- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.743
- 598
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Sağ elle kocanın kafasını, sol elle kızın kafasını inş jdnsks hata kızda deyip kocayı aklamayalım.Sırf bunu yazmak için üye oldum. Ben karısının yerinde olsam oraya gelir kafandan kıvılcım çıkana kadar seni duvarlara sürterdim net. Inşallah karısı da öğrenir seni. Arsızz. Aranmayın, evli arananlara da yem olmayın.
Yok ablası. Kantinde 3-5 dakikalık fingirdemelermiş memnun etmek. Kız iki konuşmayla ne açığı kapattın derler adama?Kendi çapında zorluyor bi de ablası ahshs
Anlat kız, anlat karısı memnun edemeyip de sen nasıl memnun ediyon, kadınlık öğret bize hadi.
Kadınlık 101
1)Saten gecelik
2)Jartiyer
Böyle mi?
Stajı pompa ayar istasyonunda mi yaptın ortmen hanım?Yooo öyle olsaydı...
Yoo
Ablacım ilk olayım bu değil kiYok ablası. Kantinden 3-5 dakikalık fingirdemelermiş memnun etmek. Kız iki konuşmayla ne açığı kapattın derler adama?
Adamın derdi çene çalıp iki kur yapmak mı?Sanki bana Şeyma Subaşı. Şu halinle getir götürünü yapamazsın. Huuu!
Allah aşkına şu mesajı yazan da öğretmen olacak kapasite var mıStajı pompa ayar istasyonunda mi yaptın ortmen hanım?
One night stand yapacaksa kekolar ile yapmasın, daha eli yüzü düzgün tipler bulsun, kekolar kadını malı belliyor, tehditle şantajla eve kapatıp üçüncü peşine düşerse görür kadınlığı.İlk işi değil bişi olmaz bence
Kaçıncı olayın hiç anlatmiyosun ki şekerim, biz ne bilelim.Ablacım ilk olayım bu değil ki
Karısının memnun edemediği erkekleri memnun etme kurumu derneği falanmısın sen canımsuuuuKarısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Yooo öyle olsaydı...
Yoo
Buralar yanarKaçıncı olayın hiç anlatmiyosun ki şekerim, biz ne bilelim.
Bu kadar istekli kendi gelen kadını sanmıyorumya adam başına sarmasın diye aramamış bileOne night stand yapacaksa kekolar ile yapmasın, daha eli yüzü düzgün tipler bulsun, kekolar kadını malı belliyor, tehditle şantajla eve kapatıp üçüncü peşine düşerse görür kadınlığı.
Aman yansın kız boşver, anlat gecemiz şenlensinBuralar yanar
Alışmış artıkKaçıncı olayın hiç anlatmiyosun ki şekerim, biz ne bilelim.
Ulan sorsan en feminist bunlar, laflara bak, karısı mutlu etseymiş. Baksen. Al sen memnun et kendi ölmüş gözü çöplükte kalmış pis zamparayı.Yok ablası. Kantinde 3-5 dakikalık fingirdemelermiş memnun etmek. Kız iki konuşmayla ne açığı kapattın derler adama?
Adamın derdi çene çalıp iki kur yapmak mı?Sanki bana Şeyma Subaşı. Şu halinle getir götürünü yapamazsın. Huuu!
İlk olmadığı halin buysa... İlkini merak ettim.Ablacım ilk olayım bu değil ki
Bu mesaja kadar mıçıyordunKarısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
O adamda şanssızmis, denk gelememiş bizim ortmeneAdriana lima nın kocası bile memnun değil di ki koca memnun edici aramızdaymış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?