olmuyor o buluşma kolay kolay.saatler uymuyor gidilecek yere karar verilemiyor.tonla strese giriliyor.ben çocuğu kapıp avm ye gidiyorum her hafta.buluşmak isteyen de oraya geliyor.
Grupça mı evlendiler? Belediyenin toplu düğün töreni gibi bişey mi?
Aklıma adamın buz dolu küvette uyandığı o efsane hikaye geldi
He grup dediğiniz bir kişi yani. Arkadaş grubum deyince beş kişi falan düşündüm ben.yok kız üniyi izmirde okuduk sevgilisi izmirliydi mecbur evlenince oda izmire geldi benim başıma gelen onun da başına geldi
attığım fotoda öndeki benimHe grup dediğiniz bir kişi yani. Arkadaş grubum deyince beş kişi falan düşündüm ben.
Brek brek brek arkadaş ariyorum arkadaş:)Böbrek.avi
İnsanların fotoğraflarını izinsiz internet ortamına atmayın lütfen. Çok yanlış.attığım fotoda öndeki benimarkadaki sarışın benden 1 sene sonra evlenip geldi Esmer olan ise annesinin tayini izmire çıktı öle kavuştuk bebekte benim
aaa doğru bu açıdan düşünemedimİnsanların fotoğraflarını izinsiz internet ortamına atmayın lütfen. Çok yanlış.
Ben de sasirdim,ifsa ediyorsunuz diyecektim.İnsanların fotoğraflarını izinsiz internet ortamına atmayın lütfen. Çok yanlış.
aaa doğru bu açıdan düşünemedim
Zaman dolmus olabilir,bebişe de nazar değmesin ama bence de kaldır, fotonu yorumundan silebilirsin
yine de maaşallah diyelim bebişe
ya nasıl siliniyo başaramadım
nasıl silebilirim başaramadım yabebişe de nazar değmesin ama bence de kaldır, fotonu yorumundan silebilirsin
yine de maaşallah diyelim bebişe
çalışıyorum 12 yıldır aynı yerdeyim , selamlaştığım çok insan var, kahve grubumuz var 4-5 kişi günde birkaç kez çay kahve içiyoruz bazen yemeğe gidiyoruz birlikte ama harbi dost dediğim kimse yok. gerçek anlamda 2 dostum var şu hayatta onlarda başka şehirlerde telde iletişimimiz oluyor ara ara gerisi hikaye.. eşim kızım ailem banan yetiyor.Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Muneyi etiketleyin ya da ozel mesajla ulasin,ya nasıl siliniyo başaramadım