Çok yanlızım arkadaşım yok sizin?

olmuyor o buluşma kolay kolay.saatler uymuyor gidilecek yere karar verilemiyor.tonla strese giriliyor.ben çocuğu kapıp avm ye gidiyorum her hafta.buluşmak isteyen de oraya geliyor.
:KK70: sen bensin o zaman 2 haftadır başka bir arkadaşımla diğer bir arkadaşın evine gideceğiz 1 hafta o müsaitti bu haftada beraber gideceğimin işi çıktı :KK70: haftaya da ben ekerim heralde

Ben de oyleyim. Tam olarak ayni. 2 bucuk yil once evlenirken sehir degistirdim, isten ayrildim. 5 ay once yine sehir degistirdik. Birak arkadasi tanidigim 1 kisi bile yok. Eşimle cok kafa dengiyiz, beraberken cok iyi anlasiyoruz ama hafta ici o isteyken vs cok sıkılıyorum 🤷‍♀️

Nasıl çevrenizdeki kimse düzgün değil? Binlerce insanın hepsi mi kötü? Arkadaşı olmayan insanlarda ben sorunun kendisinde olduğuna inanıyorum. Okul, iş, sosyal hayatta hiç mi kendinize uygun insan bulamadınız? Sosyalleşmeniz lazım arkadaş edinmek istiyorsanız

Arkadas bulma secenekleri cok renklendi cesitlendi.
Bir asker arkadasinin telefonuyla esiyle konusmus,arkadas teli kaydediyor,erken terhis oluyor,kadinla kaciyor :KK51:
Serefsizlikte level atladi,hem ese hem arkadasa :tokat:
Muge Anli mi izliyorum,yok bee,komsudan sesler geliyordu,ben asslaaa zinhaaaar :KK70:
Nedense izledim demeye pek utanıyor herkes,hayatin ta ici halbuki.1yildir takip ederim evdeysem..

Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda :63::110:
çalışıyorum 12 yıldır aynı yerdeyim , selamlaştığım çok insan var, kahve grubumuz var 4-5 kişi günde birkaç kez çay kahve içiyoruz bazen yemeğe gidiyoruz birlikte ama harbi dost dediğim kimse yok. gerçek anlamda 2 dostum var şu hayatta onlarda başka şehirlerde telde iletişimimiz oluyor ara ara gerisi hikaye.. eşim kızım ailem banan yetiyor.

Benim de pek arkadasim yok. Ama gercek dostumda sanirim hic olmadi. O yüzden 🤷‍♀️ Arkadasliklar da kurmuyorum artik. Insanlar bana yaklassa bile ben kaciyorum. Yapacak birsey yok

X