Ankarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Değilim ,inşallah olurAnkaradamisiniz bende kursa basvuru yaptim bakalim donus olacakmi
Böbrek.aviWalla ankarali kizlar olarak ilk etapda oncelimle bir telegram grubu grup orda kaynasip tanisip sonrada gorusme ayarlayabiliriz tabi sizlerde isterseniz
Bebişim varParka gittigim icin derken anlamadim
şanslısın.ailenlesin.kursa vs yazıl.hobi edin.gez tozAnkarada yaşıyorum 7 yıl bir şirketde çalıştım vesayre sonra çıkarıldım 2 bucuk yıldır ev hanımıyım ilk başlarda iyi geliyordu iş yerinde yaşamış olduğum mobing ve skıntı streslerden sonra eşimde zaten herhangi bir baskıda bulunmuyor ama bu sıralar pek ii değilim komşu ilişkimde yok inan arkadaş arıyor çevredeki kimsede düzgün değil malesef siz ne diyorsunuz bu konuda
Olum yapma şunu büyük oyunu bozma !Böbrek.avi
Qanqa olaq mı ?gelin arkadaş olalım mı demek istiyor ki?
burada gerçek kimliğimi bilen 3 5 kişi var bunca yıldır.3 üyle telefonla da konuşuyoruz ama henüz bir buluşma da olmadı.ilk kez gördüğümüz üye telegram grubu kuralım kaynaşalım diyor.şaka gibiKolay arkadaş edinirim. Ama burdan edinmem. Reelde görüşmem. Biraz mantıklı olun. Daha dün ğye olmuşsunuz. Ne malum kadın olduğunuz, iyi niyetli olduğunuz?
Forumlardan görüştüğüm oldu. Ama görüştüğümüz grupta reel facebook adreslermizi paylaşma zorunluluğumuz vardı. Az çok kim ne belliydi öyle görüştül. Burda sıfır bilgiyle görüşende akıl yoktur.
Ve daha bugün üye alıp yazmış. Maksadı ne belli değiş. Az sakin ya.burada gerçek kimliğimi bilen 3 5 kişi var bunca yıldır.3 üyle telefonla da konuşuyoruz ama henüz bir buluşma da olmadı.ilk kez gördüğümüz üye telegram grubu kuralım kaynaşalım diyor.şaka gibi
bir bakmışız mahmut abey le arkadaş olmuşuzVe daha bugün üye alıp yazmış. Maksadı ne belli değiş. Az sakin ya.
Kimse öyle bi hata yapmasın arkadaşlar delirmeyin
Bonibonlarimi hazirladim avucumda gel sarilalimBen parka gittiğim için dünya kadar saçma kadına maruz kalıyorumkeşke evde boş boş duvara baksam
Ayfon karsiliginda olsa neyseBöbreklerimi seviyorum ben
Şuvan üzerinde ne var?bir bakmışız mahmut abey le arkadaş olmuşuz
Bende Ankara'dan İzmir'e gelin oldum, yalnızım sayılır
Grupça mı evlendiler? Belediyenin toplu düğün töreni gibi bişey mi?ahahaaaahahahahahahaahahaha bende balıkesirden izmire gelin geldim . bende yalnızdım sadece mesai arkadaşlarım vardı sonradan en yakın arkadaş grubum da evlenip izmire geldi