:
Walla ankarali kizlar olarak ilk etapda oncelimle bir telegram grubu grup orda kaynasip tanisip sonrada gorusme ayarlayabiliriz tabi sizlerde isterseniz
Whatsapp, facebook, telegram vb mecralarda grup kurup bu gruplara üyeleri davet etmek yasaktır.
Kaynaşmak için siteyi kullanmalısınız.

Hangi site bu

Ben en yakin arkadasimi internetten bulmustum acikcasi. Amerikadayim. Burda oyle kizlar grubu, anneler grubu vs vs biseyler var. oyle bir siteden bulmustum . Simdi artik hersey online

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…