Konu olarak açılmış mıydı hatırlamıyorum çünkü üzerinden çok seneler geçti, ben 2008-2009 diyorum fakat tarih kafamda net değil ama biz bir konuda organ çalanlarla ilgili yazıyorduk olay oraya yazılmıştı.AAA konusu var mı?
Aynen bende çok yalnızım iki yıldır evdeyim hem koronadan dolayı hem çocuk düşündüğümüzden bıraktım ama evlendiğimden beri bir arkadaş bulamadım akşam eşim gelsin diye dört gözle bekliyorum yalnızlık çok kötüAnkarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
C ceycey0406 vazgectim verme telegram falan,böbrek olayi dogruymusNolur kiz bi telegram versen hfjjd
96 ya da 97 yıllarından birinde benim de başıma geldi benzer bişey. 6. Sınıf öğrencisiydim. Tam hikayeyi anlatamıyorum ifşa olurum çünküm.Yalnız o efsanelerin bir kısmı doğru.
Bir tanesi İstanbul Anadolu yakasında yaşandı, 2008-2009 yılları olması lazım, anneme çok yakın bir mevkide 20'li yaşlarda bir genç kızın iç organları alınıp ölüsü konteynera atıldı, aynı yıl siteden bir üye aynı metodlarla kaçırılıyordu az kalsın, sitede benzer şeyleri okuduğu için başına gelecekleri anlayıp uzaklaşmış ve akabinde yaşadığı hadiseyi siteye yazmıştı.
96 ya da 97 yıllarından birinde benim de başıma geldi benzer bişey. 6. Sınıf öğrencisiydim. Tam hikayeyi anlatamıyorum ifşa olurum çünküm.
bence çoğu kişide aynı sorun var.Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Yani benimki öyle internet üzerinden tanışma falan değildi tabi el kadar çocuktum. Çocuk kaçırma vakası gibi bişey. Ben kurtardım paçayı da okulumdan kaçırılanlar oldu. Sonradan işte organ mafyası oldukları anlaşıldı falan. Doksanlar zaten çok acayip yıllardı bence.hadi canımm
bazen diyorum ki şansa bala yaşamışız
benim de gençken düşüncesizce davranışlarım olmuş bazen düşününce diyorum ne cesaret yaa
hadi canımm
bazen diyorum ki şansa bala yaşamışız
benim de gençken düşüncesizce davranışlarım olmuş bazen düşününce diyorum ne cesaret yaa
Cocuklara bisey oldu mu ?Yani benimki öyle internet üzerinden tanışma falan değildi tabi el kadar çocuktum. Çocuk kaçırma vakası gibi bişey. Ben kurtardım paçayı da okulumdan kaçırılanlar oldu. Sonradan işte organ mafyası oldukları anlaşıldı falan. Doksanlar zaten çok acayip yıllardı bence.
Birinin sanırım bir böbreğini alıp evinin önüne geri bırakmışlar ama tam da emin değilim. Üzerinden çok zaman geçti ve çok küçüktüm. Anneme sormam lazım.Cocuklara bisey oldu mu ?
VesayreAnkarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Vesayre yanlış - Vesaire doğruAnkarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Cok gecmis olsun umarim atlatmissinizdir ama suna katilmadan edemem.Doksanlar zaten çok acayip yıllardı bence.
Benim çocukken yaşadıklarımı (bunda benim yaramazlığımın da payı büyük tabiCok gecmis olsun umarim atlatmissinizdir ama suna katilmadan edemem.
Bu kacirilma olaylarini bize de anlatirlardi
Dikkatli olmaliymisiz bir araba yanasirsa kacmaliymisiz biri bir sey koklatmak isterse koklamamali kimseyle konusmamaliymisiz vs diye
Ama hem cok ozgurduk yani hatta basi bos hem de korkutuluyorduk cok ilginc
Zaten bir de saadettin teksoy vardi
Hamam bocekleriyle dolu bir odada ekmek yapiliyordu basiyordu teksoy
Sacim benim sacim benim diye bir seyler soyluyordu bir magaranin onunde ahahshsh
Simdiki anneler en ufak seye travma yaratir mi diye bakiyor, biz ne travmalar atlatmisiz ya cok saskinim
96 ya da 97 yıllarından birinde benim de başıma geldi benzer bişey. 6. Sınıf öğrencisiydim. Tam hikayeyi anlatamıyorum ifşa olurum çünküm.
Geçmiş olsun, benim anlattıklarımda internet üzerinden değil ama bir dönem gerçekten yaşandı bu olaylar, organize çalışan çeteler vardı, o dönemlerdeki olayları kendileri veya aileleri duyanlar var mı aramızda bilmiyorum fakat bir dönem sokakta yaşlı insanlara yardım etmeye korkar olmuştuk, annemin bizzat olay yerini görüp anlattığı vakada genç kızı kandıran yaşlı bir teyzeydi.Yani benimki öyle internet üzerinden tanışma falan değildi tabi el kadar çocuktum. Çocuk kaçırma vakası gibi bişey. Ben kurtardım paçayı da okulumdan kaçırılanlar oldu. Sonradan işte organ mafyası oldukları anlaşıldı falan. Doksanlar zaten çok acayip yıllardı bence.
ben kimseyi ekmiyorumm arkadaşlarım da ekmiyorlar.saatler çakışıyor olmadık bir özel durum ortaya çıkıyor.beni ekecek kişiyi anında silerim arkadaşlıktan bilereksen bensin o zaman 2 haftadır başka bir arkadaşımla diğer bir arkadaşın evine gideceğiz 1 hafta o müsaitti bu haftada beraber gideceğimin işi çıktı haftaya da ben ekerim heralde
ben de şuanda aynı durumu yaşıyorum 1 ay oldu gireli daha ilk günden herkes gardını almış gibi merhaba merhaba ve iş dışında konuşmak istemez tavırda anlamadım gitti ilk başlarda çok takıyordum ama artık takmıyorum umursamıyorum napiyimAnkarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Eskiden KK da şehir şehir buluşmalar düzenlerdik.Kolay arkadaş edinirim. Ama burdan edinmem. Reelde görüşmem. Biraz mantıklı olun. Daha dün ğye olmuşsunuz. Ne malum kadın olduğunuz, iyi niyetli olduğunuz?
Forumlardan görüştüğüm oldu. Ama görüştüğümüz grupta reel facebook adreslermizi paylaşma zorunluluğumuz vardı. Az çok kim ne belliydi öyle görüştül. Burda sıfır bilgiyle görüşende akıl yoktur.