Çok yanlızım arkadaşım yok sizin?

AAA konusu var mı?
Konu olarak açılmış mıydı hatırlamıyorum çünkü üzerinden çok seneler geçti, ben 2008-2009 diyorum fakat tarih kafamda net değil ama biz bir konuda organ çalanlarla ilgili yazıyorduk olay oraya yazılmıştı.
Hatta aynı konuya ben de annemin yaşadığı yerde genç kızın başına gelen olayı yazmıştım, annem çok korkmuş olayı sıcağı sıcağına bana aktarıp aman kızım çocukla dışarı çıkıyorsunuz ne olur dikkat et demek için aramıştı.

Aynen bende çok yalnızım iki yıldır evdeyim hem koronadan dolayı hem çocuk düşündüğümüzden bıraktım ama evlendiğimden beri bir arkadaş bulamadım akşam eşim gelsin diye dört gözle bekliyorum yalnızlık çok kötü

Bazen diyorum keşke yakınımda arkadaşım olsa veya komşum gelseler ben gitsem kahvaltılara , kısır partilerine kahveye falan cazip geliyor düşününce de kafam götürmüyor, kimselere tahammül edemiyorum yalnızlık iyidir

96 ya da 97 yıllarından birinde benim de başıma geldi benzer bişey. 6. Sınıf öğrencisiydim. Tam hikayeyi anlatamıyorum ifşa olurum çünküm.

96 ya da 97 yıllarından birinde benim de başıma geldi benzer bişey. 6. Sınıf öğrencisiydim. Tam hikayeyi anlatamıyorum ifşa olurum çünküm.

hadi canımm
bazen diyorum ki şansa bala yaşamışız
benim de gençken düşüncesizce davranışlarım olmuş bazen düşününce diyorum ne cesaret yaa

bence çoğu kişide aynı sorun var.

hadi canımm
benim de gençken düşüncesizce davranışlarım olmuş bazen düşününce diyorum ne cesaret yaa
Yani benimki öyle internet üzerinden tanışma falan değildi tabi el kadar çocuktum. Çocuk kaçırma vakası gibi bişey. Ben kurtardım paçayı da okulumdan kaçırılanlar oldu. Sonradan işte organ mafyası oldukları anlaşıldı falan. Doksanlar zaten çok acayip yıllardı bence.

hadi canımm

Bende de pek suphecilik yoktur.
Birgun eşimle(o zaman sevgilimdi) dağ başindayiz, orman ama orman icinden yol geciyor yine de in cin top oynuyor heryer agaç sehir merkezine uzagiz. İlerlerken agaclarin arasinda cok tatli minik bir kafe gordum ahşaptan ufak derme catma sayilir. Dedim.manzara nefisss çek suraya oturup bir kahve icelim. Bizden başka bir tane kul yok yalniz. Eşim tabi uc bucuk atiyormuş korkudan ama bana caktirmiyor. Neyse kahveler geldi ictik filan eşim gergin, tutturdu hadi kalkalim yav diyorum birrrr duur sessizlik manzara kahve sohbet edecegiz yok efendim atladik motora gittik.

Evlenince itiraf etti o gun o mekandan ve adamdan korkmuş adamin eli titriyormus( adam yaşliydi) kahveyi koyarken suphelenmiş dagin başinda bizden baska musteri yok kahveye ilaç atip bizi uyutup organlarimizi calacagini dusunmuş. Benim aklimin ucundan bile gecmemişti. Eşim israr etmese orada oturur takilirdim gayet, zaten kahvede ilacli degilmiş.

Cocuklara bisey oldu mu ?

Vesayre
Vesayre yanlış - Vesaire doğru
Malesef yanlış - Maalesef doğru

Doksanlar zaten çok acayip yıllardı bence.
Cok gecmis olsun umarim atlatmissinizdir ama suna katilmadan edemem.

Bu kacirilma olaylarini bize de anlatirlardi
Dikkatli olmaliymisiz bir araba yanasirsa kacmaliymisiz biri bir sey koklatmak isterse koklamamali kimseyle konusmamaliymisiz vs diye
Ama hem cok ozgurduk yani hatta basi bos hem de korkutuluyorduk cok ilginc

Zaten bir de saadettin teksoy vardi
Hamam bocekleriyle dolu bir odada ekmek yapiliyordu basiyordu teksoy
Sacim benim sacim benim diye bir seyler soyluyordu bir magaranin onunde ahahshsh

Bir de bir umraniye sapigi vardi opucuk mu atiyordu naapiyordu
Her yerde fotograflari vardi

Simdiki anneler en ufak seye travma yaratir mi diye bakiyor, biz ne travmalar atlatmisiz ya cok saskinim

Benim çocukken yaşadıklarımı (bunda benim yaramazlığımın da payı büyük tabi ) şimdiki çocuklar yaşasa travmadan travmaya koşarlar.

Saadettin teksoy efsaneydi ya. Sarı yağmurluğuyla gözümün önünde hala. Şok diye bi program vardı sakallı bebek falan çıkardı orda da

Geçmiş olsun, benim anlattıklarımda internet üzerinden değil ama bir dönem gerçekten yaşandı bu olaylar, organize çalışan çeteler vardı, o dönemlerdeki olayları kendileri veya aileleri duyanlar var mı aramızda bilmiyorum fakat bir dönem sokakta yaşlı insanlara yardım etmeye korkar olmuştuk, annemin bizzat olay yerini görüp anlattığı vakada genç kızı kandıran yaşlı bir teyzeydi.

Velhasıl konu sahibesi üzerine alınmasın, böbrek vs şehir efsaneleri denilince efsane olmadığını yazmak için girmiştim topiğe ama KK üzerinden çok farklı olaylara da şahit oldum, gözüne kestirdikleriyle samimi olup bir gün yaşadığı şehri, başka bir zaman çalıştığı yeri öğrenerek konum belirleyip nerede olduğunu biliyorum içimden sana zarar vermek geliyor diyen kişiler de oluyor.

sen bensin o zaman 2 haftadır başka bir arkadaşımla diğer bir arkadaşın evine gideceğiz 1 hafta o müsaitti bu haftada beraber gideceğimin işi çıktı haftaya da ben ekerim heralde
ben kimseyi ekmiyorumm arkadaşlarım da ekmiyorlar.saatler çakışıyor olmadık bir özel durum ortaya çıkıyor.beni ekecek kişiyi anında silerim arkadaşlıktan bilerek

ben de şuanda aynı durumu yaşıyorum 1 ay oldu gireli daha ilk günden herkes gardını almış gibi merhaba merhaba ve iş dışında konuşmak istemez tavırda anlamadım gitti ilk başlarda çok takıyordum ama artık takmıyorum umursamıyorum napiyim

Hobi kurslarına gidin..
Özellikle belediyelerin açtığı kurslarda güzel ortamlar oluyor.
Lisedeyken bir dönem Ebrû kursuna gitmiştim ve büyük küçük bir çok insanla tanışmış ve dostluk kurmuştum.
En iyi sosyalleşme yollarından biridir hobi kursları.
Ara ara güzel aktiviteleri de oluyor piknik, gezi vs. gibi.

Hem bir şeyler öğrenir hem de yeni insanlarla tanışırsınız.

Belediyenin çeşitli kursları var onlara katılın oralarda yeni insanlar tanır arkadaş çevresi de edinirsiniz

Eskiden KK da şehir şehir buluşmalar düzenlerdik.
2007-2008 yıllarında, ne eğlenceli geçerdi ah o buluşmalar..
Şimdi olsa gider miyim bilmiyorum ama o günlerden kalan dostluklarımız hala baki o arkadaşlarla.
Bir çoğu forumda değil artık ama biz görüşmeye devam ediyoruz..

Aklıma o günler geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…