Çok yanlızım arkadaşım yok sizin?

benim en sevdiğim arkadaşlarım şehir dışında :KK70: herkes kendi derdinde. dışarıda bi kahve içmeye davet edecek kimse kalmadı. hobi kursları arkadaşlık kurulabilecek yerler. internetten de arkadaş bulunabilir yani neden olmasın. kendin gibi insanlar illa ki vardır. fakat artık insanlara güvenmek zorlaştı. yani biraz amaca yönelik arkadaşlıklar kuruluyor. dost hiç kalmadı ama arkadaşlık için umut hala var bence. şöyle kafa dağıtmaya çıkılacak, tamamen boş muhabbet ya da ilgi alanları üzerine sohbetler çevirebilmek çok zor değil. öyle fazla güven gerektirmeyen durumlardan bahsediyorum yani. beklenti düşük olunca hayal kırıklığı şansı da azalıyor. mesela öylesine kafa dağıttım insan beni bilmem nerdeki kutlamaya davet etmedi diye alınmam ben. ya da sadece aşk meşk dertlerimi anlattığım insan sürekli aşk hayatını anlatıyor diye bozulmam, garipsemem. pandemi sebebiyle ben çok içime döndüm. kimseyle görüşmek de içimden gelmiyor. ne arkadaşım ne de sevgilim var. bayağı alıştım yalnızlığa. dert dinlemek istersem burayı açıyorum. buradan bazen birileriyle mesajlaşıyoruz iyi geliyor bana. hiç tanımadığım insanlara derdimi anlatmayı seviyorum. en azından arkamdan vuramazlar yani. internette farklı grupların buluşmaları olabiliyor ilgi alanlarına göre. arkadaşlıklarını gerçek hayata çevirebiliyorlar. o tarz şeyler bakabilirsin. düşmüşüm ben geçim ve iş derdine, aşk hayatım b.k gibi zaten. napayım yani bireyselleşmeyip? kendi içime dönüyorum. yalnızlıktan rahatsız olduğumda yeni insanlarla tanışma girişimlerim oluyor.

Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda :63::110:
Bir yaştan sonra arladaşlık kurmak çok zor oluyor, geçmişten kalan arkadaş ilişkilerini koparmamak lazım

Ben Ankara'ya yerleştim. Acaba böyle kadın buluşmaları var mı? Bu başlığı buldum ama üye en son Ocak'ta girmiş.

X