Çok yanlış birşey yaptım

Sağ elle kocanın kafasını, sol elle kızın kafasını inş jdnsks hata kızda deyip kocayı aklamayalım.

Kendi çapında zorluyor bi de ablası ahshs
Anlat kız, anlat karısı memnun edemeyip de sen nasıl memnun ediyon, kadınlık öğret bize hadi.
Kadınlık 101
1)Saten gecelik
2)Jartiyer

Böyle mi?
Yok ablası. Kantinde 3-5 dakikalık fingirdemelermiş memnun etmek. Kız iki konuşmayla ne açığı kapattın derler adama?
Adamın derdi çene çalıp iki kur yapmak mı? Sanki bana Şeyma Subaşı. Şu halinle getir götürünü yapamazsın. Huuu!

Ablacım ilk olayım bu değil ki

İlk işi değil bişi olmaz bence
One night stand yapacaksa kekolar ile yapmasın, daha eli yüzü düzgün tipler bulsun, kekolar kadını malı belliyor, tehditle şantajla eve kapatıp üçüncü peşine düşerse görür kadınlığı.

Bu kadar istekli kendi gelen kadını sanmıyorumya adam başına sarmasın diye aramamış bile

Ulan sorsan en feminist bunlar, laflara bak, karısı mutlu etseymiş. Baksen. Al sen memnun et kendi ölmüş gözü çöplükte kalmış pis zamparayı.

Ablacım ilk olayım bu değil ki
İlk olmadığı halin buysa... İlkini merak ettim.
Ha bu arada yoldan çıkmaya gönüllü birçok erkek var. Öyle pek kendini nimetten sayma. Çok ama çok basit erkekler var. Adamlar hazır olda bekliyor zaten. Yani senin pek bir başarın yok bu durumda. Çoğu zaten tam bir "looser". Evlenmiş olmaları ve bir karılarının olması hayatlarındaki tek ve son başarıları. Hatta küçük çapta bir mucize. O iğrenç halleriyle, çulsuz halleriyle karıları bile iki üç gömlek büyük zaten bu adamlara. Ama kendilerini bir b.k sandıkları için nedense hep aranıyorlar. İşte böyle.

bu aşamadan öteye geçmediğinizi varsayarak bol bol dışarı çıkmanızı, gerekirse bütün çevrenize “yok mu bi arkadaşınız benimle tanıştırın.” falan demenizi, hiç hoşlanmam ama sosyal medya üzerinden birileriyle flört falan etmenizi öneriyorum. 2022 yılında bir üniversite öğrencisi kızın, evli bir kanticiyle ilgili bir meselesi olmasını saçma buluyorum.
bence çok yalnız kalmışsınız. erkeklere, evli erkeklere hele evliliğindeki sorunları anlatan evli erkeklere asla güvenmemeniz gerektiğini ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…