Arkadaş edinmeyi kolaylaştırmak adına düzenli bir hobi edinin derim. Mesela spor salonuna yazılın,bir kursa yazılın. Düzenli olarak gidilen yerlerde arkadaş edinmek kolaylaşıyor.Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Sehir olarak neredesin ankaramiBen de gurbetteyim malesef başım sıkıştığında arayacağım kimse bile yok ,iş de bulamıyorum benim de senden farkım yok ,kursa da başvuru yaptım dönüş olmadı bilmiyorum kafayı yemeden bişeyler bulsaydım .
Bende Ankara'dan İzmir'e gelin oldum, yalnızım sayılırAnkarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Ankaradamisiniz bende kursa basvuru yaptim bakalim donus olacakmiBen de gurbetteyim malesef başım sıkıştığında arayacağım kimse bile yok ,iş de bulamıyorum benim de senden farkım yok ,kursa da başvuru yaptım dönüş olmadı bilmiyorum kafayı yemeden bişeyler bulsaydım .
Klasik görüşümBen parka gittiğim için dünya kadar saçma kadına maruz kalıyorumkeşke evde boş boş duvara baksam
Parka gittigim icin derken anlamadimBen parka gittiğim için dünya kadar saçma kadına maruz kalıyorumkeşke evde boş boş duvara baksam
Biz ne diyebiliriz ki bu konuda?Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
gelin arkadaş olalım mı demek istiyor ki?Biz ne diyebiliriz ki bu konuda?
Böbreklerimi seviyorum bengelin arkadaş olalım mı demek istiyor ki?
ben Ankaradayım da karakolda buluşalım desem olurmu ki?bir gbt ye bakarlar sonra da kahve içmeye giderizBöbreklerimi seviyorum ben
Benimde arkadaşım yok oturduğum şehrimdee komsum desen taşındılar artık bağımızda koptu bende isterdim arkadaşım olsun ne güzel olurdu sevdiğim insanlarla yakın olmak dertleşmek kahkaha atmak birbirimize neolursa olsun paylaşmak şehrimden birileriyle buluşsam görüşsem güzel olurdu kk danAnkarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
olmuyor o buluşma kolay kolay.saatler uymuyor gidilecek yere karar verilemiyor.tonla strese giriliyor.ben çocuğu kapıp avm ye gidiyorum her hafta.buluşmak isteyen de oraya geliyor.Ya bu devrin genel sıkıntısı sanırım bu… Yıllardır ankarada yaşıyorum sevgilim de var ama her an buluşabileceğim kafa uyumu olan bir kız grubum yok ya koptuk ya kafam uyuşmuyor